stulewa Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 in primul rand HOOO, ca n-am petit nimic a venit primavara si au rasarit gropile prin bucuresti, ieri era sa iau una zdravana dar am reusit sa o evit la timp. deci, la intrarea in pasajul muncii, pe sensul iancului-dristor banda din stanga are un mare crater, daca nu il vezi din timp si apuci sa il eviti e nasoala treaba asa ca ATENTIE MARE!!!! ps: n-am stiut unde sa postez exact.... m-am gandit ca prin acest topic se pot evita accidente de aceea am postat la aceasta sectiune. daca nu e ok rog un moderator sa mute postul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Bine facusi! Cred ca totusi ar trebui mutat la Bucuresti. In orice caz, dupa iarna asta grava ce a durat doua saptamani, Bucurestiul zici ca a fost bombardat! Si ca sa nu fiu offtopic, ATENTIE MARE si la podul de se construieste cum pe Vacaresti. Sunt niste cratere pe acolo de rupi masina-n doua. Cu motocicleta daca vii tare dinspre Big, siguri pici in cap daca iei vreuna din astea. Atentie mare si pentru cei ce se strecoara printre masini acolo - soferii sunt mai atenti la gropi si nu in oglinzi. Plus ca risti sa se suie unul pe tine ca incearca sa ocoleasca o groapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babalau Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 (editat) Bine facusi! Cred ca totusi ar trebui mutat la Bucuresti. Si ca sa nu fiu offtopic, ATENTIE MARE si la podul de se construieste cum pe Vacaresti. Sunt niste cratere pe acolo de rupi masina-n doua. Cu motocicleta daca vii tare dinspre Big, siguri pici in cap daca iei vreuna din astea. Atentie mare si pentru cei ce se strecoara printre masini acolo - soferii sunt mai atenti la gropi si nu in oglinzi. Plus ca risti sa se suie unul pe tine ca incearca sa ocoleasca o groapa. Mare dreptate ai (,acum o saptamana sau cam asa ceva cit pe ce sa imi las masina fara cauciucuri ) ,in special seara cind sunt foarte greu vizibile . Editat Martie 1, 2014 de Babalau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumulescu4you Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Eh e veche aia acolo am luat deja botezu. Pentru moto e o problema. Grija ! in primul rand HOOO, ca n-am petit nimic a venit primavara si au rasarit gropile prin bucuresti, ieri era sa iau una zdravana dar am reusit sa o evit la timp. deci, la intrarea in pasajul muncii, pe sensul iancului-dristor banda din stanga are un mare crater, daca nu il vezi din timp si apuci sa il eviti e nasoala treaba asa ca ATENTIE MARE!!!! ps: n-am stiut unde sa postez exact.... m-am gandit ca prin acest topic se pot evita accidente de aceea am postat la aceasta sectiune. daca nu e ok rog un moderator sa mute postul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 E un canal acolo la pasaj,dupa atâta cârpeala în jurul lui, a cedat saracu' și sa făcut ditamai gropanu. Apropo....au început lucrările pe Victoriei,or sa facă doar 2 benzi pe sens,largesc trotuarul pe ambele parti,aglomeratie mare la orice ora,de evitat zona... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 la intrarea in pasajul muncii, pe sensul iancului-dristor banda din stanga are un mare crater, daca nu il vezi din timp si apuci sa il eviti e nasoala treaba asa ca ATENTIE MARE!!!! Are mai mult de 1 an groapa aia, doar ca acum e mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 Eu am luat-o anul trecut pe cand era doar o "denivelare" mai mare. Acum cand am trecut cu masina am vazut si eu craterul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 Este amuzant, totusi, ca s-au obosit s-o semnalizeze atunci cand ninsese (este vorba de gropa de la intrarea in P. Muncii) , ca nu cumva sa-ti pierzi dintii prin ea. Dupa ce a disparut zapada s-au gandit astia ca nu mai trebuie semnalizata/reparata si au luat semnul. E bine, ca recent-spre finele anului trecut, au re-faiantat pasajul "Muncii"-ironia - dar groapa aia care in curand implineste varsta de mers la gradinitia, nu au reparat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob3rtyn0 Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Mai sunt gropi si la Iancului cu Mihai Bravu pe benzile 2 si 3 cum te duci spre Obor asa ca circulati cu atentie si viteza redusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 (editat) Crater imens pe banda interioara de la piata presei, atentie! Editat Martie 19, 2014 de 9470m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 era sa o iau si io ieri seara...am vazut-o in ultima clipa, pt ca in fata erau niste masini, noroc ca am avut loc ( si timp ) sa ma dau in dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Am luat ieri una de toate frumusete pe splaiul independentei, langa casa radio. Sunt si mai mult mai mici pe bretea intrare pe virtutii de la intersectie Lujerului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 ce dracu, tot bucurestiul este o uriasa groapa. credeti ca cineva poate sa tina minte toate gropile pe care le semnalati voi aici? cred ca nu se pot memora nici toate alea de pe traseul casa servici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Nu, asta e un topic de descarare (plans), nu de informare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Betiviiiiiiii ,tot incerc sa te invat ....ori ghidon ori sticla.....si tu ce faci...batman,batman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Eu am luat-o p-aia de la P-ta "Muci" cu masina...Doamne cat am putut sa injur...5 minute fara sa ma repet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Atentie, este una mare si adanca la Unirii. In sensul de mers dinspre Hanul lui Manuc spre Mitropolie, chiar in dreptul semaforului de pe pod, peste Dambovita. Este undeva intre banda 1 si banda 2, asa ca mare atentie. Este adanca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Nu ar fi asa de greu sa dati un simplu telefon in asemenea situatii. Intrebati daca se inregistreaza convorbirea, spuneti ca oricum o inregistrati. Cereti numele operatorului, accentuati faptul ca in caz de viitor accident de motocicleta il faceti raspunzator pe el si pe cei responsabili. Nu asteptati minuni a doua zi, dar reveniti cu telefonul si insistati. Cu siguranta cateva sesizari ar misca ceva... Mie mi-a reusit de doua ori, poate si voua. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_mirea Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Sper sa nu fiu offtopic, am si eu o intrebare pentru cei mai priceputi/experimentati. Odata, am vazut la un baiat care mi-a dat impresia ca stie ce face, ca, atunci cand urma sa ia o groapa pe care n-o mai putea evita, se ridica in sa. Atunci eram incepator si-mi era frica sa fac asta dar acum am inceput sa ma cam ridic instinctiv aproape din sa la orice fel de denivelare pana si la alea de redus viteza... dar nu pot sa nu ma intreb, o fi bine cum procedez? De simtit se simte ca si cum as face ceva bun... dar... oare chiar asa o fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Da, e corect. Muschii picioarelor amortizeaza din impact. Presupun ca nu ai facut enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Mai sunt 2 gropi destul de mari si periculoase in bucuresti una este pe sensul Unirii - Universitate, dupa ce treci de Mc, in fata bancii Raiffeisen. A doua este pe bulevardul Marasesti, ruta Budapesta - posta Vitan, inainte de intrarea in pasaj. Mare atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Da, e corect. Muschii picioarelor amortizeaza din impact. Presupun ca nu ai facut enduro impactul ca impactul. avantajul mare e ca nu risti sa pierzi contactul cu motocicleta daca te ridici in scarite. stand pe sea, de la miscarile violente ale suspensiei, poti sa ramai doar cu ghidonul in mana, fara alt punct de contact cu motocicleta, sa tragi necontrolat de el si de acceleratie (panica nu?) si sa faci buf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 eu am trimis un email la bpr@b.politiaromana.ro acum cativa ani semnaland o groapa periculoasa + datele mele de contact si in 2 zile se astupase. Am fost sunat de un capitan de politie dupa inca cateva zile sa imi confirme ca au inregistrat sesizarea. observ ca au si un formular pt sesizari aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_mirea Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Ma bucur sa aud ca sunt luate in considerae sesizarile astea. Poate ar fi o idee buna sa le facem sesizari cu gropile aparute de la inghetul din iarna asta ( asa cum se intampla cam in fiecare an ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 (editat) Fara legatura cu gropile, mi-a ajuns la ureche ca zilele acestea se desfasoara o actiune de strangere de semnaturi pentru schimbarea legislatiei rutiere. Se doreste ca filmarile amatorilor sa fie luate in considerare pentru aplicarea de amenzi in trafic pentru parcare, oprire, etc. Consider o foarte buna initiativa. Poate asa mai scoatem pe bara soferii miseirupisti. Stie cineva ceva? As fi interesat. Editat Martie 24, 2014 de fast_arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate