aham Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Domnilor, daca intarzii 10-20 min maxim, va rog sa ma asteptati. Daca toata lumea e de acord. Eu plec din Leordeni, Arges, asa ca mai am de facut 100 de km inainte de a ajunge in bucale la 9. Un numar de telefon daca a-ti posta ar fi ok, din cei care merg sigur. Daca ma decid sa merg (inca am ceva dubii) te astept eu in oras si ii prindem din urma. Vorbim mai spre seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Uite ca desi planuiesem 1 mai-ul destul de bine cu ceva timp inainte, fix inaintea lui planurile s-au dus pe apa sambetei. Acum pe ultima 100 de metri, caut si eu alternative de a evada din Bucuresti iar grupul de aici o ofera pe cea mai buna. Intrebarea e : Mai sunt care stau la cort ? Vremea nu va fi ca la jumatatea lui august asa ca va fi destul de rece la cort, insa eu ma pot impaca cu asta. Vremea se anunta ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balauronul Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Salut! Mai aveți loc și de mine? As vrea sa merg și eu cu grupul. Nu am cazare și nici cort (pot sa mă duc sa iau unul). Mai este cineva care doarme la cort sau, alternativ, se întoarce seara acasă? Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 omul cu care vorbisem sa-mi rezolve la mine motorul m-a tinut pe bara; ieri l-am bagat intr-un service - dar nu cred ca are sanse sa iasa in timp util ca sa vin cu voi. in caz ca apare vreo veste buna din service - revin. dar pana una alta i'm out, o sa ajung in vama cu trenul. sau microbuzul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 eu daca nu se lasa cu torentiale pun cortul pe mobra si vin. Daca e grav in prima noapte, a 2a zi imi fac bagajul si plec la cazare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Azi am vazut prima poza de pe A2 = ploua torential.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 La Murfatlar acum 20 de minute turna cu galeata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 bai frate, ce tot atata?!? vorba e vorba, de 1 mai se pleaca la mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Da! Corect! Mai am doua locuri in masina pt seara asta! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastorciciariel Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Cu mare parere de rau trebuie sa imi contramandez plecarea de maine ,dar poate ajung totusi sambata,unde va gasesc mai precis? sau un numar de telef de contact de se poate,ms,ASFALT USCATTTTTTTT apropo de ploaie, a tras azi o torentiala la macin (TL),de nu se vedea soseaua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexdx09 Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Hai va speriati de o ploaie mica...mie imi pare rau doar ca am spalat mobra si o murdaresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Salut! Mai aveți loc și de mine? As vrea sa merg și eu cu grupul. Nu am cazare și nici cort (pot sa mă duc sa iau unul). Mai este cineva care doarme la cort sau, alternativ, se întoarce seara acasă? Mulțumesc! Eu ma intorc seara. Daca mai exista doritori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 exista minunui: afara a aparut soarele & Patrik de la ambulanta moto m-a rezolvat rapid cu CB-ul (username ottoMan - http://www.ambulantamoto.ro/contact/contact/ - merita putina reclama ) prin urmare ne vedem maine dimineata, la locul stabilit. cazare la SC Cortu' SA - ca nu cred ca o sa mai fie ceva pe la camere nerezervat - la un pret decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balauronul Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Ne vedem atunci mâine. Și eu mă întorc seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Pe maine atunci, imi iau si cortul, daca e vreme decenta de stat (adica sa nu ploua) raman, daca vad ca ploua si nu e nici o sansa de stat ma intorc mai pe seara si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 (editat) In cazul meu si al prietenei am luat urmatoarea decizie: Daca e ok-ish (uscat, soare, usor innorat) venim cu motorul Daca e incert (ud pe jos, ploaie lejera) o sa venim cu masina, insa o vom lua pe autostrada din ratiuni financiare. Daca toarna, cel mai probabil o sa ramanem in acasa. Eu inca ma rog la toate zeitatile sa fie frumos, ca ar fi pacat intrerup cei 6 ani de cand merg in vama cu motorul.... Editat Aprilie 30, 2014 de THC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 30, 2014 Autor Share Postat Aprilie 30, 2014 Alexe, cam asa e si la noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 (editat) Si eu merg cu cortul, stickerele sunt gata, am ajuns in leordeni ne vedem maine la 9 Editat Aprilie 30, 2014 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 exista minunui: afara a aparut soarele & Patrik de la ambulanta moto m-a rezolvat rapid cu CB-ul (username ottoMan - http://www.ambulantamoto.ro/contact/contact/ - merita putina reclama )prin urmare ne vedem maine dimineata, la locul stabilit. cazare la SC Cortu' SA - ca nu cred ca o sa mai fie ceva pe la camere nerezervat - la un pret decent. ha ha ha, tu erai ala de citea acolo in spate!?!!!??? Si eu am avut.o ieri in seevice la el. La mare e senin acum, drumul a fost ok, ceata multa dupa Cernavoda. Hai, sa aveti vreme frumoasa maine si calatorie fara peripetii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 gata bagajele, sper sa'mi ajunga chingile/sforile la legat de cort&CO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Sa aveti haine groase la voi ca e cancer rau de tot afara. Sub 10 grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 ha ha ha, tu erai ala de citea acolo in spate!?!!!??? Si eu am avut.o ieri in seevice la el. La mare e senin acum, drumul a fost ok, ceata multa dupa Cernavoda. Hai, sa aveti vreme frumoasa maine si calatorie fara peripetii! yup. eu is ala. vreme buna si tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 Am plecat cu masina, chiar daca afara pare ok, sansele sa ploua sunt mari, si in plus o sa dormim in masina. Ne vedem acolo, dati un sms cand veniti sa venim sa bem o bere la pirati 0752295569 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 1, 2014 Autor Share Postat Mai 1, 2014 mergem! cu mobrele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 Ne vedem la benzinarie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate