Disturber Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Taximietristii de Bucuresti,in MARE PARTE,S-AU TIGANIZAT! au fost contaminati cu Iresponsabilitate sociala , nesimtire si Tupeu obraznic! N-ai cum sa-i schimbi,e greu! Intreaga Natie sufera,si va avea de suferit din cauza Influentelor venite din Mass Media! ASTIA NE VOR PROSTI,SI 95%AU CAZUT DEJA PRADA! Da, ai foarte mare dreptate. Tatal meu este taximetrist cam de 20 ani si este oripilat de tiganizarea taximetriei. Si stii de ce? Pentru ca "marile" companii de taximetrie accepta orice cocalar\cioara\tigan. La asa zisele angajari nu li se cere cazier, nimic. Sunt foarte multi recidivisti prin taximetrie. De altfel, si oamenii au o parte din vina ca se urca la ei. Chiar este atat de greu sa te uiti la fata lui de cocalar puscarias si sa cauti alt taxi? Se mai si plang dupa ca i-au ars la aparat sau avea 3 lei km. Cat despre accident, chiar ma uitam la motor ca are cadrul afectat, deci mai mult ca sigur dauna totala, iar dpdv medical...o mana si ambele picioare fracturate?!?! :| Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 La asa zisele angajari nu li se cere cazier, nimic. Sunt foarte multi recidivisti prin taximetrie. Cazier se cere la orice angajare, nu e asta problema. Sa se faca ceva gen "cazier rutier" in care sa scrie tot istoricul punctelor, amenzilor luate etc. Ala ar fi mai relevant ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Acum nu se mai face puscarie pentru vatamare corporala, doar amenda penala. :| (din pacate) Ponta sa fie sanatos (cu p.la in c.r), noi putem sa crapam linistiti, ce ii doare la basca. La asa tara, asa legi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovistein Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Foarte mare pacat, pentru ca au permis toate gunoiaiele de soferi care te omoara cu zile, astia ar trebui schingiuiti .ganditi'va la suferinta rider'ului. Si eu sunt operat de hernie. s'a dus si la mine vara.. trebuiee sa stau pe dreapta, dar nu se poate compara problema mea cu cea in cauza. Un prieten a dat intr'o gura de canal, era capacu luat, peste 100 km/h, era cu sotia in spate, ea nu a avut nimica, el a stat in coma 6 saptamani si'a revenit i'a dat in judecata pe cei de la drumuri si poduri si a luat despagubire 15000 euro. bine inteles, in instanta. Sa speram ca riderul se va face cat mai repede bine si sa speram ca nu are probleme mai mari. Aveti grija colegi, pentru ca zilnic se intampla cate 2-3 accident, si toate sunt din vina soferilor auto, foarte rar din vina riderilor. Va salut si mare grijaa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) Ce chestie..chiar ieri am trecut pe acolo si ziceam ca aia mi se pare cea mai periculoasa strada pe care circul.. ..tot timpul e cineva care face stanga..sau iese de pe stradute, este foarte naspa zona aia... Sanatate! Editat Aprilie 4, 2014 de crisU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamaiknu08 Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Astia cu taxiurile dupa ce ca sunt multi, mai sunt si prosti!! Sanatate colegului!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Ce chestie..chiar ieri am trecut pe acolo si ziceam ca aia mi se pare cea mai periculoasa strada pe care circul.. ..tot timpul e cineva care face stanga..sau iese de pe stradute, este foarte naspa zona aia... Sanatate! Si daca ai aflat asta, data viitoare nu mergi mai incet? Eu cind ma duc spre Amckart, pe strada aia o iau, si merg cu maxim 50km/h, si mi se pare si asa riscant, sinte zeci de masini care vireaza de colo colo. Bun, stiu asta, si merg incet, si nu se intimpla nimic deosebit ca sa ma faca sa injur. Si taximetristii sint in Bucuresti de mai bine de 20 ani, nu ia-ti vazut zi de zi pina azi? Ei reactioneaza violent fiinca isi apara pielea, e instinctul de supravietuire, fara el, ar muri la propriu. A NU se intelege ca iau apararea cuiva, dar traiti in Bucuresti de multi ani de zile si cred ca nu ar mai trebui sa ne surprinda nimic legat de circulatie pe sosele. Vrem viteza, asta-i riscul! Mori nevinovat. O sa zica cineva ca nu avea viteza. Si 70km/h e mult pt zona aceea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Astia cu taxiurile dupa ce ca sunt multi, mai sunt si prosti!! Sanatate colegului!! Taximietristii de Bucuresti,in MARE PARTE,S-AU TIGANIZAT! au fost contaminati cu Iresponsabilitate sociala , nesimtire si Tupeu obraznic! N-ai cum sa-i schimbi,e greu! Intreaga Natie sufera,si va avea de suferit din cauza Influentelor venite din Mass Media! ASTIA NE VOR PROSTI,SI 95%AU CAZUT DEJA PRADA! Asa zic si ei despre motociclisti, relax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 In poza, taxiul unde este lovit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Si daca ai aflat asta, data viitoare nu mergi mai incet? Eu cind ma duc spre Amckart, pe strada aia o iau, si merg cu maxim 50km/h, si mi se pare si asa riscant, sinte zeci de masini care vireaza de colo colo. Bun, stiu asta, si merg incet, si nu se intimpla nimic deosebit ca sa ma faca sa injur. Si taximetristii sint in Bucuresti de mai bine de 20 ani, nu ia-ti vazut zi de zi pina azi? Ei reactioneaza violent fiinca isi apara pielea, e instinctul de supravietuire, fara el, ar muri la propriu. A NU se intelege ca iau apararea cuiva, dar traiti in Bucuresti de multi ani de zile si cred ca nu ar mai trebui sa ne surprinda nimic legat de circulatie pe sosele. Vrem viteza, asta-i riscul! Mori nevinovat. O sa zica cineva ca nu avea viteza. Si 70km/h e mult pt zona aceea. De acord... viteza mai mica si atentie sporita sa ajungem cu bine acasa. Mie incepe sa-mi fie frica si de motociclisti pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanefmx Postat Aprilie 4, 2014 Autor Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) taxilul este lovit dreapta spate exact pe coltul barei nu am putut sa i mai fac poza ca a sarit militeanul pe mine .. ca sa termin cu fotografiatul am video pt ca port cam pe casca dar nu pot incarca pt ca fisierul este prea mare Editat Aprilie 4, 2014 de fanefmx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 astia cu taxiurile, bagami'as facea'mi'as... hai sa fim retardati si sa ii bagam pe toti in aceeasi oala.. hai sa facem cum face restu' lumii cu noi. Vorba aia, fii tu schimbarea Am vazut taximetristi cu stickere atentie la motociclisti, o gramada imi fac loc sa trec prin coloana, o gramada ma privesc cu admiratie... plm sunt ghertoi peste tot, nu depinde de job sau de culoarea pielii. Cat despre IQul de pe'aici.. nu stiu de ce inca mai citesc forumu' asta, ca intra toti inchisii la minte si dau din taste. Sanatate bikerului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 taxilul este lovit dreapta spate exact pe coltul barei nu am putut sa i mai fac poza ca a sarit militeanul pe mine .. ca sa termin cu fotografiatul am video pt ca port cam pe casca dar nu pot incarca pt ca fisierul este prea mare pune-l pe youtube. de ce sa sara militeanu pe tine? pt ca faci poze pe domeniul public? trebuia sa-i zici sa-si tina gura, si sa comenteze acasa la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanefmx Postat Aprilie 4, 2014 Autor Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) nu aveam chef sa ma cert cu militianul , postez pe fb video .stephan aurelian Editat Aprilie 4, 2014 de fanefmx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Taximietristii de Bucuresti,in MARE PARTE,S-AU TIGANIZAT! au fost contaminati cu Iresponsabilitate sociala , nesimtire si Tupeu obraznic! N-ai cum sa-i schimbi,e greu! Intreaga Natie sufera,si va avea de suferit din cauza Influentelor venite din Mass Media! ASTIA NE VOR PROSTI,SI 95%AU CAZUT DEJA PRADA! Asa este ! Si eu evit sa merg cu taxiul.....doar cand e foarte tarziu si sunt baut, apelez la ei! Au un tupeu fantastic, zilnic fac slalom printre ei... Regula lor este: ca n-au nici o regula! Sigur, am cunoscut si oameni de treaba(am si vreo 2 cunoscuti/prieteni taximetristi), dar astea sunt exceptii !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 sanatate multa baiatului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamaiknu08 Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 sunt si exceptii, dar in mare parte taximetristii sunt toti la fel!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) Sanatate riderului! Am ajuns la concluzia (trista) ca nu totdeauna este neatentie, se merge pe principiul" lasa ca are si el frana". Am avut in doua saptamani trei "ocazii " de neacordare de prioritate , in doua situatii am vazut clar ca m-a observat dar mi-a taiat calea intentionat ,noroc ca nu depasesc in oras viteza de 60. Ultima situatie am avut-o azi cand soferul unui furgon de 3,5t scoate capul pe geam ,se "asigura" si face stanga in loc in intersectie pentru a da cu spatele sa intoarca, bareaza soseaua , opreste si imi face semn sa trec prin spatele lui. Cand a virat aveam maxim 50 de metri pana la el. M-a salvat principiul "cel mai.....cedeaza". Editat Aprilie 4, 2014 de free runner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Mulţi din voi daţi vina pe taximetrişti, unii argumentând cam aşa : Au un tupeu fantastic, zilnic fac slalom printre ei... Regula lor este: ca n-au nici o regula! Statistic, câţi taximetrişti sunt în Bucureşti ? 5% din totalul maşinilor ? Se întâmplă mai mult de 1 din 20 de accidente de motocicletă în Bucureşti în care sunt implicate maşinile taxi, vina aparţinând şoferului auto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Mai bine las-o balta cu statisticile despre taximetristi pe topicu despre unu care si-a rupt ambele picioare si o mana. Iti pot spune eu, fiindca folosesc 4 zile din 5 taxiul prin Bucuresti, ca 4 din 5 taximetristi merg de ti se face greata. Recuperare usoara patitului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 fiindca folosesc 4 zile din 5 taxiul prin Bucuresti, ca 4 din 5 taximetristi merg de ti se face greata. Nu mai mergi cu ei, simplu. Voi le alimentaţi buzunarele, ei continuă să involueze datorită vouă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Mulţi din voi daţi vina pe taximetrişti, unii argumentând cam aşa : Statistic, câţi taximetrişti sunt în Bucureşti ? 5% din totalul maşinilor ? Se întâmplă mai mult de 1 din 20 de accidente de motocicletă în Bucureşti în care sunt implicate maşinile taxi, vina aparţinând şoferului auto ? nu vrei tu sa ne lasi ....... MI AR PLACE SA TE VAD ZILNIC PRIN BUCALE CU MOTORUL ASA...DININEATA PE LA 8-9 si seara pe la 17-19 sa iei bucale dintr o parte in alta sunt curios ce ai comenta dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Mi-ar plăcea să nu-ţi fac pe plac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Asa cum generalizati voi despre taximetristi, asa generalizeaza si altii despre motociclisti. Am mers de sute de ori pe Andronache, e o strada pacatoasa, dar - ca sa vezi - toate sunt periculoase. In oras sunt bulevarde, strazi laterale, lumea e stresata, se baga la japca, prioritatea e o conventie, nu o lege universala. Neacordare de prioritate? Ce-ati spune sa mergeti mai incet, ca sa aveti de unde frana in siguranta cand e vreun bizon in trafic? Dar cine dracu' merge incet? Treaba asa-i pentru fraieri cu doar doua oua. Cei cu trei, merg mai repejor... ...la spital. Beliti ochii, ca de nu, stiti voi ce beliti. Bafta in trafic si nu va mai victimizati atata. In 99% din cazuri sunteti de vina. (Sa curga muia!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 ultima replica cred ca isi avea locul in topicul cu motociclistii degraba-iubitori de sex... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate