Sari la conținut

Accident inevitabil sau " atentie la viteza mai ales in zonele rur


Melcozaurus
 Share

Postări Recomandate

Din pacate circula pe strada si specimene de asemenea factura. Ieseam din pasajul Victoria spre Titulescu. In intersectia cu Maltopol, aveam verde, nu mai mult de 60 km/h, pe trecerea de pietoni de la iesirea din itersectie, singura in directie aia, se gaseste o zgatie de om sa traverseze din dreapta mea, pe rosu, eu fiind la vreo 40-50 m. N-aveam masini prin preajma, era liber asa ca mergeam relativ intre benzi, pe mijloc. Tipu era imbracat decent, nu era vreun boschetar sau betiv. Am redus preventiv sa-l las sa treaca pe kamicatze. Depaseste prima banda, ma vede si se intoarce din drum, ostentativ ca sa ma sicaneze. Pentru ca am redus si a intrat ABS-l, l-am "ratat" de putin. L-am lasat in banii lui desi merita bagat in spital cu bataia daca cu moto n-am reusit.

Imi aduce aminte de mosul care s-a intors din traversat ca sa dea cu sacosa intr-un motorist :crack: Asa e comic cand te gandesti, dar la fata locului, mai ales daca esti chiar tu protagonistul, sunt sigur ca nu prea e...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ha, ha, nu-mi povesti. Datorita experientei (putina pe doua roti, vasta pe patru), nu m-am pierdut cu firea, altfel eram pe jos. Incep sa realizez ce se putea intampla abia dupa ce ma opresc/linistesc si ma ia cu tremuraturi. Concluzia ar fi ca, incerci sa fii prevazator, vestita "conducere preventiva", da' tot se iveste un neprevazut/neispravit care sa te surprinda.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai exista ceva la care trebuie sa fim atenti acum ca a venit primavara. Exista multi copii si tineri pe role, care au viteze superioare celorlalti care traverseaza strada. Mare atentie ! Legea ii asimileaza ca fiind pietoni ! Spre deosebire de biciclisti care trebuie sa traverseze pe langa biciclete, nu scrie niciunde ca cei pe role trebuie sa se descalte :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...