Ciuprun Cosmin Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 http://giurgiuveanul.ro/stiri/accident-spectaculos-pe-soseaua-bucuresti-in-giurgiu/ Motociclistul este usor ranit la mana. Cu doua saptamani inainte, un accident asemanator s-a petrecut la o intersectie mai in spate, neacordanduse prioritate. Masina a plecat linistita in timp ce motociclistul avea clavicula rupta. ASA CA TREBUIE SA AVEM GRIJA LA MERSUL IN ORAS SI NU NUMAI. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Comentariile la articol fac toti banii... Sanatate motociclistului! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver_yamaha Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 a rezolvat-o..e sparta toata..alt ciumeg! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 a rezolvat-o..e sparta toata..alt ciumeg! O sa apara in curand la vanzare ca si impecabila Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Adica cum spectaculos ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Adica cum spectaculos ? si eu ma intrebam... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Nu aveti pic de imaginatie ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Nu aveti pic de imaginatie ! In fine , sa spunem ca spectaculos este faptul ca a scapat . Astept sa vad mobra la vanzare , pe la Ploiesti . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciuprun Cosmin Postat Aprilie 16, 2014 Autor Share Postat Aprilie 16, 2014 Spectaculos la felul cum a sarit el prin aer si cum s-a tarsait motocicleta vreo 30 m pe asfalt. Nu a fost nici o intentie din partea motociclistului de a frana. Cei care au fost acolo la momentul impactului au spus ca nu a fost atent, in locul producerii accidentului fiind si o denivelare destul de urata si majoritatea participantilor la trafic incearca sa ocoleasca denivelarea de pe prima banda fara a se mai asigura si asa cred ca s-a intamplat si in cazul de fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver_yamaha Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 O sa apara in curand la vanzare ca si impecabilanumai pentru cunoscatori(incepatori) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Furca e ok, cadrul in mintile lui? Ma intereseaza o motocicleta ieftina pentru nevastamea Pana-si ia ea permisul o pun la punct... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Nu ar fi o premiera ca pe un topic de accident sa se incheie o tranzactie Mai era acum vreo 2 ani un accident cbr de 900 parca, ofertat pe topic si luat de tipul ala cu gs-urile de 500 de pe la ... pitesti/ploiesti, reparat si pus la vanzare (atat m-a dus mintea la asocieri, mai mult nu se mai invart rotitele). Ce e drept, tipul parea ca le repara cu simt al raspunderii, nu carpeli. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Comentariile la articol fac toti banii... Sanatate motociclistului! Ighen! :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Furca e ok, cadrul in mintile lui? Ma intereseaza o motocicleta ieftina pentru nevastamea Pana-si ia ea permisul o pun la punct... Eu n-as lua una de care sa stiu ca a fost implicata intr-un asemenea accident, consider ca e purtaoare de ghinion... mai bine sa nu stiu. (scuze, eu sunt superstitios) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 cam multe ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubix Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 numai pentru cunoscatori(incepatori) si mai ales pentru fanatici )) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver_yamaha Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 bune si accidentele..mai apar piese la vanzare...subscriu ce zicea cineva de curand dupa o drama de asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurgr Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 am trecut pe acolo dupa accident, carenaj praf, radiator spart, janta fata indoita, de furna nu stiu dar parea indoita din cadru de unde se prinde, cam atat, nu m-am uitat prea atent. asa politie mai rar, au lasat motorul nesemnalizat mai bine de 5minute, daca venea cineva mai tare ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 bune si accidentele..mai apar piese la vanzare...subscriu ce zicea cineva de curand dupa o drama de asta! Suna foarte inteligent ce ai scris mai sus... M-as bucura enorm daca ti-ai revizui putin atitudinea. Nu iti tin morala, constat doar cu amaraciune ca pe mai multe topicuri atitudinea ta lasa de dorit. Probabil e de vina increderea mea exagerata in oameni, vorba aia, dezamagiti sunt doar cei care asteapta ceva. Cam cum astept eu sa vad la tine o schija de intelegere a aproapelui. E plina zona de detinatori ai adevarului absolut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikel1992 Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 nu i nimic rau ca mai crapa cite unu bine ar fi sa crape mai multi Poate dai tu tonul. Nu de alta dar prin exemplu inveti pe cineva mai usor. Arata`ne ca esti zmeu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flavyus21 Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Sănătate riderului! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate