Method Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 Nu chiar - din cand in cand le mai arata cum se merge lui DesmoGiorgio & DesmoDovi Gura pacatosului adevar graieste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 Psihicul cangurului adevar graieste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 @sorinbogdan - hai cu poza ! e randul tau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Octombrie 11, 2017 Share Postat Octombrie 11, 2017 (editat) Nu m-am uitat daca a mai fost. Editat Octombrie 11, 2017 de sorinbogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Octombrie 12, 2017 Share Postat Octombrie 12, 2017 zzzz.jpg Nu m-am uitat daca a mai fost. Uu, ăsta e greu. Fausto Gresini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Octombrie 12, 2017 Share Postat Octombrie 12, 2017 Uu, ăsta e greu. Fausto Gresini? Corect. 10 puncte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Octombrie 13, 2017 Share Postat Octombrie 13, 2017 Haha, am zis mai mult la oha, că am recunoscut motocicleta de 125 din anii '90 și am văzut că-i Honda. Nu credeam că-l nimeresc din prima. Să rămânem în aceeași epocă. Ăsta cine-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 13, 2017 Share Postat Octombrie 13, 2017 Pierfrancesco Chili (joke) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 28, 2017 Share Postat Octombrie 28, 2017 Să rămânem în aceeași epocă. Ăsta cine-i? cautator de comori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 28, 2017 Share Postat Octombrie 28, 2017 Haha, am zis mai mult la oha, că am recunoscut motocicleta de 125 din anii '90 și am văzut că-i Honda. Nu credeam că-l nimeresc din prima. Să rămânem în aceeași epocă. Ăsta cine-i? Alzamora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 28, 2017 Share Postat Octombrie 28, 2017 Alzamora Regele campionilor de carton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 Alzamora Exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 Ar fi trebuit sa existe un articol in regulament care sa impiedice situatii penibile ca asta : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 Adică să devii campion când ai adunat cele mai multe puncte în acel sezon!? Sau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 Adică să devii campion când ai adunat cele mai multe puncte în acel sezon!? fara sa castigi o cursa ... ce sa zic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 După cum bine știm ,campionatul se joacă pe puncte și nu pe victorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 Campionii pe puncte raman uitati in statistici. Aia pe victorii raman in inima spectatorilor. » Post actualizat in 29 Oct 2017 12:20Alzamora a fost un pilot anonim si asa a si ramas, chit ca a luat un campionat pe cazaturile adversarilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 Exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 privirea e a lui Stoner, motoreta e posibil sa fie din campionatele regionale ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 El e, pe cand concura in Spania la 125cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 una simpla. Un nene cu mai multe titluri mondiale decat Rossi ( mult mai multe ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Octombrie 30, 2017 Share Postat Octombrie 30, 2017 una simpla. Un nene cu mai multe titluri mondiale decat Rossi ( mult mai multe ) Mai multe decât oricine în motorsport vreodată, probabil. Toni Bou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 2, 2017 Share Postat Noiembrie 2, 2017 Am dat noroc cu nenea asta, deci pot sa zic ca am luat contact cu extraterestri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Noiembrie 2, 2017 Share Postat Noiembrie 2, 2017 Toni Bou , domnilor si doamnelor ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 3, 2017 Share Postat Noiembrie 3, 2017 Daca mi-e permis sa continui jocul » Post actualizat in 03 Nov 2017 11:17Era sa uit. personaju' din stanga trebuie ghicit (cum te uiti la poza) )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate