B.B. Postat Decembrie 3, 2023 Share Postat Decembrie 3, 2023 Stoner in mijloc, pe restul nu ii recunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 3, 2023 Share Postat Decembrie 3, 2023 Mai sunt încă cel puțin 3 cunoscuți: un campion la 125cc și doi piloți din WSBK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 6, 2023 Share Postat Decembrie 6, 2023 La 03.12.2023 la 20:28, PzKpfW a spus: Mai sunt încă cel puțin 3 cunoscuți: un campion la 125cc și doi piloți din WSBK. Cel din stânga imaginii imi pare cunoscut dar cred că îl confund cu un coleg de liceu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 6, 2023 Share Postat Decembrie 6, 2023 On 12/3/2023 at 8:28 PM, PzKpfW said: Mai sunt încă cel puțin 3 cunoscuți: un campion la 125cc și doi piloți din WSBK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 7, 2023 Share Postat Decembrie 7, 2023 Acum 18 ore, B.B. a spus: Cel din stânga imaginii imi pare cunoscut dar cred că îl confund cu un coleg de liceu Acum 18 ore, B.B. a spus: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 7, 2023 Share Postat Decembrie 7, 2023 (editat) Acum 21 ore, PzKpfW a spus: Asta seamana leit cu un tip portughez amic de-al meu .. dar care nu e invalid. Restul nu stiu cine sunt.. Editat Decembrie 7, 2023 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 7, 2023 Share Postat Decembrie 7, 2023 (editat) Joan Lascorz. Înainte de Sykes și Rea, el era pilotul principal la Kawasaki. S-a accidentat în teste la Imola în 2012. Ceilalți sunt Julián Simón (campion la 125cc în 2009 și vice-campion la Moto2 în 2010) și Chaz Davies, de 3 ori vice-campion mondial la WSBK. Editat Decembrie 7, 2023 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 7, 2023 Share Postat Decembrie 7, 2023 Merci, numele le recunosc dar nu stiam cum arata. Cred ca numele le stiu de la Florin Ion care turuie in continuu despre altceva in timpul curselor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 19 Share Postat Ianuarie 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Ianuarie 19 Share Postat Ianuarie 19 Go go go Bez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 22 Share Postat Martie 22 La 17.03.2024 la 21:14, nike a spus: Cineva care a fost pilot Honda in trecut.. acum a imbatranit si are sapca cu Yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 22 Share Postat Martie 22 A fost și la Honda, și la Yamaha, și la Ducati. Apoi înapoi la Yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 22 Share Postat Martie 22 Jeremy Burgess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 22 Share Postat Martie 22 Cine e Jeremy Burgess? In afara de ca a fost la toti aia enumerati ce a mai facut? A fost in calitate de? E ala de era si cu Rossi? Un fel de mecanic, sau ce era? Am gasit cu google https://en.wikipedia.org/wiki/Jeremy_Burgess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 16 Share Postat Mai 16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 16 Share Postat Mai 16 Foggy ma gandesc La 22.03.2024 la 15:25, B.B. a spus: Cine e Jeremy Burgess? unul din cei mai titrati mecanici, a fost mecanicul sef la cel putin 4 campioni mondiali gata, cartonas rosu, nu mai vorbesc o perioada cu tine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 16 Share Postat Septembrie 16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 17 Share Postat Septembrie 17 1. Ayrton 2. habar nu am cine-i gagica, cum o cheama... adica numele de fata, nu cea de dupa casatorie doar daca nu o gugalesc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Septembrie 17 Share Postat Septembrie 17 Acum 6 minute, apriliacluj a spus: 1. Ayrton Nu e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 17 Share Postat Septembrie 17 Acum 3 minute, Tzitzicat a spus: Nu e galben, steag brazilian, credeam ca el e.... atunci o fi Hakkinen? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Septembrie 17 Share Postat Septembrie 17 Acum 1 minut, apriliacluj a spus: atunci o fi Hakkinen? Nici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 17 Share Postat Septembrie 17 gata, arunc prosopul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Septembrie 17 Share Postat Septembrie 17 La 22.05.2024 la 9:49, Tzitzicat a spus: Sebastian Vettel intr-un demo la Imola in 2024 Acum 12 ore, nike a spus: Pescarul amator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate