Denis_sbz Postat Iunie 3, 2014 Autor Share Postat Iunie 3, 2014 Pentru cei care pleaca pe motoare vineri; plecarea undeva intre 15-16 suna bine? Cam pe acolo, sa ajungen la Secuiesc pe zi. Cazarea o rezolvam cind ajungem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Cam pe acolo, sa ajungen la Secuiesc pe zi. Cazarea o rezolvam cind ajungem. Denis,daca pleci vineri pe motoreta venim si noi, nu ne lasa de caruta! Hai sa stabilim o ora de plecare ca sa vad daca imi au liber sau nu vineri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Sunt baieti care pleaca cu masina sa ma pescuiasca si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 3, 2014 Autor Share Postat Iunie 3, 2014 Denis,daca pleci vineri pe motoreta venim si noi, nu ne lasa de caruta! Hai sa stabilim o ora de plecare ca sa vad daca imi au liber sau nu vineri! Pai hai sa stabilim, 15 sau 16 la OMV Baneasa Pina acum suntem trei, eu, Sabin ( r6 ) si Daniel ( zx6 ) p.s. as plasa si eu laptopul la cineva cunoscut care pleaca cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Pai hai sa stabilim, 15 sau 16 la OMV Baneasa Pina acum suntem trei, eu, Sabin ( r6 ) si Daniel ( zx6 ) p.s. as plasa si eu laptopul la cineva cunoscut care pleaca cu masina Daca nu se schimba vremea radical ramane ora 16 la OMV Baneasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 3, 2014 Autor Share Postat Iunie 3, 2014 Roger Plecarea pe motoare, Vineri, OMV Baneasa, ora 16. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiugm Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Pleaca cineva pe motor si sambata dimineata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Yesss, dar n-am stabilit o ora. Oricum pe la un 8 asa, ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 La 16 la OMV baneasa ramane si pentru mine, daca de-asemenea vremea nu se schimba in rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiugm Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 (editat) Nu e cam tarziu plecarea de sambata dimineata? La cat se intra pe circuit? As prefera sa plecam cat mai devreme, de exemplu pe la 6 si sa intram, decat sa mai dorm doua ore pe-acasa...dormim in alte zile . Cei care vin de vineri pe la ce ora ajung in poarta circuitului sambata dimineata? Editat Iunie 3, 2014 de ovidiugm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 3, 2014 Autor Share Postat Iunie 3, 2014 (editat) Cei care vin de vineri pe la ce ora ajung in poarta circuitului sambata dimineata? Pai luam micul dejun si mergem la circuit, pe la un 9 - 9:30. As prefera sa plecam cat mai devreme, de exemplu pe la 6 si sa intram, decat sa mai dorm doua ore pe-acasa...dormim in alte zile Pentru siguranta si concentrare pe circuit, odihna este foarte importanta. Recomand celor care pot veni de Vineri sa o faca. Una e sa intri pe circuit sa te dai toata ziua de Simbata odihnit si alta e sa intri dupa un drum lung. Editat Iunie 3, 2014 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 dimineata e frig...aveti grija...mai bine asteptati sa iasa putin soarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 eu o sa plec undeva in jurul orei 13!cine are bagaj si vrea poate sa mi'l dea!doar ca eu raman vineri seara la brasov! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Are cineva un loc pt 1 moto in duba sau remorca? Eventual si 2 pasageri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vassalp Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Eu n-am deocamdata incalzitoare si cred ca nici nu o sa am pana-n weekend Problema e ca am slickuri si va fi si prima iesire cu motorul nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Faci 2 ture de incalzire. Eu am fost la 2 etape ROSBK fara incalzitoare, si nu am cazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Sa-mi bag toate picioarele, iar s-a schimbat prognoza...si la TV zicea de ploi vineri Daca ploua vineri si e frumos sambata cred ca plec si eu sambata dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 http://vremea.kappa.ro/covasna/tirgu-secuiesc.html dupa aceea se apasa more si urmariti pt sambata puteti verifica si pt Brasov ca este aproape de Tg Secuiesc sa vedeti ce zice si inca o localitate mai sus ,jos ca sa va faceti o idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Daca ne luam dupa vreme ar trebui sa stam dum si luni, ca tot e liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 ploua nu ploua eu tot ma duc!daca nu prind vreme buna,vb lui denis ne bagam la baut!din 3zile prindem noi macar una )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hbucur Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Puteti sa ma ajutati cu un link catre pensiunea Cupidon la care v-ati facut voi rezervari ? Eu am gasit o pensiune cupidon, dar nu pare sa fie in oras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 http://www.pensiunea-cupidon.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Locuri m-a asigurat ca mai are la Cupidon, eu am mai rezervat o camera. Dar probabil ne vom intelegem la fata locului, nu parea foarte organizat domnul de la telefon; nu stiu daca si-a notat ceva (sau in ce limba si-a notat) Noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 vineri plecati pe dn sau pe cheia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Eu aveam de gând pe Cheia, dar pana acum nu a anunţat nimeni nimic.. Ad-hoc reuşit Ne intelegem noi la benzinarie şi în funcţie de vreme probabil. Drumuri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate