Ganciov Adrian Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 Va salut din Würzburg, Azi am tras o raita de ~200 km si sunt cateva drumuri superbe prin zona. Dar singur nu prea are farmec. Sunt incepator si am motor mic. Nu am curaj sa plec la drumuri f lungi, mai ales singur. Daca mai e cineva prin zona, intr-un weekend ar fi frumos sa ne intalnim. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghinea.cosmin Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Pasionati/posesori moto in zona Reutlingen,Tubingen...Stutgart?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ganciov Adrian Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Sunt in Würzburg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Apocalypse2007 Postat August 15, 2015 Share Postat August 15, 2015 Salutare tuturor, As dori sa ma ajutati cu un sfat. Am de gand sa ma deplasez vreo 4 zile prin Germania numai pe autostrazi si in 2 orasele mici cu motorul echipat cu evacuari de circuit (aprox 100-105 db). In orasele o sa merg numai in timpul zilei. E riscul mare comparativ cu Romania? si la cam cat se ridica amenda. In fine in Romania riscul e undeva spre 0 pentru ca aia de la RAR au doar cateva masini si te pandesc numai in orasele f mari. Multam frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghinea.cosmin Postat August 15, 2015 Share Postat August 15, 2015 name="Apocalypse207" post="4035691" timestamp="1439626541"]Salutare tuturor, As dori sa ma ajutati cu un sfat. Am de gand sa ma deplasez vreo 4 zile prin Germania numai pe autostrazi si in 2 orasele mici cu motorul echipat cu evacuari de circuit (aprox 100-105 db). In orasele o sa merg numai in timpul zilei. E riscul mare comparativ cu Romania? si la cam cat se ridica amenda. In fine in Romania riscul e undeva spre 0 pentru ca aia de la RAR au doar cateva masini si te pandesc numai in orasele f mari. Multam frumos. Greu de dat un raspuns...Stiu doar ca DACÃ te opresc,nu mai pleci de acolo cu motorul,pana nu modifici/remediezi problema.Riscul e mic in ceea ce privestee "autosesizare"...aici nu stau la panda,si nici nu ti se pun cu loganul de-a curmezişul,in schimb sunt foarte promţi la reclamaţii. Daca ai ghinionul sa te reclame cineva telefonic ca esti "deranjant"in trafic,cu siguranţã vei fi oprit Mi se pare destul de lunga excursia ta... fa-ţi-o placuta,cu lipsacde stres,si pune-i toba originala ! Apoi ti-o modifici la loc! Asfalt uscat!! » Post actualizat in 15 Aug 2015 08:41 Greu de dat un raspuns...Stiu doar ca DACÃ te opresc,nu mai pleci de acolo cu motorul,pana nu modifici/remediezi problema.Riscul e mic in ceea ce privestee "autosesizare"...aici nu stau la panda,si nici nu ti se pun cu loganul de-a curmezişul,in schimb sunt foarte promţi la reclamaţii. Daca ai ghinionul sa te reclame cineva telefonic ca esti "deranjant"in trafic,cu siguranţã vei fi oprit Mi se pare destul de lunga excursia ta... fa-ţi-o placuta,cu lipsa de stres,si pune-i toba originala ! Apoi ti-o modifici la loc! Asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Apocalypse2007 Postat August 15, 2015 Share Postat August 15, 2015 (editat) ....intre timp am gasit si alte informatii pe net si in zona in care merg (Eifel) si se pare ca e cea mai nenorocita zona din toata Europa vizavi de zgomot evacuari. In afara ca iti blocheaza motorul pana il pui la punct e una din putinele zone unde iti suspenda si permisul de conducere+amenda. Partea proasta e ca am evacuarile de circuit din SUA si nu au nici macar marcajul "E" unde mai e loc de negociere daca te masoara de la 5 pasi cu 95db. Multam frumos de raspuns si o sa iti urmez sfatul. Asfalt uscat!!! Editat August 15, 2015 de Apocalypse2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
do_it Postat August 23, 2015 Share Postat August 23, 2015 Salutare. Si eu pe aici... Stuttgart (Zuffenhausen). Mi-am luat un Piaggio MP3 ie LT sport. Un maxiscooter care ofera ce e frumos din "cele doua lumi"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
do_it Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Revin si va spun ca am pus ochii pe Honda CTX700N DCT Deja am fost la reprezentanta (L&L in 70794 Filderstadt) unde am luat in-o proba (pe culoarea Alb/Negru). Impresia a fost una f buna. Este (cum au spus si pe site) un Urban-Cruiser. F. comfortabila si manevrabila, relaxanta cu o pozitie mai comoda decit MP3-ul meu. Cutia DCT face toti banii mai ales ptr. cei care nu au chief sa amestece in cutie tot timpul (desi are si mod manual +/-). 90% m-am hotarit ptr.acest model. Urmeaza sa iau in test si Kawasaki Vulcan S si dupa ma voi pronunta. Cum am spus prefer cutia automata (care nu este un CVT ca la scuter!!!). La bani sunt cam pe acolo amindoua. Astept sa se schimbe anul si sa vina sezonul... Voi ce credeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas.Zazen Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 Mai este cineva in zona Stuttgart/Reutlingen interesat de o tură prin zonă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertFox Postat Iulie 16, 2016 Share Postat Iulie 16, 2016 eu sunt prin yona rottweil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas.Zazen Postat Iulie 17, 2016 Share Postat Iulie 17, 2016 Am ajuns ieri pe acolo.. sunt cam la o oră distanță. Mă gândesc să ies la o tură prin Schwarzwald, dar nu cunosc zona deloc. Poate îmi arăți tu ceva pe acolo, ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bossk Postat Iulie 18, 2016 Share Postat Iulie 18, 2016 Salut, Va stept la o tura pe langa Bodensee. (Singen / Radolfzell) Haideti sa stabilim o intalnire in zona. Bsk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas.Zazen Postat Iulie 18, 2016 Share Postat Iulie 18, 2016 Cu plăcere, dar la mine se poate doar în weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-rider Postat Iulie 18, 2016 Share Postat Iulie 18, 2016 Prin Schwarzwald e peste tot frumos. Starten und immer der Nase nach! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas.Zazen Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Salut, Va stept la o tura pe langa Bodensee. (Singen / Radolfzell) Haideti sa stabilim o intalnire in zona. Bsk Dacă e vreme bună ajung eu în weekend pe acolo (30 sau 31. 07).Dacă ne întâlnim suntem deja un grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 Vreun motociclist in Hanovra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Octombrie 24, 2016 Share Postat Octombrie 24, 2016 salut, m-as duce pana in frankfurt de sarbatori cu motoreta. stiti cum se circula cu motoreta pe perioada iernii, este posibil, sunt strazile curatete? depinde de an, sau de cum ninge in perioada respectiva? eu unu merg in anglia zi de zi si pe iarna. bine nu ninge ca in europa..da se ajunge la - grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiBZ Postat Decembrie 24, 2016 Share Postat Decembrie 24, 2016 salutare Hannover prezent mai e careva de prin hannover? hai sa ne sfatuim pentru o eventuala intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian.dragos Postat Mai 1, 2017 Share Postat Mai 1, 2017 Sunt si eu in 67436 speyer. Careva pe aici dornic de plimbări ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IulianPEG*650 Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Ceva mai lung sau scurt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian.dragos Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Ceva mai lung sau scurt? Cat de cat. De o zi , Maxim 2. De unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IulianPEG*650 Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 In Uk. Dar ma gandesc la ceva pentru inceputul sau jumatatea lui August. Ca durata ceva de 5-7zile. La buget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian.dragos Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 In Uk. Dar ma gandesc la ceva pentru inceputul sau jumatatea lui August. Ca durata ceva de 5-7zile. La buget. Din pacate nu am atata timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinush Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 Cineva din Ezgebirge este ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radokhan Postat Iunie 27, 2018 Share Postat Iunie 27, 2018 (editat) Sal tuturor, cineva prin zona Wetzlar, Gießen? Am cumparat motocicleta si acum ma obisnuiesc cu ea, doar ca mi-ar placea prin weekend-uri sa fac si niste plimbari mai lungi cu cineva , salut. Editat Iunie 27, 2018 de Radokhan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate