six_6 Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 Inspirat intradevar,din mine a cam scos untul ))... Ne asteptam la ursi,dar au venit lupii Multumiri organizatorilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 (editat) "Ba... lasati-ma ba sa dorm". "Ba voi ati innebunit ?" "Baa eu vreau sa doorm baa" Editat August 31, 2014 de pstefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atomykatt Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 "ba dar daca vine ursu' doar mănâncă numai 1, eu zic ca 8% sanse sa fii mâncat nu e mult" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 Baa era unu noaptea si io credeam ca vor sa testeze sunetul noului LC vs XR-u lui Cristache. M-au vrajit ca alunga ursu si dimineata am aflat ca era un amarat de lup alergat de-o haita de caini. PS. Foarte silentios noul LC, desi era langa mine, m-a trezit XR-u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 O gașcă de anarhiști și sataniști. Chestiile astea ar trebui interzise și după cum pare că stau lucrurile, nici măcar nu o să dureze prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 O gașcă de anarhiști și sataniști. Chestiile astea ar trebui interzise și după cum pare că stau lucrurile, nici măcar nu o să dureze prea mult. Bai pe cine faci tu satanist si anarhist?!! Poate vrei sa pun poza ta pe forum sa vada lumea cu cine are de-a face si sa te caute toti KTM-isti sa i-ti rupa capul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Baa, voi doi, luati-va o camera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Isah Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Super tare tura:D Multam pt tot ajutorul ca nu prea am avut norocul cu mine » Post actualizat in 01 Sep 2014 06:56Baa, voi doi, luati-va o camera! E iubire mare acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Puneti si voi cate o poza-doua pentru astia "lasati la vatra"... ce atata gargara?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Bai pe cine faci tu satanist si anarhist?!! Poate vrei sa pun poza ta pe forum sa vada lumea cu cine are de-a face si sa te caute toti KTM-isti sa i-ti rupa capul!!! Care KTM-iști? Ceilalti 3? Pai 2 dintre ei mă știu. Sau ii contorizezi si pe aia cu drujbe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Multumim Angi pentru organizare si posesorilor de BMW pentru ca ne-au primit in randurile lor. Felicitari Angi ca te lupti sa faci enduristi din posesorii de BMW... Poze: Masa de seara: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Super! Imi pare rau ca nu am ajuns... he he! Ce casca are sefu' Angi! Daca esti cuminte, la anu' iti luam si barbie la cascuta respectiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurista Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Frumos ,felicitari Angi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 https://plus.google.com/photos/106060269863028238193/albums/6054053861755950721?authkey=CKjK78K5mqzKcA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 frumos frumos b374 , multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CA52 Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 chiar daca nu am fost la plimbare, a fost fain si asa! restul pozelor aici: https://www.dropbox.com/s/wimmg50p70yhxvk/2014%20%2808%29Aug%2030%20-%20BMW%20Camp%205%20%28s2%29.zip?dl=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 1, 2014 Autor Share Postat Septembrie 1, 2014 sa ne vedem cu bine si la anu'! o sa pun si eu vreo 2-3 poze cand ajung la buc aici e varza netu' b374, f misto "poznele" numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Multumim de pozne! Putem reedita mai des decat o data pe an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Hmmm, trebe sa fii biiiine "incalzit" ca sa intri in apa se putea, se putea... doar ca... n-am avut cu cine sa ma "indemn"... » Post actualizat in 01 Sep 2014 19:52 Multumim de pozne! Putem reedita mai des decat o data pe an. dai tu "benzina" » Post actualizat in 01 Sep 2014 20:12 Bai pe cine faci tu satanist si anarhist?!! Poate vrei sa pun poza ta pe forum sa vada lumea cu cine are de-a face si sa te caute toti KTM-isti sa i-ti rupa capul!!! pune-l pe un topic de suzuki ca sa ai efect maxim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Poze si de la mine : http://windrider.DSCloud.me:5000/fbsharing/XCBUxKCd pune-l pe un topic de suzuki ca sa ai efect maxim... /fearless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Isah Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Felicitari Angi ca te lupti sa faci enduristi din posesorii de BMW... La mai multe lupte. Poze de la mine: https://www.dropbox.com/sh/zr909sf7hiq4jg4/AAAaLFEocaGf9N50kGDMuFbxa?dl=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin P Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Salut Reusita intalnirea (trasee si gasca). Multumesc baietilor de la "grupa mare" pentru sfaturi enduro. La anul o sa vin cu cauciucuri bune... e greu sa urci pe munte cu slickuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Fain...din pacate pt mine, abia joi m-am intors din vacanta si nu m-am uitat in timp util pe forum... Next year... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Bravo, frumoasa iesire, felicitari pentru ca a-ti reusit sa va adunati, la mai multe. Din pacate cei mai multi posesori de BMW nu pot intra pe drumurile forestiere sau pe coclauri, iar intilnirea BMW-istilor nu a mai fost una adresata tuturor tipurilor de motoare. Sa speram ca la anul reusim o intilnire "universala", caci pentru mine era singura unde mergeam cu placere, toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 5, 2014 Autor Share Postat Septembrie 5, 2014 Bravo, frumoasa iesire, felicitari pentru ca a-ti reusit sa va adunati, la mai multe. Din pacate cei mai multi posesori de BMW nu pot intra pe drumurile forestiere sau pe coclauri, iar intilnirea BMW-istilor nu a mai fost una adresata tuturor tipurilor de motoare. Sa speram ca la anul reusim o intilnire "universala", caci pentru mine era singura unde mergeam cu placere, toate bune! Salutare! Drumul de acces pana la tabara a fost macadam, drum de tara. Daca se merge incet, e un drum accesibil si motoarelor de strada. Au trecut multe masini p-acolo si majoritatea erau turisme. Deci, vointa n-a fost, ca de putut se putea. Si inca o chestiune. Sunt sigur ca daca faceam la pensiune erau mai multi amatori. Initial asa am vrut dar, in afara de 2-3 oameni care nu au fost de ajuns, cam nimeni n-a sarit cu banul sa pot inchiria pensiunea. Singur nu am avut cum sa scot banii pentru toata pensiunea. In fine, om mai vedea ce-o mai fi la anul, dar sunt mari sanse sa fie o copie fidela a intalnirii de anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate