Jump to content

o veste trista

old_scorpion
 Share

Recommended Posts

O veste trista pt cei mai vechi pe forum,pt cei ce l-au cunoscut sau doar l-au intalnit pe sosele sau la intruniri moto...userul Taurasu,a murit...Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca...

http://www.agerpres.ro/social/2014/07/28/buzau-turist-din-capitala-decedat-in-zona-asezarilor-rupestre-18-37-54

Edited by old_scorpion

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salutare,

Odihneasca-se in pace.

Imi este foarte greu sa accept acest lucru. Auras a fost unul din cei mai buni oameni pe care eu i-am cunoscut, bun atat ca profesionist dar in mod special ca om. Pasionat de motociclism, posesor de Aprilia MANA, pasionat de detectia de metale, in tot ce s-a implicat a reusit sa faca numai lucruri bune. Impreuna am lansat www.detectori.ro, ulterior el a creat si www.detectii.ro, site-uri in care s-a implicat foarte mult si pe care l-a facut sa functioneze.

Auras este cel care a facut ca acest forum sa functioneze din punct de vedere tehnic in ultimii ani, el a ales serverul, el l-a instalat si intretinut pana in prezent.

Cateva detalii de la Adi, coleg de detectie, cel care era cu el la momentul decesului: http://www.detectori.ro/index.php/topic,2579.0.html

post-2-0-41344800-1406647840_thumb.jpg

Cu stima,

Dan Dobrescu

Edited by Dobrescu

Imi vine greu sa cred ce spun jurnalistii... ca a baut energizante si de la asta i s-a facut rau.

RIP... ne-am conversat doar legat de cautarile cu detectorul si descoperirile lui... dar parca tot mi-e greu sa cred ca a murit asa, aiurea.

• Admin

Dumnezeu sa-l ierte!

Se pare ca nu este singurul caz de moarte de la energizante, un adolescent a murit saptamana trecuta in mamaia...

Pe asta cu energizantele de unde ai scos-o frate?

Prietenul lui a spus ca a baut energizante si a fumat, nu ca a murit din cauza lor!!

Live Fast, Love Hard, Die Young!

S-a dus in plina putere. RIP! Condoleante celor care l-au iubit.