Jump to content

Auras (taurasu) a incetat din viata...


Recommended Posts

  • Admin

Salutare,

 

Ieri a incetat din viata Auras, pe forum avand userul taurasu.

 

Decesul a fost anuntat de catre Adi, un prieten cu care Auras iesea mereu la detectie, fiind un pasionat cautator de metale:

Sint nevoit sa va dau o veste dintre cele mai triste. Astazi am iesit la o detectie cu Taurasu in zona Buzaului. Odata ajunsi la locu cu pricina, lu Taurasu i s-a facut rau si s-a asezat sa-si revina timp de 10 minute. De fapt suferise un infart care i-a fost fatal. Smurdul ajuns cu elicopterul dupa mai bine de o ora si nu a putut decit sa constate decesul. Va scriu din fata politiei din Parscov. As vrea sa fie o gluma proasta dar nu e!!! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Alte cuvinte momentan sunt de prisos. Incerc sa-mi revin din soc si i-mi cer scuze ca v-am stricat ziua.

 

Pe forum, anuntul a fost facut de catre Sorin, aici: /index.php?/topic/716175-o-veste-trista/?p=3804800

 

Auras o fost pentru MOTOCICLISM.ro cel mai important user, si asta pentru ca de cativa ani el s-a ocupat de tot ce a insemnat partea tehnica, hardware si software. Alegerea unui server nou, instalarea, refacerea bazelor de date, upgrade, mentenanta zilnica... toate acestea au fost facute de catre Auras.

 

"Cred ca stramosii l-au apreciat atat de mult incat l-au dorit langa ei." - sunt cuvintele spuse de catre un user de pe www.detectori.ro, stiind pasiunea pe care Auras o avea pentru istorie si arheologie.

 

Inmormantarea va avea loc joi, 31 iulie, in Aldeni, judetul Buzau (drumul prin Sapoca).

 

Condoleante familiei. Auras, odihneste-te in pace.

 

Comentariile se pot face pe topicul deschis initial: /index.php?/topic/716175-o-veste-trista/?p=3804800

 

Cu stima,

Admin

Dan Dobrescu

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...