CipriAT Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 (editat) "Bărbatul, un motociclist de 37 de ani, a murit pe 10 august într-un sat din județul Covasna. .... ............ Soția bărbatului spune că atunci când s-a interesat de cauzele morții, legiștii i-au răspuns că Poliția nu are bani să achite autopsia, așa că documentul nu poate fi eliberat. Contactați de Europa FM, reprezentanții Poliției Covasna au refuzat să comenteze cazul, motivând că dosarul morții a fost preluat de Parchet. Niciun reprezentant al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc nu a putut fi contactat. Ancheta în acest caz este una complicată, pentru că pe lângă motociclistul mort, mai există alte 3 victime, dintre care una înjunghiată de un localnic. Mii de motocicliști au anunțat că vor merge sâmbătă în satul în care a avut loc accidentul pentru a protesta față de ritmul anchetei." Sursa : http://www.europafm.ro/stiri/interne/ancheta-privind-moartea-unui-motociclist-blocata-de-lipsa-banilor~n77975/ Deci domnilor moderatori ,pe cand schimbarea titlului topicului din "accident in covasana" in "accident urmat de linsaj si tentativa de musamalizare din partea autoritatilor" ???sau ceva de genul .Am mai intrebat odata !!!Ce va impiedica domnilor moderatori, spune-ti cu subiect si predicat ! Eu zic sa facem o cheta de cate 5 lei si la cati suntem sigur acoperim valoarea autopsiei ... de cate ori citesc imi vine sa imi dau palme singur... am trecut prin zona aia de nenumarate ori si cu motorul si cu ma sina si cu sotie si fara puteam fi in locul lui... trist ce se intampla... si trist cum se face dreptatea in tara asta... Editat Septembrie 17, 2014 de CipriAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Sambata poate o sa fie si reprezentanti ai Parchetului (care sigur citesc ce scriem noi) si o sa ne poata spune rezultatele autopsiei... si daca intr-adevar nu sunt bani ca sa plateasca autopsia, facem cheta pe loc, 2-3-5 lei de om. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoangi Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 ...cu banii care o sa-i cheltuiasca pentru buna desfasurare a evenimentului de sambata rezolvau autopsiile pe tot anul. Ar trebui intrebati, pentru desfasurarile de forte de la Sinzieni si imprejurimi, de unde au gasit bani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 in sprijinul tuturor motociclistilor participanti am trimis comunicari si cereri atat Presedintelui Romaniei cat si Ministrului Afacerilor Interne. Detalii si text pe https://www.facebook.com/pages/Asociatia-Motociclistilor-din-Romania-Romanian-Motorcyclists-Association/214844815242729?ref=bookmarks drum bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 in sprijinul tuturor motociclistilor participanti am trimis comunicari si cereri atat Presedintelui Romaniei cat si Ministrului Afacerilor Interne. Detalii si text pe https://www.facebook.com/pages/Asociatia-Motociclistilor-din-Romania-Romanian-Motorcyclists-Association/214844815242729?ref=bookmarks drum bun ! Esti prezent sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 in sprijinul tuturor motociclistilor participanti am trimis comunicari si cereri atat Presedintelui Romaniei cat si Ministrului Afacerilor Interne. Detalii si text pe https://www.facebook.com/pages/Asociatia-Motociclistilor-din-Romania-Romanian-Motorcyclists-Association/214844815242729?ref=bookmarks drum bun ! de ce cred unii ca-ni pot calca drepturile in picioare?ss auzisem ieri pe cineva ca maram nu am voie decat sa trec prin satu ala si cam atat... news flash... sunt cetatean roman platitor de taxe si impozite nu lipitoare care taie sine de tren si le vinde la fer vechi cu 9 copii acasa de pe care bea alocatiile... in concluzie in tara mea pentru care particip la cheta PARCHEZ SI MA PLIMB CAT VREAU SI PE UNDE VREAU atata vreme cat nu incalc vreo lege sau nu bag cutitu' in plamanii cuiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 in sprijinul tuturor motociclistilor participanti am trimis comunicari si cereri atat Presedintelui Romaniei cat si Ministrului Afacerilor Interne. Detalii si text pe https://www.facebook.com/pages/Asociatia-Motociclistilor-din-Romania-Romanian-Motorcyclists-Association/214844815242729?ref=bookmarks drum bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 » Post actualizat in 18 Sep 2014 08:51 Din harghita nu se pleaca? Odorheiul, Gheorghienii ...nimic? se face gruparea in Ciuc, la Kaufland ? nu vad pe nimeni pe aici care sa se pronunte ... de ce oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Posteaza pe sectiunea locala, poate ai mai multe sanse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kareszcbr Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Adunare la Odorhei ora 11 piata Marton Aron asa stiu cei din Mures si Sovata pleaca la ora 10:00 din Sovata(benzinaria Mol) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Adunare la Odorhei ora 11 piata Marton Aron asa stiu cei din Mures si Sovata pleaca la ora 10:00 din Sovata(benzinaria Mol) multumesc de ajutor. ne vedem la Sanzieni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 (editat) "Bărbatul, un motociclist de 37 de ani, a murit pe 10 august într-un sat din județul Covasna. .... ............ Soția bărbatului spune că atunci când s-a interesat de cauzele morții, legiștii i-au răspuns că Poliția nu are bani să achite autopsia, așa că documentul nu poate fi eliberat. Contactați de Europa FM, reprezentanții Poliției Covasna au refuzat să comenteze cazul, motivând că dosarul morții a fost preluat de Parchet. Niciun reprezentant al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc nu a putut fi contactat. Ancheta în acest caz este una complicată, pentru că pe lângă motociclistul mort, mai există alte 3 victime, dintre care una înjunghiată de un localnic. Mii de motocicliști au anunțat că vor merge sâmbătă în satul în care a avut loc accidentul pentru a protesta față de ritmul anchetei." Sursa : http://www.europafm.ro/stiri/interne/ancheta-privind-moartea-unui-motociclist-blocata-de-lipsa-banilor~n77975/ Deci domnilor moderatori ,pe cand schimbarea titlului topicului din "accident in covasana" in "accident urmat de linsaj si tentativa de musamalizare din partea autoritatilor" ???sau ceva de genul .Am mai intrebat odata !!!Ce va impiedica domnilor moderatori, spune-ti cu subiect si predicat ! Daca se poate verifica informatia asta (de-am inrosit-o in text) inca mai e timp sa faca cineva o urna (dintre organizatori) si dupa comemorare sa mergem o parte dintre noi cu cineva din familie sa achite unde trebuie suma aia? » Post actualizat in 18 Sep 2014 22:53 Incep sa ma enervez. A fost sau nu linsat unguru' Attila de plosnitele alea? Ok, vin la comemorare si am sa ma comport ca atare dar cata vreme autoritatile nu fac ceea ce trebuie sa faca este dreptul meu sa port pe moto la indemana un lant greu cu un lacat de neam-prost la capat. Nu am legat niciodata motocicleta cu lant dar am sa port unul cu mine de-acum pentru ca trebuie sa fie acolo... in dotare. Editat Septembrie 18, 2014 de high_dive_eagle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Daca se poate verifica informatia asta (de-am inrosit-o in text) inca mai e timp sa faca cineva o urna (dintre organizatori) si dupa comemorare sa mergem o parte dintre noi cu cineva din familie sa achite unde trebuie suma aia? » Post actualizat in 18 Sep 2014 22:53 Incep sa ma enervez. A fost sau nu linsat unguru' Attila de plosnitele alea? Ok, vin la comemorare si am sa ma comport ca atare dar cata vreme autoritatile ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 "... legiștii i-au răspuns că Poliția nu are bani să achite autopsia, așa că documentul nu poate fi eliberat. Contactați de Europa FM, reprezentanții Poliției Covasna au refuzat să comenteze cazul, motivând că dosarul morții a fost preluat de Parchet. Niciun reprezentant al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc nu a putut fi contactat. Deci domnilor moderatori ,pe cand schimbarea titlului topicului din "accident in covasana" in "accident urmat de linsaj si tentativa de musamalizare din partea autoritatilor" ???sau ceva de genul .Am mai intrebat odata !!!Ce va impiedica domnilor moderatori, spune-ti cu subiect si predicat ! Bai da-o in aia a masii?! Cum naiba ma sa raspunda un reprezentant al unei institutii a statului asa ceva? Pai atunci de ce mai are angajati institutia respectiva? Sa ii tina pe bara sa isi ia salariul pe stat degeaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Bai da-o in aia a masii?! Cum naiba ma sa raspunda un reprezentant al unei institutii a statului asa ceva? Pai atunci de ce mai are angajati institutia respectiva? Sa ii tina pe bara sa isi ia salariul pe stat degeaba? te-ai prins? de ce crez ca se cheama "stat"? pentru ca sta si face ... fix pix. bine pentru noi, ca pentru ei se agita de se omoara... in general odata pe la 4 ani sau cam asa... scuze, eram retoric si enuntam evidente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 (editat) ....probabil dupa alegerile ....presidensiale....ceva miscare ,pana atunci ie nevoie" mare "de nr complet de proshti......pardon de votanti, apoi..... mai vedem.....! Editat Septembrie 19, 2014 de Maximo74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 http://itthon.transindex.ro/?cikk=24095 in articol scrie ca pe casca era numai o zgirietura dar pe certificat... Certificatul de deces este o hartie care iti permite sa ingropi sau sa incinerezi un decedat. Raportul de autopsie de la IML precizeaza detaliat cauza mortii si modul in care putea sa survina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XTY69 Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Aţi fi surprinşi să aflaţi că Poliţia, ca instituţie, este subfinanţată grav de ani de zile, iar poliţiştii în marea majoritate a cazurilor aduc bani de acasă pentru a repara maşinile de serviciu şi a cumpăra birotică şi alte lucruri necesare muncii de poliţie, inclusiv banala coală A4 pentru declaraţii. Asta este ţara în care trăim, ţara în care o instituţie importantă ca Poliţia este subfinanţată, iar noi construim stadioane şi piscine olimpice în mediul rural sub pretextul că facem investiţii. Nu mai aruncaţi atât cu teoria conspiraţiei, nu are nimeni interes să acopere nimic. Tot ce e de ştiut este în dosarul cauzei, la care niciunul dintre cei care comentează pe aici nu are acces. E liber să facem supoziţii, dar în limita bunului-simţ şi a informaţiilor deţinute. De aruncat cu noroi este uşor, e mai greu să speli murdăria ulterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Certificatul de deces este o hartie care iti permite sa ingropi sau sa incinerezi un decedat. Raportul de autopsie de la IML precizeaza detaliat cauza mortii si modul in care putea sa survina. D » Post actualizat in 22 Sep 2014 20:15 Domnu' doctor, cand ai o situatie de genul asta nu-ti permite nimeni sa ingropi/incinerezi nimic pana nu se efectueaza autopsia si procurorul nu da OK-ul. Aia a tras deja concluziile pe certificatul de deces, cauza mortii find pentru ea cazatura si nicidecum bataia aplicata dupa cazatura , ea se parafeaza cu medic primar legist, cine crezi ca a facut autopsia si chiar daca n-ar fi facut-o ea cine trebuia sa contrasemneze? Fata s-a miscat repede, s-a uitat pe actele cu care a venit decedatul, a vazut accident rutier, motociclist, a tras repede concluziile ca se racea cafeaua. Am avut o experienta directa la spitalul ala, m-am dus cu o fractura si mi-au zis ca n-am nimic sa ma duc acasa linistit, daca ma luam dupa ei aveam o mana azi fara deget opozabil functionabil, puteam sa ma sterg cu ea la fund dar cam atat. Daca o fractura nu o vad pe radiografie, tu crezi ca aia a stiut sau a vrut sa faca diferenta intre traumatisme craniene datorate caderii si alte traumatisme rezultate ca urmare a lovirii repetate cu obiecte contondente si taioase? (am inteles ca ii lipsea o jumatate de ureche). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 Eu ma gandesc acum ca Attila dupa cazatura nici nu se dezmeticise bine, probabil ca nici nu realiza inca ce i se intamplase din cauza socului si animalele alea au sarit pe el. A plecat saracul pe lumea cealalta cu un mare semn al intrebarii DE CE ? De ce i se intampla ceea ce i se intampla, de ce ? Macar nu a putut a se apara, atat cat ar fi putut. De aceea acei salbatici trebuie sa plateasca pentru faptele lor. In grup, au omorat un om neputincios si fara aparare. Asta ar trebui sa fie o agravanta a faptei lor. Sa speram ca legea va fi dreapta, macar pentru sotia si acel copil fara vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 (editat) Aţi fi surprinşi să aflaţi că Poliţia, ca instituţie, este subfinanţată grav de ani de zile, iar poliţiştii în marea majoritate a cazurilor aduc bani de acasă pentru a repara maşinile de serviciu şi a cumpăra birotică şi alte lucruri necesare muncii de poliţie, inclusiv banala coală A4 pentru declaraţii. Asta este ţara în care trăim, ţara în care o instituţie importantă ca Poliţia este subfinanţată, iar noi construim stadioane şi piscine olimpice în mediul rural sub pretextul că facem investiţii. Nu mai aruncaţi atât cu teoria conspiraţiei, nu are nimeni interes să acopere nimic. Tot ce e de ştiut este în dosarul cauzei, la care niciunul dintre cei care comentează pe aici nu are acces. E liber să facem supoziţii, dar în limita bunului-simţ şi a informaţiilor deţinute. De aruncat cu noroi este uşor, e mai greu să speli murdăria ulterior. Serios?! Tu ori esti politist de sti asa bine cum sta treaba? ...sau vreun "miez" pe contabilitatea fondurilor alocate MI? ..'au doar te bagi in seama din vreun motiv oarecare?! Editat Septembrie 23, 2014 de high_dive_eagle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 24, 2014 Admin Share Postat Septembrie 24, 2014 (editat) Serios?! Tu ori esti politist de sti asa bine cum sta treaba? ...sau vreun "miez" pe contabilitatea fondurilor alocate MI? ..'au doar te bagi in seama din vreun motiv oarecare?! T-ai suparat tu pe el, dar sa stii ca are dreptate! Pot sa-ti spun ca prin natura meseriei ma lovesc destul de des de diverse uniforme si majoritatea se plang de dotarea insuficienta care le este oferita. Ca exemplu legat de motociclism iti pot spune ca stiu destui motopolitisti de la Serviciul Circulatie din Bucuresti care nu de putine ori isi fac din banii lor micile revizii la motocicletele din dotare deoarece ministerul nu are fonduri suficiente de alocat pentru uleiuri, placute de frana si mici reparatii curente! Dar oamenii isi iubesc meseria si motocicletele lor si prin urmare, ca sa nu stea pe dreapta, baga mana in buzunar! Unuia chiar ii donez echipament de-al meu mai vechi si omul se bucura intodeauna sincer, indiferent ce-i dau! Si vorbim despre Bucuresti, ditamai capitala tarii! Alt exemplu relevant...probabil multi dintre voi cunosc faptul ca anul trecut am facut parte din echipa care a organizat M.A.N Romania (editia I), ei bine, la parada inspre Transfagarasan ni s-a spus de catre Politie mai mult/putin voalat ca nu au benzina si daca le dam o canistra pot trimite un echipaj ca antemergatori! Pina la urma, datorita unor telefoane date unde trebuie ni s-au pus la dispozitie doua echipaje fara sa alocam niciun strop de benzina pentru asta, dar stiind cum sta treaba i-am inteles pe oameni! Pur si simplu banii alocati se duc pe marile tunuri date de catre toti hotii care ne conduc! Editat Septembrie 24, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Serios?! Tu ori esti politist de sti asa bine cum sta treaba? ...sau vreun "miez" pe contabilitatea fondurilor alocate MI? ..'au doar te bagi in seama din vreun motiv oarecare?! Si daca ar fi politist, ce? Nu mai vorbi in necunostinta de cauza. Chiar asa este, nu au bani, nu li se dau bani. Muncesc in niste conditii de cacaat cu niste oameni(politicieni, tigani cu bani, "tarani" cu bani, sefi comunisti) de cacaat. Sansa mare e ca treaba asta sa se transforme in politic in sensul ca vin alegerile, ponta & ca("ca" de la cacaati) au nevoie de voturi si nu cred ca ar permite sa se intoarca lumea contra tiganilor(cand astia voteaza de 10 ori / persoana), sau altceva de care nu stim noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Si totusi, care este rezultatul autopsiei? Nu am fost eu atent? S-a comunicat ceva oficial? » Post actualizat in 24 Sep 2014 08:06Se vehiculeaza, in ordine cronologica: poza cu rani de alta natura decat cele provocate de un accident, un rezultat al autopsiei primit de catre familie altul decat moartea in urma accidentului, lipsa unei jumatati de ureche, dar...... nimic concret. Nu a aparut nici o dovada palpabila, un documet scanat, o depozitie a celui care a vazut oribila poza (daca ar fi prea gore de publicat). Eu nu am fost la comemorare dar .... cei 2000-3000-4000 de motociclisti care au fost poate ar trebui sa primeasca un feedback de la, nu spun familia lui Attila, ci poate de la apropiati. De ce s-a facut comemorarea? Banuieli ca Attilla ar fi fost linsat? O banuiala colectiva a motociclistilor, la auzul celor intamplate, in contextul tigani-fetita-coleg motociclist injunghiat? In urma lucrurilor concrete aparute pana acum, dand la o parte zvonuri, pareri, gargara, comunisti, discursuri nesfarsite, molotov, paraziti sociali, alegeri prezidentiale, bani pentru autopsie tind sa cred ca Galen are dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 In primul rand am participat la eveniment. Ma intereseaza si pe mine unde e adevarul si dreptatea. De aia inca mi se pare totul dubios. Daca voi stiti asa de bine ce s-a intamplat poate face cineva o recapitulare pe topicul accidentului. Ce nu stiu eu sunt urmatoarele chestii: - cine e gagica pasagera a lui Atilla? Dupa declaratii nu pare a fi nevasta. N-am nimic cu plimbatul pasagerelor dar ceva e deja fishy. Ea a fost, ca sa zic asa, prima la locul faptei, ca doar era in spate. E ranita grav?A dat declaratii?Ce spune? - cel care si-a luat loviturile de cutit (cel pentru care majoritatea am luat atitudine) are niste declaratii foarte slabe si neconcludente, sa zicem ca nu stapaneste asa bine limba romana, dar totusi?Ce zice el ca s-a intamplat? - daca tiganii au batut pe toata lumea, de ce a doua pasagera a depus plangere doar pentru amenintare? Vedeti voi, ne-am inflacarat, dar nimic nu e inca clar. Sau poate vine in sfarsit cineva si ma contrazice. Se asterne o tacere cunoscuta mie la unele accidente in care grupurile de bikeri profita un pic de evenimente si vor sa ascunda un timp adevarul sau le convine turnura pe care o iau lucrurile. SPER SA MA INSEL! P.S. M-am uitat din nou la declaratiile sotiei si a celui "injunghiat" de la Antena si Protv, altele nu am gasit. Iar nu e nimic clar. "Plaman perforat" versus "echipamentul de protectie si-a facut treaba si a lovit in protectii" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate