Dan Nastase Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 ”Mestere”... Confunzi asezare cu setare. » Post actualizat in 04 Oct 2016 10:07 recomand cu incredere si din tot sufletul un mecanic care lucreaza la un motor ca si cum ar fi al lui si are preturi foarte modeste.RAZVAN(0724012375),complex axxa,vitan. Salut, Dupa mult timp mai intru si eu pe forum, dar acum doar sa va spun despre Razvan. Il cunosc foarte bine. A lucrat 12 ani in Italia(Napoli) ca mecanic moto. Bine ca exista oameni ca Razvan. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 (editat) ”Profesore”... concentreaza-te pe asta: Bearing setting. The term “setting” indicates a specific amount of end play (axial clearance) or preload in a bearing. Editat Octombrie 4, 2016 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olivert1310 Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 Am fost iarasi la Razvan cu Transalpul meu cu probleme la kilometraj. M-a rezolvat pe loc. Credeam ca s-a dus melcul, eram pregatit sa scot iarasi suta din buzunar. Dupa cateva verficari a depistat ca cablul era desurubat din bord. Nu a vrut sa ia niciun ban! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 (editat) 64275790.jpg ”Profesore”... concentreaza-te pe asta: Bearing setting. The term “setting” indicates a specific amount of end play (axial clearance) or preload in a bearing. offtopic.gif concentreaza te pe kerosen. da mi traducerea exacta in 5 cazuri si ai sa vezi ca difera. nu te mai tine atat ca ori cat iti doresti sa fie ca tine nu ai sanse. nu exista reglaj. Felicitari Razvan, am auzit ca faci treaba buna. Editat Octombrie 12, 2016 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 (editat) Florin, sincer, esti pe un topic unde-i de bonton sa incepi cu prestatiile bune ale mecanicului Razvan, nu sa te bagi in fata ca in piata Moghioros.... Nu stiu de unde crezi tu ca ai capacitatea de a-i sugera unuia ca e slab la semantica... sau altuia sa se concentreze pe apa, zaibar sau kerosen. Daca te intereseaza, poftim: file:///Users/manue.labulat/Downloads/STEMCO.BearingAdjust.571-2902.r1%20(1).pdf Dar eu totusi insist sa ramanem on-topic la... Razvan, am auzit ca faci treaba buna. E cea mai buna formula pentru noi. Editat Octombrie 12, 2016 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 geo ''tng'' , bogdan ''padure'' , si acum razvan sunt cei mai buni mecanici moto, parerea mea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 Nu vreau sa fiu rau,dar am vrut si eu sa imi regleze amestecu la o honda hornet acest Razvan. Omu zicea ca surubelele alea de sub carburatoare (pilot jet screw) sunt pentru aer.. Asa ca mai usor cu lauda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mehrdad Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 eu sunt foarte multumit de acest razvan! mi a rezolvat problemele de fie care data ,de cate ori am fost la el! poate nu ia placut de fata ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Octombrie 15, 2016 Share Postat Octombrie 15, 2016 Ala e..nu I-A placut fata mea..d aia m a amanat 2 sapt pana cand nu a mai sunat deloc..hai sictir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOURING MOTO Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 (editat) Salut! As vrea sa schimb un chit de lant pentru un GSR600 din 2006. La tipul respectiv se pot comanda si piese sau le iau eu si ma duc cu ele? Multumesc! Editat Octombrie 16, 2016 de TOURING MOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 Cumperi tu. Se poate ocupa si el, dar mai repede rezolvi tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mehrdad Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 poti sa sun si pe el sa intreb! dar intresazete si tu cat costa chitul! » Post actualizat in 17 Oct 2016 08:05Chitul de lanti pentru suzuki gsr este la 480 lei did daca te intresaze! Si 70 lei manopera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristianLuca Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Bai frate, eu nu il recomand ma pe acest Razvan. Tot timpul amabil cu clientii, iti raspunde la intrebari tehnice fara interese financiare, mereu politicos la telefon, preturi vai de mama lor, va zic sincer, de-a dreptul enervant.... ba eu nu il recomand ma ca dupa aia nu mai are timp de motocicleta mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Iunie 1, 2017 Share Postat Iunie 1, 2017 Bai frate, eu nu il recomand ma pe acest Razvan. Tot timpul amabil cu clientii, iti raspunde la intrebari tehnice fara interese financiare, mereu politicos la telefon, preturi vai de mama lor, va zic sincer, de-a dreptul enervant.... ba eu nu il recomand ma ca dupa aia nu mai are timp de motocicleta mea. cred ca in afara de bogdan padure si tng nu are adversar ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Noiembrie 12, 2017 Share Postat Noiembrie 12, 2017 (editat) Se dovedeste o data in plus in relatia motociclist-service... ca benefica este ingineria... nu alte speculatii. Din punct de vedere ”mecanica moto al lucrului bine facut”... ce bine ca exista oameni ca Razvan. Felicitari! Ma mandresc cu prietenia lui, un adevarat caracter, doctor chirurg in motociclete. La multi kilometri frumosi! Editat Noiembrie 12, 2017 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 numarul nu mai este valabil? Stie cineva un alt numar? Sau o alta recomandare? Am un zx6r care sare din treapta 2a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 numarul nu mai este valabil? Stie cineva un alt numar? Sau o alta recomandare? Am un zx6r care sare din treapta 2a E in concediu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Octombrie 5, 2018 Share Postat Octombrie 5, 2018 Rog actualizare . . Program lucru, adresa, nr telefon Multumiri . » Post actualizat in 05 Oct 2018 10:09Rog aici pe forum actualizare . . Program lucru, adresa, nr telefon Multumiri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 (editat) habar n-avem ma programu...de pe la 8-9 pana pe la 19-20...pune mana si suna-l 0724012375. Editat Octombrie 9, 2018 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 (editat) . . Mă, faptul ca ti a dat Dumnezeu bavarez k1200s nu te scuteste de o minima buna cuviinta . Si eu am de un car de ani RGS1200 si mai nou un GT 1600 6 cilindri in ograda personala si nu ma simt cu mult mai falos de asta Nu s a mai actualizat ce am intrebat despre Razvan aici si cine stie ar face un mare bine comunitatii moto indiferent ce mobra are fitecine . . Hai pa! Rog aici pe forum actualizare . . Program lucru, adresa, nr telefon Multumiri . Editat Octombrie 9, 2018 de Dan Olaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 Doamne, nu te pisdifica acum stai linistit. Lucrurile astea sunt deja cunoscute , mai putin programul care e flexibil. Credeam ca ai nevoie mura-n gura. O sa actualizez buna cuviinta cu tine ca sa nu te mai superi nextime. MA, nene MA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 . . nu ma simt cu mult mai falus de asta mersim de sper actualul telefon of, of măi, măi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 MULTUMESC . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 Poate nu te duci , ca e vai de MA-tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate