un_oltean Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 30.08.2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Big Like Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Megalike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Pai nu poti sa pui asa poze si sa nu dai detalii... Deci? Cu ce aparat le-ai facut? Sunt si editate, sau asa le-a scos camera? Oricum, nu stiu daca am vazut poze mai reusite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Fel si fel de motoare dar SS nu?Ma uimiti.....nu sunt adeptul lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Evident editate, dar au un farmec aparte, de poveste. Chiar ma intereseaza daca exista un filtru final post editare ad-on, sau sunt folosite efectele standard. Aparatul, ma pot hazarda(luand in seama cromatica) ca este un Nikon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 (editat) Bai nene ma omoara asta cu nIKON-ul lui:))daca te uiti in ultima la nuantele de verde, ai sa descoperi ca e Fuji:)) Oricum, frumoase! Editat Septembrie 5, 2014 de valhalla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Pentru ca....Nikon... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Mi se par prea editate... iar felul in care s-a pus blurrul da uneori o senzatie de insingurare foarte mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Prea mult editate, pentru gustul meu. Una-două mergeau editate, ca să fie ceva aparte cu ele. Cam aşa stă treaba cu pozele editate: vede omul, se minunează, se dă peste cap să ajungă în acel loc să vadă şi el minunea şi descoperă acelaşi peisaj de acasă. Şi pentru cei care vor detalii : mai citiţi de două ori titlul. Defapt, de trei ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Mergea un HDR mult, mult mai discret. Pacat de imagine si locatii... Rolul efectului este sa uniformizeze lumina si contrastul... daca ajungi la efectele de mai sus poti sa pui si un mesaj a la Tony Poptamas.... Just my two cents... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saw Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Evident editate, dar au un farmec aparte, de poveste. Chiar ma intereseaza daca exista un filtru final post editare ad-on, sau sunt folosite efectele standard. Aparatul, ma pot hazarda(luand in seama cromatica) ca este un Nikon... Daca te uiti mai atent ai sa descoperi ca este chiar un Canon (vezi extensia .CR2) In ceea ce priveste editarea, si mie mi se pare putin exagerata. More photography less, photoshop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 editate sau nu , habar n-am ca nu ma pricep la foto dar sunt spectaculoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 "mult prea editate" auzi. Este fotografie HDR, asta inseamna aspect putin ireal. Intr-adevar nu toata lumea gusta, dar nu face orice pozac asa ceva "...produce images with preserved or exaggerated local contrast for artistic effect" - wikipedia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Oribil... Mi se strepezesc ochii de la imaginile astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saw Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 "mult prea editate" auzi. Este fotografie HDR, asta inseamna aspect putin ireal. Intr-adevar nu toata lumea gusta, dar nu face orice pozac asa ceva "...produce images with preserved or exaggerated local contrast for artistic effect" - wikipedia Nu face "pozacul", asta e problema. Fotografia e putin mai mult decat "pozatul" si "photoshopatul". Eu (nu) am apreciat din perspectiva unui om care a lucrat in domeniul fotografic si are ceva experienta. Cateva fotografii sunt reusite si au potential. Ceea ce iti place tie nu trebuie sa imi placa si mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 "mult prea editate" auzi. Este fotografie HDR, asta inseamna aspect putin ireal. Intr-adevar nu toata lumea gusta, dar nu face orice pozac asa ceva "...produce images with preserved or exaggerated local contrast for artistic effect" - wikipedia Daca este facut prost... Scopul (wiki - http://en.wikipedia.org/wiki/High-dynamic-range_imaging): "High-dynamic-range imaging (HDRI or HDR) is a set of techniques used in imaging and photography to reproduce a greater dynamic range of luminosity than possible using standard digital imaging or photographic techniques. HDR images can represent a greater range of luminance levels found in real-world scenes, from direct sunlight to faint nebula. It is often achieved by capturing and then combining different exposures of the same subject matter.[1][2][3][4] Non-HDR cameras take photographs with a limited exposure range, resulting in the loss of detail in bright or dark areas. HDR compensates for this loss of detail by capturing multiple photographs at different exposure levels and combining them to produce a photograph representative of a broader tonal range." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Subscriu punctului de vedere a lui florinelu07 vis-a-vis de tehnica HDR. HDR nu înseamnă fotografii exagerate ( asta este un trend nou al instagramiştilor şi facebookiştilor ) ci egalizarea nivelului luminozităţii într-o fotografie, astfel încât să fie bine reprezentat tot conţinutul cadrului. Asta din ce poate un amator de amator ca şi mine să înţeleagă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Felicitari pentru poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 O poza se poate edita suficient de mult incat sa rezolvi problemele de luminozitate fara sa scoti HDR. Degeaba faci HDR daca nu se observa putin acel aspect ireal. Ok, userul pune multa culoare, exagereaza cu un blur de miniaturizare.. dar pozele sunt bune. Am vazut poze de nunta(pt fotografii care se bat cu pumnii in piept) care erau praf si extra-mega editate ca sa acopere puuuutin incompetenta pozacului. Ati vazut si voi 3 poze mai spre profi si v-ati strans sa aruncati cu noroi. Puneti va rog fotografii HDR facute de voi sa vedem cu ce va laudati... ca oricine poa' sa critice si de fapt sa nu fie bun de nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saw Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 O poza se poate edita suficient de mult incat sa rezolvi problemele de luminozitate fara sa scoti HDR. Degeaba faci HDR daca nu se observa putin acel aspect ireal. Ok, userul pune multa culoare, exagereaza cu un blur de miniaturizare.. dar pozele sunt bune. Am vazut poze de nunta(pt fotografii care se bat cu pumnii in piept) care erau praf si extra-mega editate ca sa acopere puuuutin incompetenta pozacului. Ati vazut si voi 3 poze mai spre profi si v-ati strans sa aruncati cu noroi. Puneti va rog fotografii HDR facute de voi sa vedem cu ce va laudati... ca oricine poa' sa critice si de fapt sa nu fie bun de nimic. O fotografie HDR pe care am facut-o acu vreo 3 ani. Tehnica HDR e folosita ca sa poti vedea in acelasi timp si soarele si ceata care se ridica de pe culmile respective. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 (editat) Toate pozele sunt facute cu telefonul si editate tot cu telefonul.HDR nu are nicio legatura cu realitatea.Cand vreodata vezi cu ochiul liber asa ceva?) Editat Septembrie 5, 2014 de NePlace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Prea mult editate, In ceea ce priveste editarea, si mie mi se pare putin exagerata. . Mi se strepezesc ochii de la imaginile astea... nu sunt editate, daca facea operatiunea asta taia din cadru catava mizerii care strica subiectul fotografiei. Nu-mi plac deloc fotografiile. Probabil daca erau fara HDR ar fi fost mai placute! Locatia, drumul, peisajul: superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Dacă le-a editat culorile înseamnă neapărat că ştie să editeze fotografii într-o asemenea măsură încât să facă şi modificările ce le-ai menţionat tu? Cunosc persoane care editează poze zilnic.. în Picassa! ... E vorba de bun-gust, nu de cât de talentat e unul şi altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 O poza oarecare din tel,editata tot cu tel.Ca idee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate