kawazaki Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robertzian Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Hmm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOFLASH.ro Postat Octombrie 27, 2014 Autor Share Postat Octombrie 27, 2014 Acesta este ultimul filmulet de prezentare Ninja H2. H2 va fi dezvaluit oficial pe data de 4 noiembrie la Salonul Moto EICMA din Milan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 In ce stil urla balaurul...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 In ce stil urla balaurul...!!! Mie-mi suna fics ca orice motor in linie. Mixer glorificat. Intre timp, se trezeste si Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 era si cazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Numai sa nu cumva caii 200+ reclamati de toti sa fie masurati de ei, si in realitate sa fie un maxim 170-180 /roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 N-are cum bmw`ul a dominat destul si punct ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 N-are cum bmw`ul a dominat destul si punct ! Honda RC213V-S sau Kawasaki H2 sunt motorete in tiraj limitat, de prestigiu care nu sunt pentru muritorii de rand sau pentru piata traditionala a motocicletelor japoneze. Vor fi vandute in paralel cu CBR 1000RR, respectiv ZX-10R - motociclete surclasate de S1000RR 2015 atat la performante cat si la raport echipament/pret. Si Yamaha se pare ca va veni cu doua variante de R1 2015: una scumpa si plina de componente premium, alta mai "limitata" si mai ieftina, destinata pietei lor traditionale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 din pacate :| da, asa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Eu sincer nu pot sa zic ca au scos o mobra competitiva daca ea costa de la 30 000oiro in sus. Citi si-o pot permite? Un S1000RR 2009 2010 poti sa-l achizitionezi la un pret normal, si ai 180cai sub fund, doar cauciucuri sa ai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Dar mai e de ceva bmw`ul acela vechi de +/- 5 ani ? Spun vechi, pentru ca in atatia ani e solicitat motorul f tare, nu e plimbat dupa paine si dupa tigari ... Daca a avut si 2-3 proprietari cum mai e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Eu sincer nu pot sa zic ca au scos o mobra competitiva daca ea costa de la 30 000oiro in sus. Citi si-o pot permite? Un S1000RR 2009 2010 poti sa-l achizitionezi la un pret normal, si ai 180cai sub fund, doar cauciucuri sa ai ! Nu vor sa faca o mobra competitiva ca pret. Vor sa arate ce pot sa faca, sa isi creasca "valoarea de brand". Totusi, e bine ca fac si asta: creeaza concurenta si dezvolta tehnologii noi. Suzi doarme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Dar mai e de ceva bmw`ul acela vechi de +/- 5 ani ? Spun vechi, pentru ca in atatia ani e solicitat motorul f tare, nu e plimbat dupa paine si dupa tigari ... Daca a avut si 2-3 proprietari cum mai e ? Daca ultimul proprietar a fost obsedat de intretinere te-ai scos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Dar mai e de ceva bmw`ul acela vechi de +/- 5 ani ? Spun vechi, pentru ca in atatia ani e solicitat motorul f tare, nu e plimbat dupa paine si dupa tigari ... Daca a avut si 2-3 proprietari cum mai e ? Stai relax , nu toti care si-au luat S1000RR le-au dat numai la pista, iar la pista au fost campioni. Am vazut nspe piloti cu BMWuri la circuite care mergeau ca la plimbare cu ele.. Apropo, parca R1 GSXR tot pt plimbari la terasa au fost luate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Atunci da...Dar sa si prinzi unul asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 ma tot intreb dc a luat sfarsit "gentleman`s agreement"-ul referitor la cei 200hp....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 Gentlemen's agreement-ul nu are nimic de-a face cu puterea ci cu limitarea vitezei maxime la 300km/h. H2R a atins (se pare) ~340km/h in teste, dar avand in vedere ca este o motocicleta strict destinata circuitului nu intra sub incidenta intelegerii.Ramane de vazut doar daca H2 (varianta de strada) va fi limitata la 300km/h. Vom sti la EICMA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 eu asa stiam ca si despre putere era vorba si s-a limitat la 200hp..... dc am gresit ....sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 dc ce inseamna? dece sau daca? vreti sa faceti limba romana mai smechera sau mai complicata ?:| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 dc ce inseamna? dece sau daca? Depinde de context DC mai inseamna si Curent Continuu in limba engleza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 dc ce inseamna? dece sau daca? vreti sa faceti limba romana mai smechera sau mai complicata ?:| daca....... nu stiu si nici nu am vazut niciunde dc=dece cred ca ceilalti colegi au inteles ca am vrut sa-mi cer iertare pentru ceva.... scuze daca te-am jignit cu ceva, a fost fara intentie...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Au prezentat si H2. Partea buna: au pastrat amortizorul de ghidon si franele Brembo. Partea proasta: e urata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate