Sorin128 Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Prima intrare cu Cristinica, Alex si Masinuta. Sesiune in care prin turul 3-4, incercind sa maresc putin ritmul, am ratat o frinare si am iesit pe pietris Foarte frumos intr-adevar. Jaloanele de pe circuit aveau legatura cu cursul organinzat sau care era rolul lor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Se pun din cauza pamantului/noroiului pe care poti aluneca pe portiunea respectiva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 abia astept vibratoarele, gazonu si o felie mai dreapta de asfalt! sa inceapa distracta cu adevarat. niste trase mai rapide si de ce nu, niste timpi mai buni! si daca om avea noroc la anu sa intinda pista si cu kilometrul promis... ce frumos ar fi... o sa fie mult mai scurta linia dreapta cand intrii cu o viteza mult mai mare si abia atunci vom defini o trasa buna la primul viraj... acum inca nu reusesc sa incadrez frana cu intrarea in zona apexului... tot timpul ramane o zona de 20 de metrii de balbaiala pana apuc sa intorc mansonu ala blestemat. si daca ma apuca creatia cu o frana mai tarzie am descoperit o mica treapta fix la intrarea in apex sau in zona de mers la vale, unde ma simt usor intimidat ) data trecuta nu simtem asa rau ca ma ajuta barca aia de gsxr dar acum cu dracu asta intruchipat de r6 zici ca cobor un eraj in zig-zag. senzatii tari romanesti le pot spune! oricum superbe zile si un frumos final de sezon. am auzit de o ultima tura pe serres dar eu nu cred ca pot merge. celor ce se duc le urez distractie mare si asteptam filmari si poze!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 23, 2014 Autor Share Postat Octombrie 23, 2014 (editat) Foarte frumos intr-adevar. Multumim. Toata ziua ne-am dat/plimbat de distractie. Acum urc si partea a doua, o sesiune in care, pe linga Alex si Cristina, mai apare Zimbruta, SyDemon, Catalin10 si, daca nu ma insel, Dafway. Jaloanele de pe circuit aveau legatura cu cursul organinzat sau care era rolul lor? Da, erau acolo cu scopul de a indica trasele. Editat Octombrie 23, 2014 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Sa inteleg ca i-ai mai dat pe-o roata, Denis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 deja se vede un pic de gazon, la finalul liniei drepte. eu cu target fixationul aferent, m-am uitat la el juma de zi, cateodata chiar de foarte aproape ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 23, 2014 Autor Share Postat Octombrie 23, 2014 Sa inteleg ca i-ai mai dat pe-o roata, Denis? Doar involuntar si asta nu pe circuit ci la intrare A doua sesiune cu Cris, Alex si o multime de motorete in pista. » Post actualizat in 23 Oct 2014 18:40 am auzit de o ultima tura pe serres dar eu nu cred ca pot merge. celor ce se duc le urez distractie mare si asteptam filmari si poze!! Acum am vazut si eu eventul, pe facebook: https://www.facebook.com/pages/HoleShot-Track-Events/1733642183526856 HoleShot Track Events vã invitã la Serres, la Track Days, in perioada 7 - 9 Noiembrie 2014. Este ultima sansa pe 2014 pentru un weekend de curse între prieteni, în Grecia. Vom avea circuitul doar pentru noi. Sunt asteptati atât motociclistii, cât si automobilistii la acest eveniment, sustinut de Moto Magia. Program general: Vineri 7 nov. - antrenamente libere Sâmbãtã 8 nov. - antrenamente libere + calificãri Duminicã 9 nov. - antrenamente libere + curse (novici/hobby/pro) *vom publica în poponeataând programul detaliat pe zile Conditii de participare: Tarif A: 2 zile = 180 Euro / persoana Tarif B: 3 zile = 210 euro / persoana Tarif suplimentar de participare la cursã = 20 Euro /persoanã Inscrierea se face prin e-mail la: holeshot.trackevents@yahoo.com Este necesarã plata unui avans de 50% pentru participare, restul urmând a fi achitat la circuit. *vom comunica prin e-mail celor înscrisi contul bancar în care se va face plata avansului. ! Motocicletele si masinile vor trece prin verificare tehnicã, conform normelor de acces pe circuite. ! Echipament piloti: Moto - echipament complet de circuit Auto - combinezon karting/rally,etc + casca integralã Alãturi de noi va fi campionul Cãtãlin Cazacu #21, care va tine cursuri de pilotaj pentru doritori (înscrierea la cursuri este separatã). Contact: Iulian Soros - tel: 0722.366.117 / Cãtãlin Soloc - tel: 0735.193.489 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 A fost foaaarte frumos, la joaca cu voi, baieti! Poate mai avem zile frumoase sa ne dam .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 24, 2014 Autor Share Postat Octombrie 24, 2014 A fost foaaarte frumos, la joaca cu voi, baieti! Poate mai avem zile frumoase sa ne dam .. Sa speram insa la cum arata vremea ... Referitor la mersul impreuna, placerea a fost de partea noastra. Mai putin cind ne depaseai asa ... foarte lejer ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 lexy cum a fost?nu ne-ai zis nimic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 (editat) lexy cum a fost?nu ne-ai zis nimic.. "Lexy" nu a ajuns din pacate, nici cu mobra nici fara mobra. Sper data viatoare cu cea mai mare placere. Abia astazi am terminat partea Tehnica (vezi pe topicul de Haprilisti) Editat Octombrie 26, 2014 de lexysexy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 foarte inteleapta alegere ,bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 vreunul din acei 4 elevi care au facut scoala pe Adancata e printre noi? ceva detalii despre ce s-a predat, ce au invatat si cum a decurs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Trackday moto duminica 2 noiembrie organizat de FireMotorsport/Ionut Mistode. Care aveti casti mai mari, scoteti-le de la naftalina sa incapa si fesul pe dedesubt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Mai este vreo placere sa te dai pe circuit pe vremea asta? Se anunta duminica vreo 10 grade...dar totusi...acolo in campul ala o sa fie mai frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 se anuntat 5-11 grade ,"superb" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Cand m.am apucat de motorete in primu an am mers pana in decembrie parca. In 2008. Cand vedeam grade cu + ( 2..3) saream din pat direct pe mobra. Acum parca nu mai imi arde. Asta in regim de oras...ma gandesc cum e la adancata acolo in campul ala. Zic si eu... nu dispare placerea? Sa vezi ca iti ridici viziera cand ajungi la boxe si ingheata mucu pe instalatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Macar 15grd sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 27, 2014 Autor Share Postat Octombrie 27, 2014 Cand m.am apucat de motorete in primu an am mers pana in decembrie parca. In 2008. Cand vedeam grade cu + ( 2..3) saream din pat direct pe mobra. Acum parca nu mai imi arde. Asta in regim de oras...ma gandesc cum e la adancata acolo in campul ala. Zic si eu... nu dispare placerea? Sa vezi ca iti ridici viziera cand ajungi la boxe si ingheata mucu pe instalatie? Eu, cind eram mai pustan, era deajuns sa vad zapada data la o parte si citeva fisii de asfalt uscate sa ma activez. Din pacate am ramas cu ceva sechele de sanatate din acea perioada. p.s. eu zic pas la urmatoarele iesiri si am sa deschid o champagne in cinstea sezonului care tocmai a trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lost eagle Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Totusi se anunta careva. Sau ramane doar cu seara de karaoke.... » Post actualizat in 28 Oct 2014 06:57 Organizatorii au modificat orele. Au trecut la ora de iarna si sedinta e anuntata la 10.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=863511843671795&set=pcb.863511980338448&type=1 » Post actualizat in 28 Oct 2014 18:04Sint 18 oameni care merg la Serres? Denis, tu mergi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 29, 2014 Autor Share Postat Octombrie 29, 2014 Nu. La mine s-a inchis sezonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lost eagle Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Duminica vine cineva? » Post actualizat in 01 Nov 2014 18:50Nu se mai tine duminica....Asteptam 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 Va sfatuiesc pe toti care doriti sa va apropiati de fenomenul circuite moto sa o luati gradual, intai la Amckart, apoi Secuiesc si doar cand aveti si un pic de skill si bani de mers pe circuit mare sa treceti la next level. Nu sunt hater, asta cred. » Post actualizat in 22 Nov 2014 17:52 Prietene vorbesti aiurea.Sunt curios ce recomandari ai pentru unu care inca nu a mers pe ploaie?. » Post actualizat in 22 Nov 2014 17:56 Cautam altceva dar se pare ca am gasit divertisment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 » Post actualizat in 22 Nov 2014 17:52 Prietene vorbesti aiurea.Sunt curios ce recomandari ai pentru unu care inca nu a mers pe ploaie?. » Post actualizat in 22 Nov 2014 17:56 Cautam altceva dar se pare ca am gasit divertisment. Daca nu a mers pe ploaie sa traga pe dreapta sa bea o cafea, poate nu tine mult. Daca nu se poate asta, sa mearga usurel ca nu-i de joaca, sa nu bruscheze comenzile, sa lase mult mai mult spatiu de manevra. Sa nu mearga cu slick-uri. Mai vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate