JAGI Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 (editat) Nimic despre vre-un track-day in septembrie ? E posibil pe 10 sept. Weekend-ul trecut, vineri seara am intrat sa dam citeva ture de proba pr portiunea nou asfaltata. Odata finalizat intreaga pista, circuitul chiar va fi de forta. Editat August 31, 2015 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 JAGI, multam fain! O sa urmaresc in continuare cu interes pentru ca singura mea sansa , anul asta , sa fac o zi la Adincata , este acum in septembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 se anunta ceva trackday pe Adancata in luna septembrie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 http://motorparkromania.ro/calendar/ din experientele anterioare, s-au bagat si moto la trackday-urile auto, ma refer la cel de pe 12 septembrie, sambata din 25 sept, 3 weekenduri consecutive exclusiv moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 ce preturi au fost Alex? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 in toamna 70e pe zi, in primavara cand a fost organizator Holeshot Events, era 15 euro/sesiune daca nu ma insel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 cand s-au bagat mobre la trackday`urile auto ce preturi au fost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 cand s-au bagat mobre la trackday`urile auto ce preturi au fost ? 200 lei/ 6 intrari, parca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Mersi Cata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Se baga intrari cu moto si in we asta stiti careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Se baga intrari cu moto si in we asta stiti careva ? Nu se poate, este trackday auto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Care mergeti la etapa FRM ? Anuntati-va. Pe 2-4 oct este alta etapa organizata de Mistode, ROSBK. Ce preferati? Stiu ca Mistode accepta si o zi doar, doua zile, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 (editat) noi mai asteptam vremea pana vineri pt cnmv ,suntem 4 (Gabi,Cmd,Rares,Alpar) ,este un risc insa o sa ne decidem vineri seara ,cu siguranta nu mergem sa platim acolo 210e + 35e =245E » Post actualizat in 16 Sep 2015 08:52 Ne-am cumparat cauciucuri si asteptam sa vedem unde mergem,cnmv sau rosbk .Cauciucuri de ploaie nu avem. Editat Septembrie 16, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vassalp Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Scuzama CMD eu am si de ploaie ) oricum, daca ploua nu ma bag ca deja e frig. Vedem cum sta treaba cu vremea si luam o decizie. 170+35 nu e rau dar nici bomba...primele 2 zile sunt ok, dar sambata+duminica sunt 5 intrari, deci este un pret real dar NU bomba Jagi: stii ceva preturi daca aleg numai 2 zile la RoSbk? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 te rog frumos sa ma ierti,poti face asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 te rog frumos sa ma ierti,poti face asta? Iubeste-l cu defectele lui )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 (editat) Jagi: stii ceva preturi daca aleg numai 2 zile la RoSbk? Poti suna la Mistode. Sint multe variante. » Post actualizat in 16 Sep 2015 10:31 Problema cea mai mare e lipsa timpului, multi nu pot lipsi de la job, afaceri, se pot da doar simbata si duminica. Teoretic, simbata e cea mai aglomerata zi. » Post actualizat in 17 Sep 2015 04:52 Eduard Georgescu. Si unii ne plingem ca nu avem mai stie ce leviere smechere. Editat Septembrie 16, 2015 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 (editat) Daca e frumos afara parca as veni si eu Sambata sa belesc ochii.Mai vine cineva din Bucuresti? Editat Octombrie 1, 2015 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Poti sa platesti 1-2 intrari, sa vezi cum e. Clasa C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 N-am echipament, plus ca am moto de o saptamana. La anu' insa planuiesc sa fac cateva intrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Stie careva cat costa o intrare, weekendul asta ? Afisul de prezentare nu spune nimic de costul unei intrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Sorry, am vorbit aseara cu Mistode, el spune ca datorita numarului mare de participanti, nu mai exista posibilitatea de a se vinde doar o intrare. La urmatorul track-day se va putea intra si doar o intrare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Duminica vin si eu impreuna cu cativa prieteni sa vad circuitul. Pe mine ma identificati rapid, sunt la tricou rosu cu busa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 (editat) Sorry, am vorbit aseara cu Mistode, el spune ca datorita numarului mare de participanti, nu mai exista posibilitatea de a se vinde doar o intrare. La urmatorul track-day se va putea intra si doar o intrare.. Aiurea, era vremea perfecta pentru cateva intrari, poate tine cu noi si saptamana viitoare. Interesant totusi, e prima data cand aud de "numarul mare de participanti", se anunta chiar atat de multe mobre la etapa ? Editat Octombrie 2, 2015 de Pepsz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Mereu e grila plina cand are loc etapa RoSBK aici. Cel putin asa a fost in vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate