Aleko Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 (editat) KIA- killed in action - camaradul, prietenul nostru nea Victor a murit astazi pe 2 roti.Inmormantarea va avea loc marti dimineata in localitatea sa Valu Lui Traian de langa Constanta. Cand vom sti vom scrie mai multe detalii,pe PM sa discuta despre ceata care il va insoti spre cimitir. Editat Octombrie 12, 2014 de Aleko Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Familia vrea sa il inmormanteze miercuri. Maine fata lui ia actele de la procuratora si vom afla exact cand va avea loc inmormantarea. Pe la pranz dau o fuga acolo si va tin la curent cu ce aflu. Dumnezeu sa te aiba in grija lui Nea' Victore. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Am ramas mut la aflarea vestii. De o ora tot vorbesc la telefon ca sa ma conving ca nu e adevarat. Este incredibil !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 (editat) Adio prietene, am un gol in suflet... este tot ce mai pot spune in acest moment! http://www.reporterntv.ro/stire/accident-grav-la-iesirea-din-valul-lui-traian-un-barbat-pe-un-moped-a-fost-spulberat-de-o-masina Editat Octombrie 12, 2014 de cristi 57 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 (editat) Nea Victore, să mergi împăcat acolo unde ți-e drumul! O să ne lipsești tuturor! Sincere condoleanțe familiei! :rose: Editat Octombrie 12, 2014 de cicloburu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Nu e adevarat. Nu pot sa cred... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Nu pot sa cred... Dumnezeu sa-l odihneasca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Am sunat eu si nu a raspuns nea Victor...mergem la inmormantare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 (editat) Nu gasesc cuvinte sa exprim ceea ce simt...Sincere regrete familiei. Editat Octombrie 12, 2014 de marian zcm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 nu pot sa gandesc nimic, am o senzatie f aiurea, nu pot sa cred Nea Victore odihnestete in pace condoleante Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 este greu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 (editat) Cu nea Victor am mers la intrunirea de la Bacau, acum ceva timp...nea Victor m-a ajutat de fiecare data cand il sunam...nea Victor ma suna de anul nou sa imi zica La multi ani!nea Victor o sa ramana in inima mea cel mai bun om care mergea cu o Nipra cu atas... Editat Octombrie 12, 2014 de alex_en Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 (editat) Am vorbit de cateva ori la telefon cu el, era un om dintr-o bucata....pacat....odihneasca-se in pace. :rose: Editat Octombrie 12, 2014 de Burg_man Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Nu sunt două zile de când ne-am vorbit ultima oară la telefon. Săracul de el, tocmai ce-mi reparase una din chiulase şi era încântat de ce soluţie născocise ad hoc. De-acum însă, vorbele parcă-s de prisos. Nea' Victore, om bun şi blajin ce-ai fost, ai grijă de mata pe-acolo pe unde eşti! Cu fiecare amper generat şi la fiece schimbare de viteză te vor pomeni multă vreme de-acum înainte alternatorul şi cutia lui Arkadi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Nea Victor nu bea alcool, doar Cola. Eu pentru nea Victor beau un pahar si unul pe jos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Nu l-am cunoscut dar imi pare rau.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Nenea Victor, daca tot ai ajuns acolo sus, sper ca-i faci pe ingeri fericiti cum ne-ai facut pe noi. Sa te odihnesti in pace! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 O veste extraordinar de trista. Nu te voi uita niciodata Nea Victore. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Datorita neglijentei unor semeni de-ai nostri, in ultimele doua weekend-uri era sa ajung de doua ori si io acolo unde dumneata, nea Victore, ai ajuns deja...dar poate norocul mi-a suris si moartea m-a mai uitat nitel pe meleagurile astea! Sper sa gasesti acolo drumuri line, oameni atenti si politicosi si prieteni pe masura! Drum bun si sper ca dincolo sa ne intilnim, fiindca aici nu am reusit... Odihneste-te in pace! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Trist...Dumnezeu sa-l odihneasca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brrr Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Dumnezeu sa-l ierte ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Ce poti spune cand un tovaras de al tau este ucis?Cu indiferenta si nonsalanta.Nu l-am vazut,explica asasinul cu candoare.Noi dam aici cu rip si altele si ne gandim cu groaza la cine va urma. Victore,sa ai parte de odihna vesnica ,acolo sus ,intr-un paradis al motociclistilor.Sunt sigur ca exista asa ceva.Sincere condoleante familiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Dumnezeu sa-l ierte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Odihneste-te in pace Nea Victor. Nu voi uita niciodata Transfagarasanul facut impreuna cu Dumneata, cu Cristi 57 si cu gabi Bubaq. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate