The Mentalist Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 ..... A, si sunt multi cu BMW-uri gen GSA care dau fum vitezanelor pe orice curbe pe strada. Exemplu, nenea din clipul lui Niko care pe mine una m-a fascinat cum merge omu' ala. Sa nu uitam ca "nenea" pe langa BMW-uri avea si Aprilia RSV cu care se daduse pe mai toate circuitele din Europa, avea 2,08 pe Hungaroring ceea ce nu e tocmai melc!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 (editat) mah cocoseilor, ati venit de pe gospodine.ro sa va dati cu parerea despre circuite? mamici.ro zi-ne tu Maestre Yoda Editat Octombrie 15, 2014 de stokerel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 .. Explica-le mai bine cum se polizeaza scaritele la XT cu flexu-l pasarica ! @ superbec De ce dai ma S-a incins uleiul? Sariti bataie!!!! Hai cu snitelu... Am fost si eu pe transalpina, am si filmat cap coada, mi-am dat si eu cu parerea. Nu am gasit altceva si o sa bat in retragere... Aiciulea e categoria grea pai la concentratia asta de perle pe m2 e pacat sa nu vanezi una-2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 15, 2014 Autor Share Postat Octombrie 15, 2014 mamici.ro RUSINE RUSINE!!!! ajung si eu o data pe TRANSALPINA pe anul asta si voi transformati topicul in topic de retete culinare... RUSINE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 @ianachim - Vine iarna, trebuie un topic precum cel de anu' trecut cu 'onda care sa inflacareze spiritele. Iarna asta totul va fi legat de Adancata (apropo, sa inregistrezi "Adankaka" la OSIM). Si te-ai nimerit si tu cu filmari in care nu merge lumea la plimbare fara sa traga coatele pe jos...ne dobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Sa nu uitam ca "nenea" pe langa BMW-uri avea si Aprilia RSV cu care se daduse pe mai toate circuitele din Europa, avea 2,08 pe Hungaroring ceea ce nu e tocmai melc! ) asta spusesem si eu pe pagina anterioara,ca sunt care se dau si pe pista cu vitezane, si pe coclau cu alte mobre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 @Lostheaven: Explica-le mai bine cum se polizeaza scaritele la XT vs un 600? cam cum se polizeaza la ala vs un 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Sa nu uitam ca "nenea" pe langa BMW-uri avea si Aprilia RSV cu care se daduse pe mai toate circuitele din Europa, avea 2,08 pe Hungaroring ceea ce nu e tocmai melc! ) Avea, avea, dar pe TA-TF era cu tractoru' cu flexu-l pasarica ! Nu cocosel, pe curbe prin tarisoara. Cam cum face asta cu 'onda din poza de mai jos. Stiu ca mintea unor nu poate concepe ca un supermoto/endurache/chopper/touring se poate da bine pe curbe, dar asta tine si de cel care e calare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Ati luat-o pe aratura din nou, ca de obicei... Multumesc lui Adrian pentru aparare! Parerea mea este aceeasi - cei doi nu stiu sa mearga pe motocicleta corect. Nu mai comentez altceva ca demult m-am retras de la discutiile astea inutile si deviate de la subiect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 15, 2014 Autor Share Postat Octombrie 15, 2014 Ati luat-o pe aratura din nou, ca de obicei... Multumesc lui Adrian pentru aparare! Parerea mea este aceeasi - cei doi nu stiu sa mearga pe motocicleta corect. Nu mai comentez altceva ca demult m-am retras de la discutiile astea inutile si deviate de la subiect... tu poate te ai retras.... insa eu am permisul retinut 30 de zile asa ca trebuie sa mi fac de lucru ps vezi ca era unul pe aici care vrea sa vorbesca cu cineva la telefon ce graseste el cand ia curba.... sigur poti sa i dai niste sfaturi ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 eu am permisul retinut 30 de zile Vezi daca esti golan?!? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Stiu ca mintea unor nu poate concepe ca un supermoto/endurache/chopper/touring se poate da bine pe curbe, dar asta tine si de cel care e calare. Dintre cele enumerate de tine doar supermoto este adevarata scula pe curbe, chiar mai adevarata decat vitezane (daca vorbim de viraje stranse). In rest, hai sa nu exageram cu ''datul bine pe curbe'' asociat cu choppere/enduro..... Exista un procent foarte mic de omuleti care se dau f bine cu enduro pe curbe , iar la enduro esti limitat de gume. Incearca tu sa te dai cu TKC80 ''bine'' pe curbe de asfalt De chopper nu mai zic nimic,ca nu are sens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Adrian tu vrei sa treci la enduro. Vezi ca sunt anvelope stradale anakee 3, tourance next si altele. Cu scaritele nu-i problema, cricu central e mai greu de polizat, te scoate de pe trasa. Conteaza si experienta riderilor si motocicleta. La mobre egale diferenta o face riderul. Filmuletul nu e despre timpi si trase ci despre plimbare. Au prins o zi frumoasa si s-au plimbat. Bravo lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 15, 2014 Autor Share Postat Octombrie 15, 2014 Dintre cele enumerate de tine doar supermoto este adevarata scula pe curbe, chiar mai adevarata decat vitezane (daca vorbim de viraje stranse). In rest, hai sa nu exageram cu ''datul bine pe curbe'' asociat cu choppere/enduro..... Exista un procent foarte mic de omuleti care se dau f bine cu enduro pe curbe , iar la enduro esti limitat de gume. Incearca tu sa te dai cu TKC80 ''bine'' pe curbe de asfalt De chopper nu mai zic nimic,ca nu are sens SI IAR VORBESTI FARA SA ........STII!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Observ un tipar: unde posteaza Ianachim iese flame despre BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 iar la enduro esti limitat de gume. Incearca tu sa te dai cu TKC80 ''bine'' pe curbe de asfalt ai incercat? nope. atunci nu mai zi d-astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 (editat) ai incercat? nope. atunci nu mai zi d-astea... Comparativ cu ce? cu un MZ125? Sau cu un SM cu slick-uri? Cu orice mobra te poti da 'bine', dar depinde la ce ne raportam.. Daca incalci Enduro cu gume de strada, mai bine iei un SM . Un enduro nu o sa stea pe curbe precum un SM,indiferent ce gume pui. SM ul datorita jantelor (deci implicit a gumelor disponibile) cat si mai ales a suspensiei, va sta altfel pe viraje. Nu tre sa ma dau ca sa-mi dau seama de asta. Nu am zis ca nu exista baieti care se dau beton cu Enduro. Exista, dar nu asa multi. Si cand o fac, nu o fac cu crampoane, evident (nu?) Hai sa incetam cu flame-urile,atacurile la persoana etc.. Sa comentam on-topic,daca se poate... Editat Octombrie 15, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Comparativ cu ce? cu un MZ125? Sau cu un SM cu slick-uri? comparativ cu 99.x din ce merge pe doua roti pe strada... » Post actualizat in 15 Oct 2014 14:49 Nu tre sa ma dau ca sa-mi dau seama de asta. ba da. » Post actualizat in 15 Oct 2014 14:50 nu vorbesc din filme si nici de pe internet. vorbesc pe baza de ce am facut, cu ce, cu cine etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 15, 2014 Autor Share Postat Octombrie 15, 2014 (editat) Comparativ cu ce? cu un MZ125? Sau cu un SM cu slick-uri? Cu orice mobra te poti da 'bine', dar depinde la ce ne raportam.. Daca incalci Enduro cu gume de strada, mai bine iei un SM . Un enduro nu o sa stea pe curbe precum un SM,indiferent ce gume pui. SM ul datorita jantelor (deci implicit a gumelor disponibile) cat si mai ales a suspensiei, va sta altfel pe viraje. Nu tre sa ma dau ca sa-mi dau seama de asta. Nu am zis ca nu exista baieti care se dau beton cu Enduro. Exista, dar nu asa multi. Si cand o fac, nu o fac cu crampoane, evident (nu?) Hai sa incetam cu flame-urile,atacurile la persoana etc.. Sa comentam on-topic,daca se poate... INCEARCA SA NE POVESTESTI CEVA DIN EXPERIENTA TA!!!!! on topic..... putem sa povestim despre cum iau curbele batraneii din film....este un topic de POZE SI FILME TRANSALPINA SO TU DIN EXPERIENTA TA .....PE TRANSALPINA .....NE POTI SPUNE CEVA????? PS. tu stii ca NU AM NIMIC CU TINE , DA?? ai incercat? nope. atunci nu mai zi d-astea... i a povestit lui cineva....ca pe aprilia mile NU am vazut puse TKC......... am vazut un cauciuc la SARME Editat Octombrie 15, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Ianachim, la tine cine n-a fost o data macar pe Transalpina,nu e motociclist,asa-i? iar cine n-are BMW, nici atat motociclist nu e,nu? lasa, asa cu sarme pe cauciuc, am invartit roata la mobra aia suficient pt posibilitatile mele... cand ramai in pana de argumente, nu faci decat sa jignesti oamenii sa faci comparatii care duc la statutul social/financiar.... stii vorba aia,unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.... (si ma refer la tine,evident).. Eu zic sa-ti ridice baietii o statuie pe TF sau TA, asa cum are Joey Dunlop (http://www.samsroadracing.com/images/bikes/joey/memorial_garden/jd_sp1_01.jpg ) Insa tu vei fi calare pe un GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 15, 2014 Autor Share Postat Octombrie 15, 2014 Ianachim, la tine cine n-a fost o data macar pe Transalpina,nu e motociclist,asa-i? iar cine n-are BMW, nici atat motociclist nu e,nu? lasa, asa cu sarme pe cauciuc, am invartit roata la mobra aia suficient pt posibilitatile mele... cand ramai in pana de argumente, nu faci decat sa jignesti oamenii sa faci comparatii care duc la statutul social/financiar.... stii vorba aia,unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.... (si ma refer la tine,evident).. Eu zic sa-ti ridice baietii o statuie pe TF sau TA, asa cum are Joey Dunlop (http://www.samsroadracing.com/images/bikes/joey/memorial_garden/jd_sp1_01.jpg ) Insa tu vei fi calare pe un GS aloooooo PANA AICI !!!!!! pe un GSA ....TE ROG !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Congratz pt tura. Iana : don't feed the trolls. P.S. Nu stiu daca realizezi suprarealismul situatiei, n-am stat sa citesc topicul, doar m-am uitat in mare, dar cele mai multe contre le ai cu unul care nici macar nu are mobra. WTF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Eu zic sa incurajam sa vina si BMW-istii la circuit, uite ce poze faine ies: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 iar la enduro esti limitat de gume. Incearca tu sa te dai cu TKC80 ''bine'' pe curbe de asfalt Ai dat-o de gard cu TKC80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 16, 2014 Admin Share Postat Octombrie 16, 2014 Eu zic sa incurajam sa vina si BMW-istii la circuit, uite ce poze faine ies: Tare de tot poza aia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate