819NZT Postat Ianuarie 22, 2022 Share Postat Ianuarie 22, 2022 Acum 3 ore, FlipperCo a spus: Nu-i rau dar n-am vazut acolo niste castraveti murati, varza sau orice altceva, murat sa fie. La atata grasime cred ca era “must have” Asa este. Numa' ca n-a avut nimeni curaj sa iasă dupa castraveți murați. La - 10 grade afară (pe Valea Ierii), a mers fără. Sa nu mai spun ca după atâta coniac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 22, 2022 Share Postat Ianuarie 22, 2022 Acum 2 ore, Clit Eastwood Jr. a spus: ti-o tin Cristi, doar sa nu fuga din farfurie pana vii tu de la Cluj, ca e cam sprintenă Stii tu ce stii, e un "in sange" fortat. Pen'ca in sange nu inseamna musai crud. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Ianuarie 23, 2022 Share Postat Ianuarie 23, 2022 Prânzul de ieri : piept de rață, piure de pastarnac, varză roșie caramelizata, morcovi. Prânzul de ieri : piept de rață, piure de pastarnac, varză roșie caramelizata, morcovi. Prânzul de ieri : piept de rață, piure de pastarnac, varză roșie caramelizata, morcovi. Prânzul de ieri : piept de rață, piure de pastarnac, varză roșie caramelizata, morcovi. Scuze de repetare mesaj, așa s-a încărcat. Lipsă net. Acum 18 minute, De 3 Lei CuiE a spus: Prânzul de ieri : piept de rață, piure de pastarnac, varză roșie caramelizata, morcovi. Scuze de repetare mesaj, așa s-a încărcat. Lipsă net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 23, 2022 Share Postat Ianuarie 23, 2022 Acum 20 ore, WotRU2Me a spus: Stii tu ce stii, e un "in sange" fortat. Pen'ca in sange nu inseamna musai crud. M-am mai uitat o data. Retrag cele spuse. Acum 9 ore, De 3 Lei CuiE a spus: Scuze de repetare mesaj, așa s-a încărcat. Lipsă net. Nu putea sa se incarce poza de trei ori... Am mai bagat niste paste cu creveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 23, 2022 Share Postat Ianuarie 23, 2022 Mie imi place un mic picut mai facuta decat cea din poza. Probabil vreo 30 de secunde in plus pe fiecare parte. Haha, da, mancam si eu cruda de se crucea mama. Vita e relativ safe si cruda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Ianuarie 26, 2022 Share Postat Ianuarie 26, 2022 Intrebarea de baraj. Santoku sau cutitul bucatarului? https://www.petrom.ro/ro-ro/persoane-fizice/campanii/royal-vkb a venit momentul sa fac un gol de portofel si cred ca o sa merg la baietii astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 26, 2022 Share Postat Ianuarie 26, 2022 Acum 50 minute, robert23mg a spus: Intrebarea de baraj. Santoku sau cutitul bucatarului? https://www.petrom.ro/ro-ro/persoane-fizice/campanii/royal-vkb a venit momentul sa fac un gol de portofel si cred ca o sa merg la baietii astia. Salut, euu am fost cu un set de puncte pentru unul, si am ajuns sa iau toata seria :)))) la pret redus. Eu sunt total neindemanatic, dar ma inteleg suuuuper bine cu ambele, dar mai ales cu cel mai mare Taie singure. Sa vedem si cat or sa tina... Adica santoku, nu le mai stiam care cum sunt :)) Mare insemnand lat, ca i putin mai scurt decat cutitul bucatarului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Ianuarie 26, 2022 Share Postat Ianuarie 26, 2022 Le am pe ambele dar varianta IKEA, si m-am inteles mai bine cu cel al bucatarului. Santoku parca lipea totul de el, chiar daca avea alveolele alea pe el. Voiam sa vad cu care va intelegeti si voi mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 26, 2022 Share Postat Ianuarie 26, 2022 Al bucatarului e mai versatil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Ianuarie 27, 2022 Share Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 16 ore, robert23mg a spus: Santoku parca lipea totul de el Santoku se foloseste mai mult la legume, tocat, maruntit. Cutitul bucatarului, asa cum spunea si @WotRU2Me, e mai versatil. Acum 6 ore, WotRU2Me a spus: Al bucatarului e mai versatil. Ce avem aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 27, 2022 Share Postat Ianuarie 27, 2022 Salata din ce statea sa se strice prin frigider, inclusiv miez de paine ramas de la sandvis (scobesc franzela, sa incapa chestiile importante ) pe care l-am tras in grasimea de la foie gras, pe care l-am stricat pe burger improvizat . Am pus inclusiv broccoli si morcov, usor fierte, trase in unt cu zeama de lime (se cam copsese si lamaita). Si pentru ca inca mai erau chestii care dadeau semne de oboseala, am luat carne si am facut ciorba de vita. Pot sa fac Omicron linistit, am haleu pentru cateva zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 28, 2022 Share Postat Ianuarie 28, 2022 sa vedem cadavru' !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Ianuarie 29, 2022 Share Postat Ianuarie 29, 2022 Ciorbă țărănească de porc, acrită cu zeamă de varză. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 30, 2022 Share Postat Ianuarie 30, 2022 (editat) Vita ca la mama ei, vrabioara si antricot cu os. Editat Ianuarie 30, 2022 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Ianuarie 30, 2022 Share Postat Ianuarie 30, 2022 Un burrito de casa ...soft asa WhatsApp Video 2022-01-30 at 21.26.54.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 31, 2022 Share Postat Ianuarie 31, 2022 Fantastic Cred ca nu mai intru pana-n we, asa nu slabesc eu in veci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 1, 2022 Share Postat Februarie 1, 2022 Acum 11 ore, Clit Eastwood Jr. a spus: gatita 3:30min pe fiecare parte voi dupa ce formula calculati timpii de gatire?? E=mc2 ?? ...ca eu nu ma descurc deloc...., ori focul nu e potrivit, ori timpul de gatire, ori grosimea antricotului nu o estimez bine... dracu stie.., ma las pagubas, si las pe altu care se pricepe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Februarie 1, 2022 Share Postat Februarie 1, 2022 Acum 58 minute, apriliacluj a spus: voi dupa ce formula calculati timpii de gatire?? E=mc2 ?? . Fara greseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 1, 2022 Share Postat Februarie 1, 2022 (editat) Acum 15 minute, Tzitzicat a spus: Fara greseala Exact, sau orice termometru pt carne, instant, respectabd timpii de mai jos. Se invata daca gatesti asa ceva suficient de des, si intr-adevar trebuiesc facute ajustari functie de grosimea halcii. OBLIGATORIU carnea trebuie sa fie la TEMPERATURA CAMEREI. Editat Februarie 1, 2022 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Februarie 1, 2022 Share Postat Februarie 1, 2022 In interior folosesc asa ceva Nu face fum si scapi de termometru Are programe prestabilite si citeste si grosimea carnii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 1, 2022 Share Postat Februarie 1, 2022 mersi de sfaturi! aia cu temperatura camerei o stiam si iarasi chestia aia cu "odihna" de 10 minute o stiam inseamna ca mai am de lucrat la temperatura de prajire si estimarea corecta a grosimii, si implicit a timpului de prajire, si nici un termometru in dotare nu mi-ar strica... hai ca se poate, mai incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Februarie 1, 2022 Share Postat Februarie 1, 2022 Acum 1 minut, Asimplu a spus: Nu stiu cum reusesti tu, dar al meu mai face fum, in functie de ce gatesc. Fac doar vita sau burgeri Il asez preventiv sub o hota Dar chiar nu e cazul Fum poate sa iasa daca ajunge ceva gras pe rezistenta si nu vad pe unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 1, 2022 Share Postat Februarie 1, 2022 Este probabil o varianta simpla si rapida, insa nu mai poti sa folosesti unt aromatizat cu ierburi si usturoi de ex, pt un plus de savoare a carnii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Februarie 1, 2022 Share Postat Februarie 1, 2022 Acum 19 minute, FlipperCo a spus: ierburi si usturoi de ex, pt un plus de savoare a carnii. Sau ca sa o strici, eventual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 1, 2022 Share Postat Februarie 1, 2022 Haha, de gustibus, dar nici eu nu cred ca o strici cum zice Flipper. Si btw de reusita, daca puteti s-o lasati in frigider peste noapte cu sare pe ea pe un rastel ceva, iar inainte sa o puneti in tigaie/pe gratar o uscati bine cu prosoape de hartie, sa nu supureze, va apropiati mult succesul. Si trebuie sa fie fonta, sau macar inox cu fundul gros, altfel e destul de dificil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.