Sari la conținut

Motociclisti bucatari? (in bucataria proprie, evident!)


superbec

Postări Recomandate

Acum 3 ore, FlipperCo a spus:

Nu-i rau dar n-am vazut acolo niste castraveti murati, varza sau orice altceva, murat sa fie. La atata grasime cred ca era “must have”

Asa este. Numa' ca n-a avut nimeni curaj sa iasă dupa castraveți murați. La - 10 grade afară (pe Valea Ierii), a mers fără. Sa nu mai spun ca după atâta coniac... 

🍺

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Prânzul de ieri : piept de rață, piure de pastarnac, varză roșie caramelizata, morcovi. 

IMG_20220122_162319.jpg

Prânzul de ieri : piept de rață, piure de pastarnac, varză roșie caramelizata, morcovi. 

Prânzul de ieri : piept de rață, piure de pastarnac, varză roșie caramelizata, morcovi. 

Prânzul de ieri : piept de rață, piure de pastarnac, varză roșie caramelizata, morcovi. 

Scuze de repetare mesaj, așa s-a încărcat. Lipsă net. 

🍺

Acum 18 minute, De 3 Lei CuiE a spus:

Prânzul de ieri : piept de rață, piure de pastarnac, varză roșie caramelizata, morcovi. 

IMG_20220122_162319.jpg

Scuze de repetare mesaj, așa s-a încărcat. Lipsă net. 

🍺

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 20 ore, WotRU2Me a spus:

Stii tu ce stii, e un "in sange" fortat. Pen'ca in sange nu inseamna musai crud.

M-am mai uitat o data. Retrag cele spuse.

Acum 9 ore, De 3 Lei CuiE a spus:

Scuze de repetare mesaj, așa s-a încărcat. Lipsă net. 

🍺

 

Nu putea sa se incarce poza de trei ori...😁

 

Am mai bagat niste paste cu crevetiIMG_20220123_193208.thumb.jpg.7f88763e7c1d090120e59268df0088aa.jpg

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 50 minute, robert23mg a spus:

Intrebarea de baraj.
Santoku sau cutitul bucatarului?
https://www.petrom.ro/ro-ro/persoane-fizice/campanii/royal-vkb a venit momentul sa fac un gol de portofel si cred ca o sa merg la baietii astia.

Salut, euu am fost cu un set de puncte pentru unul, si am ajuns sa iau toata seria :))))

la pret redus. Eu sunt total neindemanatic, dar ma inteleg suuuuper bine cu ambele, dar mai ales cu cel mai mare :) Taie singure. Sa vedem si cat or sa tina...

Adica santoku, nu le mai stiam care cum sunt :))

Mare insemnand lat, ca i putin mai scurt decat cutitul bucatarului. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 16 ore, robert23mg a spus:

Santoku parca lipea totul de el

Santoku se foloseste mai mult la legume, tocat, maruntit.

Cutitul bucatarului, asa cum spunea si @WotRU2Me, e mai versatil.

 

Acum 6 ore, WotRU2Me a spus:

Al bucatarului e mai versatil. 

IMG_20220126_120030.thumb.jpg.531eeee1be497a04f398820bca9e611f.jpg

 

IMG_20220126_235928.thumb.jpg.bfb0d73bed4674b1fee4f4d676e5441e.jpg

 

 

Ce avem aici?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salata din ce statea sa se strice prin frigider, inclusiv miez de paine ramas de la sandvis (scobesc franzela, sa incapa chestiile importante 😁) pe care l-am tras in grasimea de la foie gras, pe care l-am stricat pe burger improvizat 😂. Am pus inclusiv broccoli si morcov, usor fierte, trase in unt cu zeama de lime (se cam copsese si lamaita). 

Si pentru ca inca mai erau chestii care dadeau semne de oboseala, am luat carne si am facut ciorba de vita. 

Pot sa fac Omicron linistit, am haleu pentru cateva zile 😐

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 11 ore, Clit Eastwood Jr. a spus:

 

 gatita  3:30min pe fiecare parte 

 

 

7C3B1EB1-9B86-43DA-9FBD-EC70772F1870.thumb.jpeg.9667410fe48d5d45c944e6601941aa85.jpeg

voi dupa ce formula calculati timpii de gatire?? E=mc2 ??

...ca eu nu ma descurc deloc...., ori focul nu e potrivit, ori timpul de gatire, ori grosimea antricotului nu o estimez bine...

dracu stie.., ma las pagubas, si las pe altu care se pricepe....

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 15 minute, Tzitzicat a spus:

Fara greseala

Kela-Termometru-carne-Punkto.jpg

Exact, sau orice termometru pt carne, instant, respectabd timpii de mai jos. 
Se invata daca gatesti asa ceva suficient de des, si intr-adevar trebuiesc facute ajustari functie de grosimea halcii. 
OBLIGATORIU carnea trebuie sa fie la TEMPERATURA CAMEREI. 

4B8F58A1-2C1A-46D4-9F90-E99F36209B50.jpeg

Editat de FlipperCo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mersi de sfaturi!

aia cu temperatura camerei o stiam si iarasi chestia aia cu "odihna" de 10 minute o stiam

 

inseamna ca mai am de lucrat la temperatura de prajire si estimarea corecta a grosimii, si implicit a timpului de prajire,  si nici un termometru in dotare nu mi-ar strica...

hai ca se poate, mai incerc :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 minut, Asimplu a spus:

Nu stiu cum reusesti tu, dar al meu mai face fum, in functie de ce gatesc.

Fac doar vita sau burgeri

Il asez preventiv sub o hota

Dar chiar nu e cazul

Fum poate sa iasa daca ajunge ceva gras pe rezistenta si nu vad pe unde

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Haha, de gustibus, dar nici eu nu cred ca o strici cum zice Flipper.

Si btw de reusita, daca puteti s-o lasati in frigider peste noapte cu sare pe ea pe un rastel ceva, iar inainte sa o puneti in tigaie/pe gratar o uscati bine cu prosoape de hartie, sa nu supureze, va apropiati mult succesul. Si trebuie sa fie fonta, sau macar inox cu fundul gros, altfel e destul de dificil.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Vizitator pinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...