WotRU2Me Postat Septembrie 2, 2023 Share Postat Septembrie 2, 2023 Gustos, da, dar nu pe placul tuturor...sunt si care nu pot manca maduva, creier, ganglioni. Eu sunt mare fan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 2, 2023 Share Postat Septembrie 2, 2023 Acum 2 ore, WotRU2Me a spus: Oase de vita cu maduva in ele. La cuptor si pus putin unt frecat cu usturoi, condimente si verdeata. Corect! Le gasesti dar mai greu si taiate pe lung, cu maduva expusa pe intregime. Avantajul este condimentarea maduvei pe toata suprafata. Delicioasa pe paine prajita cu usturoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 2, 2023 Share Postat Septembrie 2, 2023 Ai dreptate...nu mai mananc paine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 19, 2023 Share Postat Noiembrie 19, 2023 Dovleac copt in tavă,cu zahăr...o minunăție.Ca-n copilărie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 Acum 14 ore, pinnochio a spus: Dovleac copt in tavă,cu zahăr...o minunăție.Ca-n copilărie. Arata foarte bine și sunt convins că a fost gustos. Dar, cu zahar?! Dacă îl lasai un pic mai mult la copt, poate nu mai aveai nevoie de zahăr. Așa il fac eu. Până la urmă, cum îți place ție contează. Era o sugestie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 eu cu miere obisnuiam sa-l pun in cuptor.... deh, gusturi si obiceiuri locale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 Ca multe altele....nici dovleacu nu mai e ce a fost.Yrebe imbunatatit un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 Pentru nostalgici, ceva proaspăt de azi. Supa de pui + pilaf. Dar supa nu are poza :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 23, 2023 Share Postat Noiembrie 23, 2023 O rețetă simplă..cartofi fierti,ouă fierte,varza murată.Cartofu si varza,unu la unu,ouă...cam doua de portie.Facut cubulete.Nu am poze,am halit tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 23, 2023 Share Postat Noiembrie 23, 2023 pai cum, fara ceapa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 15 Share Postat Iulie 15 Pff... nici macar o salata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 Paste cu creveti si nu numai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 Pfiuuu... In ce hal arată... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 Da, atat s-a putut…. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 Acum 2 minute, FlipperCo a spus: Da, atat s-a putut…. Lăsați, dvs. va pricepeți. Sunt convins ca a fost ceva"rau". Arată foarte bine, iar pastele sunt preferatele mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 (editat) Suntem doar motociclisti, ma domnesc destui in lumea mea. Da, au iesit gustoase si cum si foamea era mare, am renuntat la un minim plating. Altfel, poate mai gatesti ceva la ceaun, te cam invidiez pt asta Editat Iulie 20 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 Acum 5 minute, FlipperCo a spus: Altfel, poate mai gatesti ceva la ceaun, te cam invidiez pt asta Pe căldurile astea, ceaunul e pus pe pauză. Doar grătare cu salată. Si paste cu sos fresh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate