iulia_boris Postat Ianuarie 19, 2020 Share Postat Ianuarie 19, 2020 Las' c-o viata ai ..Sa-ti fie de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 19, 2020 Share Postat Ianuarie 19, 2020 Sar' na! Ai dreptate...mai ales ca pe mine nu se prea pune, materialu' dracu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Ianuarie 19, 2020 Share Postat Ianuarie 19, 2020 Acum 8 ore, Flower-Power a spus: E o invitație? Am și eu un grecesc lângă mine unde practic am abonament. chiar trebuie sa mergi si la cel din pipera si apoi sa faci o comparație Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Ianuarie 19, 2020 Share Postat Ianuarie 19, 2020 Acum 5 ore, ivan pedala a spus: Ma testeaza muierea zilnic sa vada cat pot duce, azi imi facu o tava mare de praji' cu putina frisca si ciocolata presarata, ananas, portocale, mandarine si un blat moale si pufos...asta dupa ce terminai ciorba de vita cu smantana, sarmalele cu piftie, vita la tava si salata de ridichii! La final baui citronada de casa, cu miere si menta. Stiu...recunosc, unii nu pot cara in spinare cat pot manca io odata...dar deh, asta insemna sa ai nevasta gospodina! Si io nu vreau s-o supar! Ai grija, vrea sa te omoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 20, 2020 Share Postat Ianuarie 20, 2020 Acum 7 ore, gabyshor a spus: Ai grija, vrea sa te omoare!... M-am prins! De peste 40 ani insista! Si...garantez ca va reusi candva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 21, 2020 Share Postat Ianuarie 21, 2020 La 19.01.2020 la 22:37, cosmin tudor a spus: chiar trebuie sa mergi si la cel din pipera si apoi sa faci o comparație Merci, o să îl încerc când am ceva timp..până acolo mănânc un sendviș cam departe de mine pipera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 Nu mai gătește nimeni? Pentru că am poftă de dulciuri.. Și rezultatul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 14, 2020 Autor Share Postat Martie 14, 2020 ieri am pus un pic ulei de trufe in ciorba de burta ..... nic Hamie Oliver nu s-a gandit la asa marsavie 1 oră în urmă, Flower-Power a spus: Nu mai gătește nimeni? Pentru că am poftă de dulciuri.. singurica , a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 Mă rog...îhîm.. Azi am gătit un macrou cu cartof copt în folie la cuptor..și cu o salată iceberg lângă. Ciorba de burtă nu am mâncat niciodată, aș mânca dar făcută de cineva care se pricepe la gătit. Noroc că nu stai aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 21, 2020 Share Postat Martie 21, 2020 Voi nu prea stati in casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 22, 2020 Share Postat Martie 22, 2020 Ce avem aici? Spune-mi...încă mai e timp să ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 22, 2020 Share Postat Martie 22, 2020 Ai uitat că ești izolată?!? Pfff, ce face mâncarea din om... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 22, 2020 Share Postat Martie 22, 2020 Se voia a fi osso buco cu risotto, dar nu am gasit rasoal si a trebuit sa fac ceva asemanator cu o bucata de Angus...nu m-a interest ce bucata, ca orice ar fi, Angus iese fraged, plus ca se face Mai repede. In schimb, pierzi gustul dat de maduva...care e undeva acolo cu ambrozia *rasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 22, 2020 Share Postat Martie 22, 2020 Acum 33 minute, john17 a spus: Ai uitat că ești izolată?!? Pfff, ce face mâncarea din om... Pentru o secundă, am uitat .. Acum 30 minute, WotRU2Me a spus: Se voia a fi osso buco cu risotto, dar nu am gasit rasoal si a trebuit sa fac ceva asemanator cu o bucata de Angus...nu m-a interest ce bucata, ca orice ar fi, Angus iese fraged, plus ca se face Mai repede. In schimb, pierzi gustul dat de maduva...care e undeva acolo cu ambrozia *rasol Spune-mi cât a fost de bun.. angus, trebuie sa fi fost ceva..îmi plouă în gură. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 22, 2020 Share Postat Martie 22, 2020 Mie-mi place la nebunie insa nu pot sa ma laud prea tare, fetitei mele nu prea i-a placut. Altfel, reteta originala e cu rasol de vitel si bate orice Angus (bine, nu am incercat cu rasol de Angus ). Numai ca dureaza ceva sa o faci, desi nu e chiar complicat (la risotto iti trebuie totusi baza de vita sau pui insa merge si cu supa de legume; eu asa am facut incercand sa nu ingretosez de tot intreaga familie ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 M-am culcat cu gândul la ce-ai gătit ,Wotu2Me și acum aș mânca niște vită făcută mediu sau măcar un carpaccio di manzo cu focaccia cu usturoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 La mine urmeaza ziua de cartofi prajiti cu ceva carne (incerc ceafa de vitel, caci tot asa, nu am mai gasit cine stie ce in supermarket). Daca iese bine, postez Intre timp, idee de mic dejun (bine, cu oua posate merge mai bine, dar nu permite caietul de sarcini al clientului). Sper ca v-ati facut stoc de sparanghel, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 Nu, eu mi-am făcut stoc de ouă de țară..sparanghel nu am gătit niciodată, cum l-ai făcut? timpi, temperaturi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 E simplu, il ungi cu ulei de masline il condimentezi cu Sare si Piper (si ce mai vrei tu) si il pui pe grill (eu am o tigaie d-aia cu nervuri). Il lasi cat vrei pe fiecare parte (cat sa prinda niste urme de gratar e suficient pentru mine). Sau il pui Fara nimic si il stropesti cu ulei si presari condimentele direct pe grill, obtii aceeasi treaba. Sa nu ai focul prea tare, ca sa nu arzi piperul, dar nici moale caci apoi se moaie sparanghelul pana se face. In rest, nu e nimic de considerat...a, sa mearga hota Si sa fie grill-ul incins bine inainte sa pui pe el. Si se pupa bine cu parmezan ras... Acum 1 oră, einstein1984 a spus: risotto merge facut si cu un cub de vita (nu as sta sa fierb vita pentru asta nici platit) chiar daca are si Euri Sincer, nici mie nu-mi arde de fiert oase, mai ales ca e de durata. Poti sa faci cantitate mare odata, cand si timp si chef, apoi congelezi cativa litri pentru ocazii viitoare, altfel, pentru stuatii ad-hoc, e foarte incomod, intr-adevar. Nu moare nimeni de la cateva e-uri ocazional ingerate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 Să caut în dulapul de bucătărie tigaia grill pe care nu am folosit-o niciodată pentru că nu am găsit capac pe măsura ei..are și o formă pătrată și nu mă ajută..merci de sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 Daca-ti faci planuri s-o folosesti mai des, exista niste plase metalice care se pun peste tigai (si oale cred), pentru a opri stropii sa ajunga prin toata bucataria. Ca niste palete...se gasesc peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 Nu le știu..brunch-ul de azi omletă cu avocado, șuncă și ceapă roșie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 (editat) Le stii, tu. Uite, in Carrefour, dar au si la Ikea etc... Stiam eu ca am uitat sa iau ceva...aseara am crezut ca paine, acum stiu ca la avocado ma gandeam Editat Martie 23, 2020 de WotRU2Me Virgule.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 Astăzi fac niște ceafă la cuptor cu salată iceberg și avocado,ulei,lămâie sare..dacă iese pun poze, deocamdată ceafa e la fezandat cu zeamă de portocală ulei și mirodenii. Să pun și niște vin în ea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 Dar omleta cum o faci? Amesteci ingredientele in oul batut sau le arunci apoi in tigaie (dupa ce pui oul) si amesteci tot? Btw, am incheiat ziua de carnaraie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.