Sari la conținut

Motociclisti bucatari? (in bucataria proprie, evident!)


superbec

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 5 ore, ivan pedala a spus:

Ma testeaza muierea zilnic sa vada cat pot duce, azi imi facu o tava mare de praji' cu putina frisca si ciocolata presarata, ananas, portocale, mandarine si un blat moale si pufos...asta dupa ce terminai ciorba de vita cu smantana, sarmalele cu piftie, vita la tava si salata de ridichii! La final baui citronada de casa, cu miere si menta. Stiu...recunosc, unii nu pot cara in spinare cat pot manca io odata...dar deh, asta insemna sa ai nevasta gospodina! Si io nu vreau s-o supar! 

 

Ai grija, vrea sa te omoare!

😂😂😂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 19.01.2020 la 22:37, cosmin tudor a spus:


chiar trebuie sa mergi si la cel din pipera si apoi sa faci o comparație 

Merci, o să îl încerc când am ceva timp..până acolo mănânc un sendviș 😆 cam departe de mine pipera.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

ieri am pus un pic ulei de trufe in ciorba de burta ..... nic Hamie Oliver nu s-a gandit la asa marsavie 

1 oră în urmă, Flower-Power a spus:

Nu mai gătește nimeni?  Pentru că am poftă de dulciuri..😣

 

 

singurica , a?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mă rog...îhîm..

Azi am gătit un macrou cu cartof copt în folie la cuptor..și cu o salată iceberg lângă.

Ciorba de burtă nu am mâncat niciodată, aș mânca dar făcută de cineva care se pricepe la gătit. Noroc că nu stai aproape 😂🤣😂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se voia a fi osso buco cu risotto, dar nu am gasit rasoal si a trebuit sa fac ceva asemanator cu o bucata de Angus...nu m-a interest ce bucata, ca orice ar fi, Angus iese fraged, plus ca se face Mai repede. In schimb, pierzi gustul dat de maduva...care e undeva acolo cu ambrozia 😀

*rasol

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 33 minute, john17 a spus:

Ai uitat că ești izolată?!? Pfff, ce face mâncarea din om... 

Pentru o secundă, am uitat ..

Acum 30 minute, WotRU2Me a spus:

Se voia a fi osso buco cu risotto, dar nu am gasit rasoal si a trebuit sa fac ceva asemanator cu o bucata de Angus...nu m-a interest ce bucata, ca orice ar fi, Angus iese fraged, plus ca se face Mai repede. In schimb, pierzi gustul dat de maduva...care e undeva acolo cu ambrozia 😀

*rasol

Spune-mi cât a fost de bun.. angus, trebuie sa fi fost ceva..îmi plouă în gură.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie-mi place la nebunie insa nu pot sa ma laud prea tare, fetitei mele nu prea i-a placut. Altfel, reteta originala e cu rasol de vitel si bate orice Angus (bine, nu am incercat cu rasol de Angus 😁). Numai ca dureaza ceva sa o faci, desi nu e chiar complicat (la risotto iti trebuie totusi baza de vita sau pui insa merge si cu supa de legume; eu asa am facut incercand sa nu ingretosez de tot intreaga familie 😂). 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M-am culcat cu gândul la ce-ai gătit ,Wotu2Me și acum aș mânca niște vită făcută mediu sau măcar un carpaccio di manzo cu focaccia cu usturoi. 😁

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La mine urmeaza ziua de cartofi prajiti cu ceva carne (incerc ceafa de vitel, caci tot asa, nu am mai gasit cine stie ce in supermarket). Daca iese bine, postez 😂

Intre timp, idee de mic dejun (bine, cu oua posate merge mai bine, dar nu permite caietul de sarcini al clientului). Sper ca v-ati facut stoc de sparanghel, da?

 

IMG_20200319_134819.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E simplu, il ungi cu ulei de masline il condimentezi cu Sare si Piper (si ce mai vrei tu) si il pui pe grill (eu am o tigaie d-aia cu nervuri). Il lasi cat vrei pe fiecare parte (cat sa prinda niste urme de gratar e suficient pentru mine). Sau il pui Fara nimic si il stropesti cu ulei si presari condimentele direct pe grill, obtii aceeasi treaba. Sa nu ai focul prea tare, ca sa nu arzi piperul, dar nici moale caci apoi se moaie sparanghelul pana se face. In rest, nu e nimic de considerat...a, sa mearga hota 😁

 

Si sa fie grill-ul incins bine inainte sa pui pe el.

Si se pupa bine cu parmezan ras...

Acum 1 oră, einstein1984 a spus:

risotto merge facut si cu un cub de vita (nu as sta sa fierb vita pentru asta nici platit) chiar daca are si Euri

Sincer, nici mie nu-mi arde de fiert oase, mai ales ca e de durata. Poti sa faci cantitate mare odata, cand si timp si chef, apoi congelezi cativa litri pentru ocazii viitoare, altfel, pentru stuatii ad-hoc, e foarte incomod, intr-adevar. Nu moare nimeni de la cateva e-uri ocazional ingerate 👍

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Să caut în dulapul de bucătărie tigaia grill pe care nu am folosit-o niciodată pentru că nu am găsit capac pe măsura ei..are și o formă pătrată și nu mă ajută..merci de sfaturi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Astăzi fac niște ceafă la cuptor cu salată iceberg și avocado,ulei,lămâie sare..dacă iese pun poze, deocamdată ceafa e la fezandat cu zeamă de portocală ulei și mirodenii. Să pun și niște vin în ea..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Vizitator pinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...