Sari la conținut

Motociclisti bucatari? (in bucataria proprie, evident!)


superbec

Postări Recomandate

Vaaaaai cum arată carnea aia și ciupercile, aș mânca delicat ca o doamnă cu mâinile acea carne.😁

Friptura mea e la cuptor am pus-o acum mai am până se face.

Omleta, am calit cu puțin ulei ingredientele, șunca avocado și ceapa și pe urmă am adăugat ouăle fără sare că are șunca. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

De-asta nu am folosit niciodată tigaia grill ,că deși am hotă mi-e teamă că o să fie nevoie de zugrăveală după o masă copioasă. Prefer să le bag la cuptor.

Am făcut ceafa și salata dar nu am mai avut timp de poze 😁 să-mi fie de bine și cu scuzele de rigoare sper să pozez alte mâncăruri, să mă revanșez.

 

Ce mai gătiți azi?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Drojdia asta e noua cocaina, cred că iei câțiva ani de parnaie daca te prinde cu drojdie la tine.

 

P_20200324_120307.thumb.jpg.1179d50ba2e022839a1b2b24bcddbefe.jpgP_20200324_125328.thumb.jpg.eb7179d4e0ae3e74443feeaf649268b5.jpg

 

Nivel bucătar: începător

Orez cu legume + fingers

Din păcate/fericire lucrez de acasa, deci pauzele de prânz se întind pe o durată mai mare de timp.

Editat de robert23mg
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arată bine orezul ăla..cu fingers nu sunt fan, am făcut o dată sau de două ori și nu mi-au plăcut.

Am drojdie ,dau anunț.

Tânără cu drojdie și ouă de țară caută tânăr cu făină și caviar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Haha, eu le fac, dar nu e asa mare scofala. Acum mi-e si rusine sa mai spun ca arata mai bine in realitate 😀

Daca a facut cineva mamaliga si i-a ramas, uite idee de mic dejun. In interiorul bulzului se ascunde un ou crud (fara coaja, care se coace cat timp se rumeneste bulzul in cuptor). Hartia de copt nu e necesara daca se folosesc forme din silicon (d-alea pentru briose). Si astea au aratat mai bine decat in poza 😂

 

IMG_20200318_101146.jpg

Ca tot nu am ajuns anul acesta la shaorma

 

 

IMG_20200325_144423.jpg

IMG_20200325_144519.jpg

IMG_20200325_150942.jpg

IMG_20200325_151005.jpg

IMG_20200325_151136.jpg

IMG_20200325_145107.jpg

IMG_20200325_153316.jpg

Veni, in final, ziua de paste. Saptamana trecuta au iesit astea:

 

 

 

IMG_20200321_191419.jpg

IMG_20200321_190054.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aoleu, tu esti ca nevasta aia tanara a lui Benny Hill, de l-a bagat in groapa cu mancarea 😂

Sa inlocuim maioneza, nucile si ouale cu putin ulei de masline si alte legume, iar vita in sange cu doua oase cu maduva, ramase dupa ce si facut ciorba de vacuta si puse un pic in cuptor. 

Te cam ridici flamand de la masa, dar viu. 

 

 

IMG_20200326_165102.jpg

1 oră în urmă, robert23mg a spus:

Se încearcă zilnic

received_882777758840926.thumb.jpeg.4c63a247386c5e7ad6dfaa2e7ef18b61.jpeg

 

Nivel bucătar: junior

Pulpe superioare cu sos roșu, piure și salată.

S.a ras tot.

Nu mă pricep la cantități, cele mai mari cantități ajung maxim pt încă o masa a2a zi.

 

Toti suntem juniori aici colegu. Dar nici nu trebuie sa fii Chef pentru a incropi ceva bun. Cum pare sa fie ce ai gatit tu acolo...cred si eu ca s-a ras tot. 

Profi tigaia aia, nu? (mi-a ramas mie in cap, vorbind cu un bucatar, ca astea nituite sunt ce trebuie). 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu la fel. Am una de fonta mai mica, am luat-o de test (am gatit numai pentru mine in ea) si acum ma gandesc sa-mi iau si mai mari. A, si un wok din otel si o tigaie inox pe care sa le innegresc cum se cuvine 😀

 

 

Nu se mai imbuiba nimeni?

 

 

IMG_20200330_181943.jpg

IMG_20200327_184733.jpg

IMG_20200330_185036.jpg

IMG_20200327_091940.jpg

IMG_20200328_115128.jpg

IMG_20200326_131346.jpg

IMG_20200327_182007.jpg

IMG_20200329_211540.jpg

IMG_20200327_090703.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 28.03.2020 la 12:23, WotRU2Me a spus:

Si eu la fel. Am una de fonta mai mica, am luat-o de test (am gatit numai pentru mine in ea) si acum ma gandesc sa-mi iau si mai mari. A, si un wok din otel si o tigaie inox pe care sa le innegresc cum se cuvine 😀

 

 

Nu se mai imbuiba nimeni?

 

 

 

IMG_20200327_184733.jpg

IMG_20200330_185036.jpg

 

IMG_20200327_182007.jpg

IMG_20200329_211540.jpg

IMG_20200327_090703.jpg

Doamne , ce mi-ai făcut..😂 unde zici că stai?poftesc la.paste, salată și ficăței..cum faci ficățeii?

Am.păstrat ce aș mânca acum, pe loc..

Editat de Flower-Power
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In autoizolare stau 😁

Ficateii ii lasi cateva ore in apa cu sare pentru a scapa de sange si amareala (sa nu pui multa sare, ca nu mai scapi de ea...sa zicem un varf de lingurita sau cam cat ai vrea sa pui daca i-ai gati direct), apoi ii scoti, ii cureti de membrane si alte chestii albe (se vor evidentia clar partile de care vrei sa scapi dupa ce stau in apa aia cateva ore). Ii usuci putin cu prosoape de hartie inainte sa-i pui in tigaie. Incingi tigaia, pui ulei si-i prajesti cate doua minute pe fiecare parte (pe foc mediu sau putin peste mediu). Cand sunt aproape prajiti, adaugi ceapa tocata si usturoi (cuvant urat) (cat poftesti 😁) si amesteci un pic cat sa se inmoaie si sa-si lase aromele (nici un minut), apoi adaugi apa cat sa-i cuprinda (sau baza de pui/vita daca ai, dar nu ai, ca nimeni nu face si nici nu prea se gaseste 😀). Dai focul blana si lasi fara capac pana se evapora lichidul (nu chiar de tot, sa ramana putin sos colea), amestecand din cand in cand. La final, pui putin unt, incorporezi in sos, stingi focul, toci patrunjel, arunci peste, pui "pireu" in blid, faci un cuib in el si-l umpli varf cu ficati d-astia. 

Acum, cat fierbe sosul, gusti de sare, dar nu pui de la inceput. S-ar putea sa nu mai fie nevoie dupa ce au stat in apa cu sare. Piper si cimbru (sau ce condimente iti plac), le poti adauga de la inceput, in stadiul de prajit. 

 

 

 

"(cuvant urat)" nu e cuvant urat...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Să îți dea Mnezo sănătate și când ieși din izolare să îmi zici și să mă invitați să mânânc 😂

Dar crema de zahăr ars cum o faci? Că am ouă multe de țară..și nu știu ce să mai fac cu ele.

Azi în meniu, plăcintă de dovleac, ciorbă de oase de porc acră cu tăiței făcuți în casă și ficăței.😁

Editat de Flower-Power
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai, aia nu prea mi-a iesit (se voia creme caramel). Mi-a alunecat castonul cu maglavais in chiuveta si m-am zgarcit...in loc sa o iau de la capat, am completat compozitia dupa ureche, peste ce am reusit sa salvez (adica ce nu s-a varsat). Plus ca am facut-o in forme de silicon, dar iti trebuie forme speciale din ceramica sau ceva asemanator. Si trebuie sa-ti cunosti cuptorul, altfel faci jumari de ou dulci cu aroma de vanilie 😂

Una peste alta, deserturile ma cam incurca si, ca sa nu vorbesc prostii, uite cum face simpaticul asta (dupa care m-am luat si am pus in plus coaja de lamaie, ca-mi place mie):

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Vizitator pinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...