ivan pedala Postat Mai 23, 2020 Share Postat Mai 23, 2020 Surpriza pentru nepotica mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 24, 2020 Share Postat Mai 24, 2020 Sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu totii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 24, 2020 Share Postat Mai 24, 2020 Sar' naaaaa! La fel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 30, 2020 Share Postat Mai 30, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Mai 30, 2020 Share Postat Mai 30, 2020 Berea-i cam mica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 31, 2020 Share Postat Mai 31, 2020 Asa am zis si eu, numai ca dupa vreo 10 am ajuns sa prajesc, sa frig, sa fac maioneza, sa tai rosii, castaveti, ceapa... Intr-un final, adica peste doua minute de la momentul acestei postari, mi-am dat seama ca am fumat si un pachet de tigari si m-am culcat. Am adormit, cred, la trei minute dupa...Adica la cinci minute de la postare. Continuam cinele burlacesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 4, 2020 Share Postat Iunie 4, 2020 Monotonie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 8, 2020 Share Postat Iunie 8, 2020 Prostii si mazare din conserva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 8, 2020 Share Postat Iunie 8, 2020 Ce revenire! Bun..eu trebuie să mă țin departe de bucătărie, restaurante și pâine.. Ultima oară am gătit un borș de găină de țară și o doradă. Nu am mai apucat să pun poze, remediez asta ,cumva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 8, 2020 Share Postat Iunie 8, 2020 Si eu, doar ce slabisem 3 kg de la stat in casa, cred ca s-au pus la loc miraculous intr-o saptamana dezordonata... Dar cu d-astea nu mai fac eu categoria in veci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 Grătărel Azi am mâncat pâine după o săptămână de nemâncat și vreau să spun că nu mi-a plăcut pentru că am simțit zahărul din ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 Gratarel cica Aata excelent, pare manuta dibace de barbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 Da, cam da..tata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 14, 2020 Share Postat Iunie 14, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 17, 2020 Share Postat Iunie 17, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Iunie 17, 2020 Share Postat Iunie 17, 2020 Si daca tot a ploua cu orele si nu s a mai oprit, de ce sa nu faci o pljeskavica pe ploaie. Sau mai multe Si mai prajite pt unii care orice carne nu e prajita destul, si numai bune, de toate pt toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 17, 2020 Share Postat Iunie 17, 2020 (editat) Păi dacă tot ati ridicat praful pe aici, azi nici eu nu am stat degeaba Editat Iunie 17, 2020 de robert23mg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 17, 2020 Share Postat Iunie 17, 2020 Face toti banii fonta aia Orez cu lapte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 19, 2020 Autor Share Postat Iunie 19, 2020 damn, vreau si eu orez cu lapte dar sunt la cura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Un bol mic n-o strica. Plus ca fiecare cura mai lasa loc si de cate o dambla din cate stiu (nu stiu prea multe). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 O alta zi, un alt gratar. Au iesit aproape perfecti. Desi grataru asta a fost generos la grosimea fierului se pare ca rezultatele cele mai bune se obtin in gratarele cu capac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 La juma' de drum.... mission aborted... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Ce bine arată.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Haha...multam, dap... Bausem cateva beri si, cu foamea'n pipota si fara mai nimic in frigider, am tras paine uscata cu salata verde si mezeluri in tigaie. Daca nu faceam si maioneza cred ca ma opream din mancat dupa prima gura insa a iesit surprinzator de bun cu dressing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Nici o zi fara gratar . Alta zi, alt gratar, de data asta prevazut cu gaura. Momentul perfect de a utiliza wokul de fonta. Un deliciu sa gatesti in el cand are 260-280 de grade, inimaginabil pe aragaz, desi am flacare speciala cica de wok, dubla, cu multi wati, nu e deloc in stare sa faca ce face focul Meniu simplu legume cu sos si taitei. Comesenii au intitulat jucaria "masina de gatit" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate