marauder Postat Mai 9, 2021 Share Postat Mai 9, 2021 Va prezint metamorfozarea lui Bibanus Gigantea (de la topicul pescari) in Bibanus Gatitus. Bine, a mai fost o transformare in Bibanus Gigantea Mancatus, dar asta nu merita vreo prezentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 9, 2021 Share Postat Mai 9, 2021 Acum 5 ore, marauder a spus: Va prezint metamorfozarea lui Bibanus Gigantea (de la topicul pescari) in Bibanus Gatitus. Bine, a mai fost o transformare in Bibanus Gigantea Mancatus, dar asta nu merita vreo prezentare. Nice! Intrebarea de baza e legata insa de amanunte. Care-i treaba cu frigaruia si celelalte prajeli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Mai 9, 2021 Share Postat Mai 9, 2021 Frigaruia si restul au fost puse sa rada lumea de ele. De fapt ni s-a terminat gazul la frigider (la melcul meu frigiderul este pe gaz) in ultima zi de iesire pe balta si nu a mai fost chiar asa rece pt pastrare...asa ca ajunsi acasa musai a trebuit sa gatim carneturile, si bucatareasa a facut un mix de carneturi. Versiunea oficiala este ca nu am vrut sa fiu acuzat de discriminare culinara asa ca s-a pus si peste si pui si frigarui de "nu mai tin minte ce"....carcalete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 9, 2021 Share Postat Mai 9, 2021 Acum 3 minute, marauder a spus: Frigaruia si restul au fost puse sa rada lumea de ele. De fapt ni s-a terminat gazul la frigider (la melcul meu frigiderul este pe gaz) in ultima zi de iesire pe balta si nu a mai fost chiar asa rece pt pastrare...asa ca ajunsi acasa musai a trebuit sa gatim carneturile, si bucatareasa a facut un mix de carneturi. Versiunea oficiala este ca nu am vrut sa fiu acuzat de discriminare culinara asa ca s-a pus si peste si pui si frigarui de "nu mai tin minte ce"....carcalete Ma gandeam eu, dar n-am vrut sa rad si sa para fara motiv. Acum pot ... (dar plauzibila explicatia si ....te scoate bibanul care e “de poza” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cio.infinitas Postat Mai 10, 2021 Share Postat Mai 10, 2021 Dragi motociclisti pasionati de gatit, sunt in cautarea unui ceaun de fonta. As vrea unul pentru uz general, sa pot face si o mamaliga, sa fac copilului un lapte cu colarezi, eventual si o tocanita. Stiu ca vasele de fonta se asezoneaza/arde, oare scenariile mele de utilizare sunt fezabile? Aveti ceva recomandari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 10, 2021 Share Postat Mai 10, 2021 Cat de mare sa fie ceaunul? Il folosesti in casa pe aragaz, pe plita afara, pirostrii, etc?? Eu nu as fierbe laptele copilului unde fac gulas, in rest merge cam la orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cio.infinitas Postat Mai 10, 2021 Share Postat Mai 10, 2021 Ceva micut, 2-3 poate 4 litri, folosit pe aragaz. In general se gateste pentru 3 adulti si un copil de nici 3 ani. Ma gandeam eu ca imi vor trebui 2 ceaune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Mai 10, 2021 Share Postat Mai 10, 2021 Mda..nu prea poti sa le amesteci chiar asa.Copilul mult mai sensibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 10, 2021 Share Postat Mai 10, 2021 (editat) Poti sa iei asa ceva, dar gasesti si la noi in magazinele de profil. Bine, gasesti si in targuri dar personal nu prea recomand. https://www.amazon.de/-/en/Magicfun-Outdoor-Casserole-Function-Roasting/dp/B08LPZ7MJG/ref=mp_s_a_1_4?dchild=1&keywords=gusseisen&qid=1620679815&sr=8-4 (gasesti si alte dimensiuni, tigai, etc). Pe net exista o sumedenie de sfaruri privind intretinerea vaselor de fonta si poti sa alegi cum procedezi. https://www.reteteoriginalecunicole.ro/2017/08/07/cum-sa-pregatesti-si-sa-intretii-o-tigaie-de-fonta/ Editat Mai 10, 2021 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 Recomand ceaun de fonta emailat. Are toate calitatile unui ceaun de fonta plus ca nu mai ai nici o problema cu arsul (asezonarea) si se spala foarte usor. Eu am un ceaun si un vas mai mare cu capac din fonta emailata si sunt foarte multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 Acum 12 ore, cio.infinitas a spus: Ceva micut, 2-3 poate 4 litri, folosit pe aragaz. In general se gateste pentru 3 adulti si un copil de nici 3 ani. Ma gandeam eu ca imi vor trebui 2 ceaune. Salut! Poti incerca aici, pentru un buget redus, poate îți face ceva cu ochiul. https://www.oalamea.ro/catalog/ceaune-din-fonta-1038 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 28, 2021 Share Postat Iunie 28, 2021 De maine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Iulie 3, 2021 Share Postat Iulie 3, 2021 Din seria ce mai facem la gratar sa fie bun si sa se bucure cat mai multi in orfine aleatoare am avea asa. Sandviciuri cubaneze. A se remarca boltarii pe post de presa Si de ce nu, diferiti burgeri, pe toate gusturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Iulie 5, 2021 Share Postat Iulie 5, 2021 Pfiuuu... Tu lucrezi la categoria grea. Voiam sa ma laud si eu cu saratelele mele facute in weekend, dar m-am razgandit. La ce ai pus tu, tare sunt curios următorul îndrăzneț ce va posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 5, 2021 Share Postat Iulie 5, 2021 La 03.07.2021 la 14:16, cooldeep a spus: Din seria ce mai facem la gratar sa fie bun si sa se bucure cat mai multi in orfine aleatoare am avea asa. Sandviciuri cubaneze. A se remarca boltarii pe post de presa Si de ce nu, diferiti burgeri, pe toate gusturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 6, 2021 Share Postat Iulie 6, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 6, 2021 Share Postat Iulie 6, 2021 51 minutes ago, Flower-Power said: Da cat ai "alergat" dupa animelele alea de apa ? :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 6, 2021 Share Postat Iulie 6, 2021 Acum 5 ore, Flower-Power a spus: Bravo! Trei de 10! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 6, 2021 Share Postat Iulie 6, 2021 Dacă i-aș merita aș aprecia notele dar așa..din păcate nu am niciun merit,mă rog, doar achitat nota. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 6, 2021 Share Postat Iulie 6, 2021 Nici bucatareala nu mai e ce-a fost! Sa inteleg ca acum se face din taste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Iulie 6, 2021 Share Postat Iulie 6, 2021 Eee... Pe unde se plimba Flower... E de invidiat. ... sa va fie de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 6, 2021 Share Postat Iulie 6, 2021 Acum 1 minut, De 3 Lei CuiE a spus: Eee... Pe unde se plimba Flower... E de invidiat. Probabil esti mai la curent decat mine Eu am apreciat cand a facut de ex o varza calita daca nu gresesc. Asa da, indiferent cum a iesit, a avut satisfactia ca a pus.... suflet. Dar pe caldura asta mai ales, e mai simplu din taste. Ca si cu motociclismul (aici nu vorbesc de Flower mai ales daca tin cont de remarca ta, desi nu o vad sa mai faca propuneri de iesiri- asta clar nu inseamna ca nu motocicleste). Dar gata, vorbesc fara ca Flower “sa fie de fata” si nu vreau sa creada c-o barfesc, departe de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Iulie 6, 2021 Share Postat Iulie 6, 2021 Stii ce cred eu? Flower nu a uitat motociclitul si sunt convins ca-i lipsesc ieșirile cu "băieții '. Dar, in egala măsură, are o viață a ei pe care si-o trăiește după propriile reguli /dorințe. Flipper, sa stii ca si eu aștept propunerea ei de traseu si sunt convins ca va veni anu' asta. Pana atunci, eu ii urez concediu plăcut si astept "provocarea" ei pentru urmatorul traseu. Sau... Ce zici? Facem noi o baiețească pentru un traseu? Asa, poate ii aducem aminte ca anu' asta nu a motociclit "organizat". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 6, 2021 Share Postat Iulie 6, 2021 Acum 3 ore, Flower-Power a spus: Dacă i-aș merita aș aprecia notele dar așa..din păcate nu am niciun merit,mă rog, doar achitat nota. Aaa...distractie placuta si profita la maxim de vacanta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 Acum 10 ore, De 3 Lei CuiE a spus: Stii ce cred eu? Flower nu a uitat motociclitul si sunt convins ca-i lipsesc ieșirile cu "băieții '. Dar, in egala măsură, are o viață a ei pe care si-o trăiește după propriile reguli /dorințe. Flipper, sa stii ca si eu aștept propunerea ei de traseu si sunt convins ca va veni anu' asta. Pana atunci, eu ii urez concediu plăcut si astept "provocarea" ei pentru urmatorul traseu. Sau... Ce zici? Facem noi o baiețească pentru un traseu? Asa, poate ii aducem aminte ca anu' asta nu a motociclit "organizat". Facem, facem! TF cu TA legate, cu o noapte pt o bere intre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate