FlipperCo Postat Ianuarie 12, 2022 Share Postat Ianuarie 12, 2022 (editat) Salutare Sa va arat niste grataragii mai altfel, poate va dau idei IMG_2652.MOV Ce zici @De 3 Lei CuiE, ca la bucatele tale gatite taraneste salivez in general (trebuie sa-mi cumpar si eu un disc mai mare) Editat Ianuarie 12, 2022 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Ianuarie 12, 2022 Share Postat Ianuarie 12, 2022 Ma uit si ma minunez. Mi se pare mie sau carnea din frigaruie este cam tare? Legat de tot procesul, ce sa zic, oameni gospodari. Priceputi in a gati vietuitoare de pe langa casa omului, cu arsenalul din dotare, inclusiv atv-ul. Si daca tot veni vorba, ce gatesti de ziua ta? Sau iti scoti familia la restaurant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 12, 2022 Share Postat Ianuarie 12, 2022 M-a molipsit colegul @stege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Ianuarie 12, 2022 Share Postat Ianuarie 12, 2022 Eu cred ca nu stii cum sa faci trecerea de la asta... La 10.01.2022 la 20:49, WotRU2Me a spus: Challenge accepted la asta... La 24.11.2021 la 22:22, WotRU2Me a spus: Top round cu sos improvizat in tigaie si la asta... La 30.12.2021 la 15:43, WotRU2Me a spus: O Luna de alimentatie echilibrata si te-ai gandit sa treci prin asta... La 10.01.2022 la 21:43, WotRU2Me a spus: Sunt cu munca in Marseilles si astia nu-ti dau cine stie ce sos, dar compenseaza in paine si carne...mult si bun. A, si cartofi prajiti pe langa, nu te poti abtine, orice maghernita face un tun d-asta caloric delicios, chiar e panica! Noroc ca stiu si rapide usurele...hm...in fine Nu ingrasa cus cus asta sper si cu inspiratie de la altii, prin asta... Acum 36 minute, WotRU2Me a spus: M-a molipsit colegul @stege Din tot ce am vazut eu ca întreprinzi în ale gatitului, am tras concluzia ca esti un om serios, cu gusturi alese si bine intentionate. Acu' ca am intrat intr-un nou an, de ce nu te orientezi spre altceva ce crezi ca nu a mers cum trebuie anul trecut și sa pastrezi trendul în ale gatitului? La stilul tau de gatit, cred ca „ierburile” nu te definesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 12, 2022 Share Postat Ianuarie 12, 2022 Acum 4 ore, De 3 Lei CuiE a spus: Ma uit si ma minunez. Mi se pare mie sau carnea din frigaruie este cam tare? Legat de tot procesul, ce sa zic, oameni gospodari. Priceputi in a gati vietuitoare de pe langa casa omului, cu arsenalul din dotare, inclusiv atv-ul. Si daca tot veni vorba, ce gatesti de ziua ta? Sau iti scoti familia la restaurant? Da, carnea este cu siguranta cam tare gatita asa. “Animalutele” astea au carnea ațoasa si nu e simplu de ajuns la “sa se topeasca in gura” (cam ca la vanat- e de fapt tot pe acolo, dar difera sangele si asta schimb multe). De ziua mea n-am gătit, mi-a ajuns Craciunul. Am fost un fel de PAȘĂ. am fost rasfatat (sunt inca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 12, 2022 Share Postat Ianuarie 12, 2022 Acum 4 ore, De 3 Lei CuiE a spus: Eu cred ca nu stii cum sa faci trecerea de la asta... la asta... si la asta... si te-ai gandit sa treci prin asta... si cu inspiratie de la altii, prin asta... Din tot ce am vazut eu ca întreprinzi în ale gatitului, am tras concluzia ca esti un om serios, cu gusturi alese si bine intentionate. Acu' ca am intrat intr-un nou an, de ce nu te orientezi spre altceva ce crezi ca nu a mers cum trebuie anul trecut și sa pastrezi trendul în ale gatitului? La stilul tau de gatit, cred ca „ierburile” nu te definesc. Iti dai seama ca afum tot hotelul daca ma infig in friptane Serios acum, am vreo 5kg peste greutatea mea stabila de ani de zile, nu a fost de gluma cu sarbatorile astea. Trebuie rarit carnetu'...o sa incerc ceva in we (merge o data pe saptamana). Reloaded. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 13, 2022 Share Postat Ianuarie 13, 2022 Detalii...pe de alta parte eu nu prea ma incumet sa fac clatite C'mon boys and girls! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 14, 2022 Share Postat Ianuarie 14, 2022 La 13.01.2022 la 8:45, WotRU2Me a spus: Detalii...pe de alta parte eu nu prea ma incumet sa fac clatite C'mon boys and girls! Salata de vinete..? Sau ce sa fie oare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 14, 2022 Share Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 20 minute, Flower-Power a spus: Salata de vinete..? Sau ce sa fie oare ? Posibil, desi aduce si cu guacamole Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 14, 2022 Share Postat Ianuarie 14, 2022 Da, e un fel de guacamole cu ce am gasit prin frigider si, fiind mort de foame, am mai pus niste ulei de masline on top In fine, omleta dintr-un ou rezista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 14, 2022 Share Postat Ianuarie 14, 2022 La ora asta omleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 15, 2022 Share Postat Ianuarie 15, 2022 Daca era doar omleta....dar am iesit la restaurant, am mancat o halca de vita (nu vreo sa stii cat de faina a fost in comparatie cu ce facem acasa), apoi am facut chestii inainte de culcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 15, 2022 Share Postat Ianuarie 15, 2022 Pentru ca zbor anulat ma delectez cu imaginea asta. Bravos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Ianuarie 15, 2022 Share Postat Ianuarie 15, 2022 Si eu... Chili con carne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 16, 2022 Share Postat Ianuarie 16, 2022 Buna idee @De 3 Lei CuiE Cum termin cu legumele, cred ca trec pe diversele proteine. Pana una alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 16, 2022 Share Postat Ianuarie 16, 2022 La 15.01.2022 la 4:16, WotRU2Me a spus: Daca era doar omleta....dar am iesit la restaurant, am mancat o halca de vita (nu vreo sa stii cat de faina a fost in comparatie cu ce facem acasa), apoi am facut chestii inainte de culcare La ce carciumioara ai mancat vita aceea minunata? Oriunde este, e bine de stiut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 16, 2022 Share Postat Ianuarie 16, 2022 Un pub in Marseille, Queen Victoria. Cred ca o sa le trec pragul cam la doua saptamani, nu exista sa fac asa ceva unde sunt cazat. Zice chelnerul ca trebuie sa te combini cu cineva ca e prea mare halca, dar dupa ce mi-am halit partea, m-am cam ofticat ca nu mi-am luat singur. Merita din plin o indigestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Ianuarie 16, 2022 Share Postat Ianuarie 16, 2022 Am gasit o reteta pe net si am incercat-o asta seara. In loc de pui am folosit pulpa de curcan. Si nu am avut brocolli , asa ca orez simplu ... Asa a iesit la mine: Morcovul ramane crocant, iar boiaua dulce ii da un gust placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 17, 2022 Share Postat Ianuarie 17, 2022 Acum 13 ore, WotRU2Me a spus: Un pub in Marseille, Queen Victoria. Cred ca o sa le trec pragul cam la doua saptamani, nu exista sa fac asa ceva unde sunt cazat. Zice chelnerul ca trebuie sa te combini cu cineva ca e prea mare halca, dar dupa ce mi-am halit partea, m-am cam ofticat ca nu mi-am luat singur. Merita din plin o indigestie Este in port, corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 17, 2022 Share Postat Ianuarie 17, 2022 Da, Vieux Port C'moooonnnn boys and girls! Si sosi si vremea cotletelor de berbecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 20, 2022 Share Postat Ianuarie 20, 2022 Arata foarte bine! Nu am mai macat carne de ceva timp...și vita aia arata delicios..Sunt la dietă și nu mai gatesc nimic..prin faptul ca întru pe topicul asta îmi dau seama ca sunt un pic sado-maso. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 20, 2022 Share Postat Ianuarie 20, 2022 Acum 3 ore, Flower-Power a spus: îmi dau seama ca sunt un pic maso Decât atât. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 20, 2022 Share Postat Ianuarie 20, 2022 Acum 4 ore, Flower-Power a spus: Arata foarte bine! Nu am mai macat carne de ceva timp...și vita aia arata delicios..Sunt la dietă și nu mai gatesc nimic..prin faptul ca întru pe topicul asta îmi dau seama ca sunt un pic sado-maso. Multam! Si eu sunt la dieta, dar cand ii dau cu d-astea, ma asigur ca e singura masa pe 24 de ore...ma simt vinovat aproape. Sa nu mai zic ca n-am vazut paine de doua saptamani, cu exceptia unui sandvis. Cus cus...nu exista niciun motiv sa nu-l faci. Pui ce vrei: legume, fructe, fructe uscate, masline, verdeata, branza, nuci etc. N-are cum sa nu iasa in 10 minute. Singurul regret e ca nu poti sa-l lasi o zi la rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 21, 2022 Share Postat Ianuarie 21, 2022 Nu am gatit niciodată cu cus cus...spune-mi cum ai făcut te rog.. Nu îmi expediezi și mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 21, 2022 Share Postat Ianuarie 21, 2022 E simplu. Il cumperi, fierbi apa, pui cus cus in bolul de salata (o ceasca de cafea e suficient pentru o persoana, chiar e mult). Toni apa fiarta sa acopere cus, acoperi bol cu farfurie si lasi 5 minute sa se faca. Sau cum zice pe ambalaj. Daca pui fructe uscate/confiate, le pui si p-alea la muiat cu cus cusu'. Cat se face, tai legume de care vrei, in cubulete mici, toci patrunjel, ceapa etc...Nuci prajite, naut, alune...ce vrei tu. Cand esti gata, amesteci ulei de masline in cus, sa se desparta, apoi arunci toate astea, potrivesti de sare si piper si ce mai vrei tu sa pui, stropesti cu zeama de lamaie (poti pune si coaja rasa) si amesteci temeinic pana se combina toate. Daca ai rabdare, lasi cateva ore la amestecat arome, daca nu, papi direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.