819NZT Postat Ianuarie 21, 2022 Share Postat Ianuarie 21, 2022 Burger reinterpretat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 22, 2022 Share Postat Ianuarie 22, 2022 (editat) Oh, da! Da, da, da! Multam de idee, nu prea pot sa gatesc carnea asa in bucataria asta, dar gasesc gata gatita, sau ceva asemanator tartinabil. Editat Ianuarie 22, 2022 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Ianuarie 22, 2022 Share Postat Ianuarie 22, 2022 Acum 12 ore, De 3 Lei CuiE a spus: Burger reinterpretat... Reinterpretarea asta a fost la ora 23.30, dupa ceva pahare de coniac, cu ce am avut la îndemână. Având o halcă de ceafă inabusita sub capac cateva ore si destinată altor asocieri, am zis ca merge o reinterpretare, motiv pentru care, am caramelizat 3 cepe zdravene si...pe cai... Ce a ieșit? Pfiuuu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 22, 2022 Share Postat Ianuarie 22, 2022 Confirm ca in circumstantele descrise se nasc cele mai bune retete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Ianuarie 22, 2022 Share Postat Ianuarie 22, 2022 Foarte adevarat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 22, 2022 Share Postat Ianuarie 22, 2022 (editat) Am incercat si eu ceva, dar n-a prea iesit. Nu am gasit painica potrivita si, neavand cele necesare, am stricat foie gras ca taranu' combinandu-l cu andive ceapa si rosii Bun, dar nu conform asteptarilor. Mai bine ramaneam la omleta Editat Ianuarie 22, 2022 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 22, 2022 Share Postat Ianuarie 22, 2022 1 oră în urmă, WotRU2Me a spus: Am incercat si eu ceva, dar n-a prea iesit. Nu am gasit painica potrivita si, neavand cele necesare, am stricat foie gras ca taranu' combinandu-l cu andive ceapa si rosii Bun, dar nu conform asteptarilor. Mai bine ramaneam la omleta Buna asta! Acum 8 ore, De 3 Lei CuiE a spus: Reinterpretarea asta a fost la ora 23.30, dupa ceva pahare de coniac, cu ce am avut la îndemână. Având o halcă de ceafă inabusita sub capac cateva ore si destinată altor asocieri, am zis ca merge o reinterpretare, motiv pentru care, am caramelizat 3 cepe zdravene si...pe cai... Ce a ieșit? Pfiuuu... Nu-i rau dar n-am vazut acolo niste castraveti murati, varza sau orice altceva, murat sa fie. La atata grasime cred ca era “must have” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Ianuarie 22, 2022 Share Postat Ianuarie 22, 2022 Acum 3 ore, FlipperCo a spus: Nu-i rau dar n-am vazut acolo niste castraveti murati, varza sau orice altceva, murat sa fie. La atata grasime cred ca era “must have” Asa este. Numa' ca n-a avut nimeni curaj sa iasă dupa castraveți murați. La - 10 grade afară (pe Valea Ierii), a mers fără. Sa nu mai spun ca după atâta coniac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 22, 2022 Share Postat Ianuarie 22, 2022 Acum 2 ore, Clit Eastwood Jr. a spus: ti-o tin Cristi, doar sa nu fuga din farfurie pana vii tu de la Cluj, ca e cam sprintenă Stii tu ce stii, e un "in sange" fortat. Pen'ca in sange nu inseamna musai crud. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Ianuarie 23, 2022 Share Postat Ianuarie 23, 2022 Prânzul de ieri : piept de rață, piure de pastarnac, varză roșie caramelizata, morcovi. Prânzul de ieri : piept de rață, piure de pastarnac, varză roșie caramelizata, morcovi. Prânzul de ieri : piept de rață, piure de pastarnac, varză roșie caramelizata, morcovi. Prânzul de ieri : piept de rață, piure de pastarnac, varză roșie caramelizata, morcovi. Scuze de repetare mesaj, așa s-a încărcat. Lipsă net. Acum 18 minute, De 3 Lei CuiE a spus: Prânzul de ieri : piept de rață, piure de pastarnac, varză roșie caramelizata, morcovi. Scuze de repetare mesaj, așa s-a încărcat. Lipsă net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 23, 2022 Share Postat Ianuarie 23, 2022 Acum 20 ore, WotRU2Me a spus: Stii tu ce stii, e un "in sange" fortat. Pen'ca in sange nu inseamna musai crud. M-am mai uitat o data. Retrag cele spuse. Acum 9 ore, De 3 Lei CuiE a spus: Scuze de repetare mesaj, așa s-a încărcat. Lipsă net. Nu putea sa se incarce poza de trei ori... Am mai bagat niste paste cu creveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 23, 2022 Share Postat Ianuarie 23, 2022 Mie imi place un mic picut mai facuta decat cea din poza. Probabil vreo 30 de secunde in plus pe fiecare parte. Haha, da, mancam si eu cruda de se crucea mama. Vita e relativ safe si cruda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Ianuarie 26, 2022 Share Postat Ianuarie 26, 2022 Intrebarea de baraj. Santoku sau cutitul bucatarului? https://www.petrom.ro/ro-ro/persoane-fizice/campanii/royal-vkb a venit momentul sa fac un gol de portofel si cred ca o sa merg la baietii astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 26, 2022 Share Postat Ianuarie 26, 2022 Acum 50 minute, robert23mg a spus: Intrebarea de baraj. Santoku sau cutitul bucatarului? https://www.petrom.ro/ro-ro/persoane-fizice/campanii/royal-vkb a venit momentul sa fac un gol de portofel si cred ca o sa merg la baietii astia. Salut, euu am fost cu un set de puncte pentru unul, si am ajuns sa iau toata seria :)))) la pret redus. Eu sunt total neindemanatic, dar ma inteleg suuuuper bine cu ambele, dar mai ales cu cel mai mare Taie singure. Sa vedem si cat or sa tina... Adica santoku, nu le mai stiam care cum sunt :)) Mare insemnand lat, ca i putin mai scurt decat cutitul bucatarului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Ianuarie 26, 2022 Share Postat Ianuarie 26, 2022 Le am pe ambele dar varianta IKEA, si m-am inteles mai bine cu cel al bucatarului. Santoku parca lipea totul de el, chiar daca avea alveolele alea pe el. Voiam sa vad cu care va intelegeti si voi mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 26, 2022 Share Postat Ianuarie 26, 2022 Al bucatarului e mai versatil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Ianuarie 27, 2022 Share Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 16 ore, robert23mg a spus: Santoku parca lipea totul de el Santoku se foloseste mai mult la legume, tocat, maruntit. Cutitul bucatarului, asa cum spunea si @WotRU2Me, e mai versatil. Acum 6 ore, WotRU2Me a spus: Al bucatarului e mai versatil. Ce avem aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 27, 2022 Share Postat Ianuarie 27, 2022 Salata din ce statea sa se strice prin frigider, inclusiv miez de paine ramas de la sandvis (scobesc franzela, sa incapa chestiile importante ) pe care l-am tras in grasimea de la foie gras, pe care l-am stricat pe burger improvizat . Am pus inclusiv broccoli si morcov, usor fierte, trase in unt cu zeama de lime (se cam copsese si lamaita). Si pentru ca inca mai erau chestii care dadeau semne de oboseala, am luat carne si am facut ciorba de vita. Pot sa fac Omicron linistit, am haleu pentru cateva zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 28, 2022 Share Postat Ianuarie 28, 2022 sa vedem cadavru' !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Ianuarie 29, 2022 Share Postat Ianuarie 29, 2022 Ciorbă țărănească de porc, acrită cu zeamă de varză. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 30, 2022 Share Postat Ianuarie 30, 2022 (editat) Vita ca la mama ei, vrabioara si antricot cu os. Editat Ianuarie 30, 2022 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Ianuarie 30, 2022 Share Postat Ianuarie 30, 2022 Un burrito de casa ...soft asa WhatsApp Video 2022-01-30 at 21.26.54.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 31, 2022 Share Postat Ianuarie 31, 2022 Fantastic Cred ca nu mai intru pana-n we, asa nu slabesc eu in veci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 1, 2022 Share Postat Februarie 1, 2022 Acum 11 ore, Clit Eastwood Jr. a spus: gatita 3:30min pe fiecare parte voi dupa ce formula calculati timpii de gatire?? E=mc2 ?? ...ca eu nu ma descurc deloc...., ori focul nu e potrivit, ori timpul de gatire, ori grosimea antricotului nu o estimez bine... dracu stie.., ma las pagubas, si las pe altu care se pricepe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Februarie 1, 2022 Share Postat Februarie 1, 2022 Acum 58 minute, apriliacluj a spus: voi dupa ce formula calculati timpii de gatire?? E=mc2 ?? . Fara greseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate