Flower-Power Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 ..văleu cum arată, nu am mai atins o pasta de ceva timp rezist #pe baricade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 Dupa cum arata, sunt paste chinezesti din orez, mai putin calorice. Deci iti poti face o portioara de pofta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 (editat) Acum 10 minute, FlipperCo a spus: Dupa cum arata, sunt paste chinezesti din orez, mai putin calorice Cine stie, cunoaste. Daca se refera la ale mele. Iar daca le mananca cu bete chinezesti, poate si doua portii. Editat Martie 2, 2022 de De 3 Lei CuiE completare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 Mă refeream la pastele lui WotRU2Me, deși îmi surâde și farfuria lui De 3 Lei Cuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 Acum 11 ore, De 3 Lei CuiE a spus: La ce gătești, așteptam anunțul . Dar, noi sa fim sănătoși. Si eu, tot pe chinezesc... Nu se poate sa slabesti la munca asta de birou...vin hamesit acasa, bag portii de Fomila, n-am vointa sa duc trai sanatos, abia apuc o plimbarica scurta cine stie cum. Nush cum fac unii asta o viata intreaga. Macar merg pe jos la servici...abia astept sa ajung acasa sa pun si eu wok-ul pe foc! Acum 8 ore, Flower-Power a spus: Mă refeream la pastele lui WotRU2Me, deși îmi surâde și farfuria lui De 3 Lei Cuie. Teoretic nu te ingrasi de la ele daca mananci cum se mananca, adica putintel, sa ramana loc si de alt fel. Dar na... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Gătește careva și pentru nefericiții care sunt la dietă? Va provoc. după care îmi dați adresa sa vin sa mananc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Mi-e neclar și mie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Acum 21 ore, Clit Eastwood Jr. a spus: Ai nevoie de rețete sau de mâncare? Dă-i bani că-și cumpără ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Acum 22 ore, Flower-Power a spus: Mi-e neclar și mie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 Fără ulei..am încercat și mi se pare că au alt gust. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 Nu neapărat de sănătate... Eu fac dimineața scrambled eggs în care pun branza câteva feliuțe care se topesc și o lingura de ulei, poti sa pui și avocado bucăți, iese magnific. Folosesc branza d-asta: Sau dacă nu îți place avocado, înlocuiești cu șuncă.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 Omleta nici mie, scrambled eggs în schimb, da. Sper ca nu ai făcut o confuzie ca omleta e același lucru cu scrambled eggs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 Pai nu e același lucru. Am mancat recent la un hotel 4 stele o omleta din albușuri cu niște ierburi..aia a fost super..mie nu îmi place gălbenușul în omleta. Omleta mi se pare fără gust. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 ma faci sa te invit sa iti arat despre ce vorbesc.. glumesc. Nu. Omleta e ca o placinta, la scrambled eggs amesteci ouăle în continuu cu ce ti-am zis ca pui, branza ,avocado, sunca ,o lingura de ulei și din cauza ca le amesteci pana sunt gata nu va ieși o placinta la sfârșit. Are și alt gust , mai bun zic eu decât omleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 19, 2022 Share Postat Martie 19, 2022 Si mie îmi plac ochiurile și ouăle posate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Martie 19, 2022 Share Postat Martie 19, 2022 (editat) La 18.03.2022 la 17:19, Flower-Power a spus: Fără ulei..am încercat și mi se pare că au alt gust. Recomand uleiul de cocos. In camara se pastreaza in stare solida. Eu folosesc un servetel, iau pe el un pic de ulei si ung tigaia usor, atat. E o varianta perfecta, si cum are temperatura de ardere mai mare decat uleiul de floarea soarelui, e mult mai sanatos. Incearca, la slabit sau chiar mentinut, totul conteaza! https://vegis.ro/pachete-alimentare/niavis/24281-pachet-ulei-de-cocos-extra-virgin-ecologic-bio-450g-500ml-plus-200ml/?gclid=CjwKCAjw_tWRBhAwEiwALxFPoSM5noE7FH-RtFyAyUXKAVoZ4SjohUxxj1lpBXDYN94EBTgXKhtynRoC9mQQAvD_BwE Editat Martie 19, 2022 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 20, 2022 Share Postat Martie 20, 2022 Hai ,merci! O sa încerc și eu. Sper doar sa nu ii dea alt gust mâncării. Gracias! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Martie 20, 2022 Share Postat Martie 20, 2022 (editat) Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Hai ,merci! O sa încerc și eu. Sper doar sa nu ii dea alt gust mâncării. Gracias! Deloc,retine insa ca m-am referit la prajit. In special la ce nu necesita decat putin ulei. Eu unul, intotdeauna folosesc cat mai putin ulei. De ex la o mancare unde trebuie calita ceapa, nu e clar suficient doar sa ungi tigaia. Dar chiar si asa, nu am avut probleme cu modificarea gustului mancarii. Acum nu stiu cum sta treaba in cazul celor care pentru doua oua ochiuri, pun in tigaie un deget de ulei Oricum, o idee este sa gusti uleiul de cocos, sa-ti dai seama exact de gust. Succes! Editat Martie 20, 2022 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 20, 2022 Share Postat Martie 20, 2022 Acum 20 ore, FlipperCo a spus: Recomand uleiul de cocos. Și eu. Ca lubrifiant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 20, 2022 Share Postat Martie 20, 2022 Acum 2 ore, Clit Eastwood Jr. a spus: E mai bun cocosul decât Eneosul? ENEOS e cel mai bun pt motor, cocoșul se folosește la alte alea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 20, 2022 Share Postat Martie 20, 2022 De-o mazare nu-i era nimanui dor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 (editat) Mie mi-e dor de o fasole ciorba cu afumături, ceea ce o sa prestez saptamana asta.. între timp.. Azi am prestat niste chifteluțe.. Editat Aprilie 3, 2022 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 (editat) Succes! Eu tocmai am terminat-o! Aveam pofta de ceva vreme, de o mancare simpla, mult mai populara in alte vremuri. Mancare de cartofi cu afumatura si mult marar. Am rezolvat astazi Editat Aprilie 3, 2022 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 Acum 5 minute, FlipperCo a spus: Mancare de cartofi cu afumatura si mult marar. Tocană de cartofi cu cârnați afumați si pătrunjel, merge? Si humus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 Acum 3 minute, De 3 Lei CuiE a spus: Tocană de cartofi cu cârnați afumați si pătrunjel, merge? Si humus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate