Flower-Power Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 Aaa, și as mai manca niște Urzici cu usturoi și țelină... dar nu știu sa fac. trebuie sa ajung pe la mama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 (editat) Pffff…!!! iar m-ai nimerit. Nu stiu sa fac, dar face soacra-mea niste urzici de mori mancand. Bine, sunt multe variante de retete, dar desi am incercat diverse, ale ei imi plac maxim. Usturoi fix cat trebuie si legate ca ciulamaua. Numai bune de mancat cu paine proaspata sau prajita. Editat Aprilie 3, 2022 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 4, 2022 Share Postat Aprilie 4, 2022 Ciorbă de urzici,cu ouă de găină de casă,cu cârnați afumat,îndoită cu zeamă de ardei iute...mori.. 20220404_201421.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tatis Postat Aprilie 27, 2022 Share Postat Aprilie 27, 2022 Portokalopita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 27, 2022 Share Postat Aprilie 27, 2022 Acum 6 ore, Tatis a spus: Portokalopita Inspirat de “sefi fara limite”? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tatis Postat Aprilie 28, 2022 Share Postat Aprilie 28, 2022 Acum 15 ore, Clit Eastwood Jr. a spus: și…a fost la fel de buna precum arată? Recunosc, am fost incantat! Sunt cateva detalii care pot face diferenta. Mi s-a parut importanta partea de insiropare. Spor! Acum 13 ore, FlipperCo a spus: Inspirat de “sefi fara limite”? Am o familie pasionata de multe "activitati". Urmare a unor aprecieri juste, mi-a fost impartasita minunata reteta. Incercasem ceva asemanator la vecinii mei, care au origini grecesti. Sunt unele diferente intre cele doua variante, dar cea preparata si postata aici, merita efortul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 28, 2022 Share Postat Aprilie 28, 2022 Acum 5 ore, Tatis a spus: Recunosc, am fost incantat! Sunt cateva detalii care pot face diferenta. Mi s-a parut importanta partea de insiropare. Spor! Am o familie pasionata de multe "activitati". Urmare a unor aprecieri juste, mi-a fost impartasita minunata reteta. Incercasem ceva asemanator la vecinii mei, care au origini grecesti. Sunt unele diferente intre cele doua variante, dar cea preparata si postata aici, merita efortul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 28, 2022 Share Postat Aprilie 28, 2022 Acum 6 ore, Tatis a spus: Recunosc, am fost incantat! Sunt cateva detalii care pot face diferenta. Mi s-a parut importanta partea de insiropare. Spor! Am o familie pasionata de multe "activitati". Urmare a unor aprecieri juste, mi-a fost impartasita minunata reteta. Incercasem ceva asemanator la vecinii mei, care au origini grecesti. Sunt unele diferente intre cele doua variante, dar cea preparata si postata aici, merita efortul. Si o reteta cap coada detaliata nu dai și tu? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 28, 2022 Share Postat Aprilie 28, 2022 Acum 8 minute, Flower-Power a spus: Si o reteta cap coada detaliata nu dai și tu? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tatis Postat Aprilie 29, 2022 Share Postat Aprilie 29, 2022 Acum 16 ore, Flower-Power a spus: Si o reteta cap coada detaliata nu dai și tu? Merci Reteta completa in filmul de mai jos. Singura diferenta la cea preparata de mine consta in faptul ca am folosit zahar mai putin cu 100 g. Chestie de gusturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 1, 2022 Share Postat Mai 1, 2022 Era frumos din partea ta sa ne chemi la o degustare... data viitoare! Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 1, 2022 Share Postat Mai 1, 2022 Acum 7 ore, Flower-Power a spus: Era frumos din partea ta sa ne chemi la o degustare... data viitoare! Merci. E bună, dar pentru un minut de plăcere o porți prea multă vreme pe fund! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 1, 2022 Share Postat Mai 1, 2022 (editat) Buna asta, si e valabil pentru multe alte placeri, mai ales culinare. Pai cum sa faci o tava din asa ceva (nu-ti iese doar o portie-doua), si sa te gandesti ca donezi restul Editat Mai 1, 2022 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 4, 2022 Share Postat Iunie 4, 2022 (editat) La 16.02.2022 la 20:55, Clit Eastwood Jr. a spus: Știe cineva unde pot gasi T-bone de vită maturat? In Bucuresti Am mâine un musafir trădat in dragoste și vreau să ii pregătesc o masă bună Am găsit asta și m-am gândit la tine...ia mai multa și aduc vinul ca să nu se crispeze nevasta mai aduc cu mine și copilul și amantul. Spune-ne când sa venim. Dacă faci și o salata cu racola, parmezan, avocado, roșii cherry..e perfect ,dacă nu, o gatesc eu p-aia. ..numa' sa îmi zici din timp ca la mine dureaza. Editat Iunie 4, 2022 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 Nu mai gătește nimeni? Pizza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tatis Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 Acum 13 minute, Flower-Power a spus: Nu mai gătește nimeni? Pizza Bine, fie: Pizza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 Oooh, esti next level! Nice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 Ce next, ultimul direct! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 21, 2022 Share Postat Iulie 21, 2022 Acum 10 ore, Flower-Power a spus: jos porumbu'!! hai cu ceapa!! Acum 10 ore, Tatis a spus: tie ti usor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 21, 2022 Share Postat Iulie 21, 2022 Nu eu sunt cea care decide când vine vorba de porumb.. și eu as alege ceapa dar nu am drept de vot. În making process @Tatisbaga te rog o reteta de aluat și spune-mi te rog dacă pui ketchup pe aluat crud întâi, inainte de coacere..merci Pizza mea a ieșit uscata dar a fost făcută în cuptorul de aragaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tatis Postat Iulie 21, 2022 Share Postat Iulie 21, 2022 Acum 6 ore, Flower-Power a spus: @Tatisbaga te rog o reteta de aluat și spune-mi te rog dacă pui ketchup pe aluat crud întâi, inainte de coacere.. Juniorul meu este (pe timpul verii) in echipa unui restaurant din Mykonos. Unul din colegi ( italian din Napoli) i-a dat reteta din imaginea de mai jos. Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 21, 2022 Share Postat Iulie 21, 2022 Văleu, gold ! Merci mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 22, 2022 Share Postat Iulie 22, 2022 Acum 19 ore, Flower-Power a spus: .... dar nu am drept de vot...... pffffff, esti asuprita rau de tot..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 22, 2022 Share Postat Iulie 22, 2022 La 20.07.2022 la 22:03, Flower-Power a spus: Nu mai gătește nimeni? Pizza Asta nu e pizza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 22, 2022 Share Postat Iulie 22, 2022 Acum 7 ore, apriliacluj a spus: pffffff, esti asuprita rau de tot..... Nu, nu as zice chiar asa... Acum 6 ore, Nguyen a spus: Asta nu e pizza. Măcar am scris ce este,ce se vrea a fi, In caz ca nu rezulta din imagine....ca nu arata cum vrei tu, aia e...tu esti doar comentator profesionist ,nu pui poze cu ce gătești. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate