cristache Postat Mai 16, 2023 Share Postat Mai 16, 2023 1 oră în urmă, ENEOS a spus: Apa sărată nu e bună la stins focuri? Rugineste gratarul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 16, 2023 Share Postat Mai 16, 2023 Acum 7 ore, apriliacluj a spus: bine bine, dar cine-l pescuieste?? Comandam, vine cu alimentele. Comandam si carbuni, sunt premeditate actiunile Acum 5 ore, ENEOS a spus: Apa sărată nu e bună la stins focuri? E foarte buna, dar trebuie sa conectezi manica la hidrant, sa o desfasori pe punte ca sa fie gata de folosire. Apoi trebuie sa pornesti pompa de incendiu ca sa iti vina apa si uneori ai putin de asteptat ca sa ajunga la hidrant. Dupa ce ajunge iese cu peste 5 bar in cantitati mari, nu se preteaza daca nu ai de stins un incendiu important. Apa dulce e la indemana cu minim efort si timp de asteptare (ai presiune de cum deschizi robinetul, ca acasa)...masura e suficienta proportional cu anvergura riscului. Punem si extinctoare la indemana. Cred ca e suficient sa stingi un gratar rebel sau vreun carbune care, printr-un miracol, a iesit din cuva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 14, 2023 Share Postat Iulie 14, 2023 nu-mi venea sa cred ca gasesc in magazin!! ultima data am mancat la Bica Haiducu in Maramu... PS. daca sunteti prin zona, si ati facut pass-ul Gutai, neaparat sa opriti la Bica Haiducu !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 15, 2023 Share Postat Iulie 15, 2023 (editat) Nici haiducii nu mai sunt ce-au fost, pe vremuri erau bărbați vajnici și acum au 3.14zdulici! Editat Iulie 15, 2023 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 15, 2023 Share Postat Iulie 15, 2023 Hai sa nu amestecam lucrurile. Pe fond ai dreptate, dar aia cu 3,14 n-au nicio treaba cu ideea de haiduc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 31, 2023 Share Postat Iulie 31, 2023 Piept de rata cu ciuperci. Cea mai mare temere a mea, ca va veni vremea cand imi va fi greu sa-mi exprim satisfactia cu vocabularul disponibil, s-a adeverit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 31, 2023 Share Postat Iulie 31, 2023 Acum 20 minute, WotRU2Me a spus: Piept de rata cu ciuperci. Cea mai mare temere a mea, ca va veni vremea cand imi va fi greu sa-mi exprim satisfactia cu vocabularul disponibil, s-a adeverit Arata super, sigur e si f bun, bravo! Practic ai salvat topic-ul Nu ne dai si noua reteta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 31, 2023 Share Postat Iulie 31, 2023 Nu cine stie ce fonfleu. Am tratat pieptul ca pe un steak oarecare si am caramelizat pielea pana a devenit crocanta, am intors apoi si pe partea cealalta vreo doua trei minute, dupa care l-am stropit cu unt aromat cu usturoi rozmarin si cimbru proaspat si l-am lasat la odihnit. In grasimea rezultata am aruncat ciupercile taiate in sase, si am condimentat dupa gust, iar cand s-a evaporat apa am pus o ceapa tocata fin, coaja de lamaie, cimbru oregano, rozmarin etc. Dupa ce s-a calit ceapa am pus usturoi (cuvant urat) urmat imediat de suc de lamaie si vin rosu. Dupa ce s-a redus vinul, in lipsa de stock, am decis sa pun smantana, am Mai asteptat un clocot, am stins, am topit niste unt in sos si cam atat. N-am avut patrunjel Cam in graba ca voiam sa ies cu mobra, dar a iesit super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 31, 2023 Share Postat Iulie 31, 2023 Da, cumva clasic, cu mici note personale. Important ca a iesit f bun dupa cum ai spus. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 12, 2023 Share Postat August 12, 2023 Ca tot e vara, sa profitam de ce ofera anotimpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 13, 2023 Share Postat August 13, 2023 Da da, frumoase culori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat August 13, 2023 Share Postat August 13, 2023 Vită, gălbiori si mămăligă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 22, 2023 Share Postat August 22, 2023 Ceaune, ciuperci sotate...ehee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 1, 2023 Share Postat Septembrie 1, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 1, 2023 Share Postat Septembrie 1, 2023 Acum 6 ore, WotRU2Me a spus: O da! Nice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Septembrie 1, 2023 Share Postat Septembrie 1, 2023 Alea-s oase? N-am mai vazut asa ceva... In ce consta umplutura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 2, 2023 Share Postat Septembrie 2, 2023 Oase de vita cu maduva in ele. La cuptor si pus putin unt frecat cu usturoi, condimente si verdeata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Septembrie 2, 2023 Share Postat Septembrie 2, 2023 1 oră în urmă, WotRU2Me a spus: frecat cu usturoi Da, da... Frecate... Pfiuuu, ce "demență" trebuie sa fie acolo. M-am gândit eu sa propun Admin sa te interzică pe forum . Si nu numai pentru astea, pentru toate postările. PS: Arată foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 2, 2023 Share Postat Septembrie 2, 2023 Gustos, da, dar nu pe placul tuturor...sunt si care nu pot manca maduva, creier, ganglioni. Eu sunt mare fan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 2, 2023 Share Postat Septembrie 2, 2023 Acum 2 ore, WotRU2Me a spus: Oase de vita cu maduva in ele. La cuptor si pus putin unt frecat cu usturoi, condimente si verdeata. Corect! Le gasesti dar mai greu si taiate pe lung, cu maduva expusa pe intregime. Avantajul este condimentarea maduvei pe toata suprafata. Delicioasa pe paine prajita cu usturoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 2, 2023 Share Postat Septembrie 2, 2023 Ai dreptate...nu mai mananc paine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 19, 2023 Share Postat Noiembrie 19, 2023 Dovleac copt in tavă,cu zahăr...o minunăție.Ca-n copilărie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 Acum 14 ore, pinnochio a spus: Dovleac copt in tavă,cu zahăr...o minunăție.Ca-n copilărie. Arata foarte bine și sunt convins că a fost gustos. Dar, cu zahar?! Dacă îl lasai un pic mai mult la copt, poate nu mai aveai nevoie de zahăr. Așa il fac eu. Până la urmă, cum îți place ție contează. Era o sugestie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 eu cu miere obisnuiam sa-l pun in cuptor.... deh, gusturi si obiceiuri locale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 Ca multe altele....nici dovleacu nu mai e ce a fost.Yrebe imbunatatit un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.