eFu' Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 Ghost, drumul e asfaltat mai putin o portiune mica, pe bucata care urca la casute. In rest se poate face cu orice mobra. » Post actualizat in 19 Sep 2016 10:55 Și a fost întâlnirea... 33 de persoane, pentru un weekend - zic eu - foarte fain. În ciuda prognozelor meteo nașpa, vremea a fost excelentă. Doar la întoarcere am fugărit un pic norii... A fost on/off, după preferințe, unii alegând trasee pe asfalt, alții hoinărind pe coclauri. Transalpina, Cheia, Strategica, Valea Cernei au fost bătute. Două mostre: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iulie 18, 2017 Share Postat Iulie 18, 2017 Nu s a mai miscat nimic pe acest topic. Nu se mai organizeaza iesiri, plimbari? Nici macar in weekend? Kawazaki, mai traiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Iulie 23, 2017 Share Postat Iulie 23, 2017 https://www.facebook.com/events/713719822165601/?active_tab=about pentru 5-6 august daca mai sunt doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iulie 24, 2017 Share Postat Iulie 24, 2017 Eu vreau sa fac tura pe malul sarbesc al Dunarii, dar astept sa se hotarasca si kawazaki. Se misca tare greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iulie 24, 2017 Share Postat Iulie 24, 2017 Noi vrem cu plecare dimineata, sa luam primul bac,cel de ora 9:00 si in aceeasi zi sa ne intoarcem acasa. Oricum nu e nimic batut in cuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iulie 25, 2017 Share Postat Iulie 25, 2017 Nu stiu ce vreme o sa fie sapt asta, am fost si eu plecat pe unde se fabrica zazichiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iulie 25, 2017 Share Postat Iulie 25, 2017 O sa fie vreme buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 S a mișcat ceva in 2018? Sau toți ați vândut motoarele? Topicul a rămas la fel de mai bine de un an. Sau aveți grup pe watsap sau ce mai e...și forumul e moda veche ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 Sau aveți grup pe watsap sau ce mai e...și forumul e moda veche ? cu siguranta asta este raspunsul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 La asta ma gândesc și eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 cine vrea ture: https://www.facebook.com/RoadRunnersMF/ baietii merg oki, am fost o data cu ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 Sa mai inviemm topicul se anuta vreme buna in weekend ar fi cineva curios de o tura?? plecare sambata 13/10/2018 in jur de ora 8 sa ne intalnim si cel tarziu la 8:30 sa plecam sa prindem bacul de la ora 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danytm Postat Octombrie 10, 2018 Share Postat Octombrie 10, 2018 (editat) Vezi ca trecerea de la nord la sud a Dunarii este la 10.30 ora Serbiei, adica 11.30 ora Romaniei, sunt 120 km pana la bac pe care ii faci in maxim 2 ore cu tot cu vama, deci poti sa pleci si la 9 catre 9.30 Pret bilet 450 dinari Editat Octombrie 10, 2018 de danytm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Octombrie 10, 2018 Share Postat Octombrie 10, 2018 (editat) Orarul complet al bacului de la palanka la ram. Editat Octombrie 10, 2018 de BMWs1000RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Octombrie 10, 2018 Share Postat Octombrie 10, 2018 Daa mersi DanyTM, uitasem cu diferenta de o ora. Mai sunt doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danytm Postat Octombrie 10, 2018 Share Postat Octombrie 10, 2018 Daa mersi DanyTM, uitasem cu diferenta de o ora. Mai sunt doritori? Posibil sa vin eu, dar iti trimit PM vineri seara cand stiu sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Noiembrie 13, 2018 Share Postat Noiembrie 13, 2018 (editat) Mi.am luat recent un ktm 525 si Sunt interesat daca stie cineva in jurul timisoarei un traseu de 30 - 40 km de drum de tara camp unde sa.mi omor nevoia de adrenalina anu ce vine . Eventual daca e o trupa cu motoare cross si mai bine . Editat Noiembrie 13, 2018 de MariusTm29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 1. Lunca timisului :) . De la sag la judeteanul care vine de la topolovat si mere spre buzias ai ceva km de off. Adrenalina adevarata dupa ploaie doar :) si mai ales cu gume de strada. Din pacate daca mergi de la sag, pe la un momendat va trebui sa folosesti digul ca sa ajungi la drumul care vine de la giroc sau sari peste portiunea aia si mergi direct de la drumu ce vine de la giroc. 2. Bencecu de sus herghelia de la herneacova si inapoi pe vale in benchecul de jos in N sau intoarcere pe la ianova in S, daca vrei mai palpitant o iei prin vie si cobori la lac cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 O tura misto e sa pleci din Recas si sa ajungi la Lipova peste dealuri. Nu am un track salvat, am fost cu supertenere si, pe uscat, a fost foarte ok si pitoresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 Acum 2 ore, arcgotic a spus: O tura misto e sa pleci din Recas si sa ajungi la Lipova peste dealuri. Nu am un track salvat, am fost cu supertenere si, pe uscat, a fost foarte ok si pitoresc. O sa iau in calcul ce zici tu . Sa vad cum leg ruta asta de padurea verde . Ca langa padurea verde stau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 poti sa mergi Ianova si apoi peste camp spre Herneacova. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 (editat) Fac zilnic autostrada Timisoara Arad si pe langa autostrada e un drum care incepe la Giarmata Vii . destul de plat cu portiuni destul de lungi unde sa pot sa pun la treaba 525.u si vad ca duce cel putin pana la Ortisoara dar cred ca si mai departe . Eu is curios daca drumurile astea intre parcele a cui sunt . E drum.comun sau privat ca n.am chef se cearta cu tot felul de cercopiteci... Editat Noiembrie 15, 2018 de MariusTm29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iulie 19, 2019 Share Postat Iulie 19, 2019 (editat) Maine dimineata merg spre Electric Castle. Daca e vre-un amator de tura, ne vedem la MOL inainte de sensul giratoriu spre aeroport. Pe la 7 acolo la Mol. Editat Iulie 19, 2019 de arcgotic schimbare ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djwilly Postat Februarie 1, 2022 Autor Share Postat Februarie 1, 2022 Stimați Tovarăși, Ambalați motoarele, vine primăvara. Ce ziceți de o ieșire în 5 martie? Potențial ceva nu foarte departe dar fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian.Popescu Postat Mai 23 Share Postat Mai 23 Poate reinviem topicul: careva amator de o plimbareala de 1 zi pe weekend ? Propun o tura de minim 200km, poate sa aiba si offroad usor dar fara noroaie(v strom 650 deci nu ma bag la hardcoreala) . Avem pe cineva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate