Admin l.u.v Postat Noiembrie 15, 2014 Admin Share Postat Noiembrie 15, 2014 Vad ca vremea se anunta maine innorata, dar nu ploua. Vreau sa-mi misc oasele..plecare de la ora noua..unde? Veliko la papa bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 Sal'tare, pt maine, ora 10 la OMV Eroi Revolutiei. Spre Veliko Tarnovo. Luv, Capone si alti? Deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 Puneti-va de acord ca sa stiu cand ma scol. As fi iesit si azi dar, urat fiind, singur, nu prea imi pria. Asa, daca suntem mai multi "nebuni" se pune altfel problema ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 15, 2014 Admin Share Postat Noiembrie 15, 2014 Am mai deschis un topic aici. Hotarati-va si vedem unde plecam..ca idee, astazi in Bucuresti erau 7.5 grade si la Sinaia erau 14 grade cu soare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 (editat) @ l.u.v. zice dincolo: /index.php?/topic/720393-1611-tura/ ora 9 Petrom dreapta, iesire Bucuresti. Veliko. Editat Noiembrie 15, 2014 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 (editat) Am mai deschis un topic aici. Hotarati-va si vedem unde plecam..ca idee, astazi in Bucuresti erau 7.5 grade si la Sinaia erau 14 grade cu soare! sinaia era cu plafon de nori insa sus la 2000 mama ce soare era... Editat Noiembrie 15, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 Pfff prea devreme si frig. Hai ca fac sacrificiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 20, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2014 Pt 22 /11 / NU SE ANUNTA NIMENI CU OARECE TRASEU ? ? ? . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 20, 2014 Admin Share Postat Noiembrie 20, 2014 Nu, ramane pe 31.12.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Sa inteleg ca esti dispus sa reiteram plimbarea de 01 ianuarie 2012? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 20, 2014 Admin Share Postat Noiembrie 20, 2014 Of course, my dear.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Da' chiar, cum o fi vremea pe 31.12.2014 - 01.01.2015 ca si asa nu stiu unde o sa petrec Revelionul. Multi il fac intr-o "Piata..." si daca ajung cu motoru' acolo ? Acu' serios vorbind, sambata, o fi loc de vreo suta - doua de km. Cand n-am timp si "n-am cu cine" o iau pe la Snagov - Caldarusani (halta daca am chef) - Buc. pe ce drum nimeresc. Anul acesta am fost de vreo trei ori (serios, imi place drumul pentru o plimbarica de 2-3 ore cu tot cu halte) si n-am luat-o spre Buc. pe acelasi drum de doua ori la rand. Da' cui I-a pasat !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 21, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2014 Slabe sanse men nu vezi ce i afara , totusi daca asa printr o minune apare asa o fereastra sambata / duminica sunt amator de cava scurt 150/200 , tot nu am apucat sa spal mobra deci nu a intrat oficial la iernat . Vb mai pe seara sau la tel chiar si maine nu se stie niciodata . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Mah voi n-aveti facebook? Ca acolo va spune careva imediat, "afara ploua" ,"afara ninge", in felul asta nu v-ati mai ambala asa pe vremea asta! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 http://www.vremea-bucuresti.ro/ E chiar "frumos" maine...nu ninge. M-as baga si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Eu am venit astazi, ca deobicei, cu Burgman-ul 200 la serviciu. Daca esti in forma, nu e nici-o problema! Pt partea inferioara pun asa numitul '' scut termic''. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Eeeee, cine are scuter poate sa se ... "inveleasca". Avantaj Burgman. Acu' sunt curios, se usuca pana maine ? Ma cam roade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 N-ar fi fair play din partea mea. Am 2 yosimure,si tu una singura. Lasa, bucura-te de cisterna , ca asa cum ai zis si tu , cam da cu fum bavareazele. nu i nimic , se rezolva prin cumpararea unei " japo" . va ajut eu unde nu intelegeti tehnologia actuala, ca deh , din '44 cand au pierdut razboiul si pana in 2014 e ceva vreme ) Ce rau domne' cu nemtoaicele Dar parca si japo au pierdut razboiul prin '45. Asta inseamna ca trebuia sa ne orientam la american Harly? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 25, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2014 Mai nene lasati vrajelile,,,, la cap conserve / motorete nu ii mai prinde numeni pe nemtalai , treaba ii ne mai ajuta bunul Dumnezeu sa mai dam o tura anul acesta ca parca sa incheiat cam scurt / brusc sezonul 2014 . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 daca mai ai si asa ceva pe motor.....chiar ca mergi fara probleme.. o am de vanzare!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 25, 2014 Admin Share Postat Noiembrie 25, 2014 Acu' m-am intors dintr-o tura de vreo 200km, Ploiesti, Plopeni, retur inspre Targoviste-Bucuresti..vreo 200km..uscat pe jos, 0-0.5 grade.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 Esti de-a dreptul cinic. Ne faci in ciuda si nu-i frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 26, 2014 Admin Share Postat Noiembrie 26, 2014 Corect, si ca sa fac treaba pina la capat astazi mai bag un adaos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) Sa ne povestesti, ca sa te mai invidiem un pic. Editat Noiembrie 26, 2014 de PoliBuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 26, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2014 daca mai ai si asa ceva pe motor.....chiar ca mergi fara probleme.. o am de vanzare!!!! Urata rau frate ,,,,,, mai bine beau un vin fiert si fac aici Km ,,,,,,, . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate