monyka_debila Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 salut....m`am gandit sa pun si eu niste poze din "expeditiile" de pe munte....deocamdata am un dr 125 asa ca nu va asteptati la ceva spectaculos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 bine tu monik.....f tari pozele...nota 10 de la mine....fara felicitari ca pe urma se urca la cap ....hay ca vad eu cum fac poate te las fara dr`ul ala ca vad ca ti`a ramas mik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 Fruuumos! Vad ca ati fost le Zarnesti...frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 f frumos, mai rar gasesti fete pe enduro si care sa le place sa faca enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 Bre, dar nici cu noroiu' pana la gat n-ai putut renunta le cerceii aia lungi pana la calcaie (ultima poza).....Bravo.....esti pe drumul cel bun.....Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 ti`am spus eu monik k o sa ai succes ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 foarte tare ...............bravo...........ceva rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 Frumos,respecte.iti urez succese si multe bucurii in pasiunea ta.Astept si eu alte poze din expeditiile tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 salut....m`am gandit sa pun si eu niste poze din "expeditiile" de pe munte....deocamdata am un dr 125 asa ca nu va asteptati la ceva spectaculos.... Monica, fata lui nea Florin?Pai n-ai bagat pozele cele mai reprezentative...mi-a aratat taica-tau niste poze pe unde te-ai bagat de mi s-a zbarlit pielea.La anu' poate ma luati si pe mine la cateva ture.Pana atunci exersez ca la nivelul actual n-am sanse sa ma tin dupa voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 frumos, felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 Cam incorecta exprimarea! Mai corect ar fi fost "Si fetele INALTE stiu sa faca enduro". ( ( ... pt cele micute... nici o sansa! ( Anyway... enjoy girls! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Tatoiu Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 Bravo ! Pe masura ce te specializezi incearca sa investesti in echipament si apoi un motor mai usor dar nu mai mare de 250 4t. La enduro fiecare kg conteaza si caii prea multi dauneaza. Esti pe drumul cel bun!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 Foarte frumos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 Respect, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadik69 Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 salut....m`am gandit sa pun si eu niste poze din "expeditiile" de pe munte....deocamdata am un dr 125 asa ca nu va asteptati la ceva spectaculos.... Super ......... chiar as vrea sa vad "live" cum se descurca o tipa cu enduro intre picioare... Tre sa luam un DR de 350 si pt. prietena mea ca nu se mai poate. Iar, legat de ce a spus Adaaa, stiu tipe la 1,65 care merg pe enduro (cu sau fara modificari). Cu vointa se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1 Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 La altceva la ce te mai pricepi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monyka_debila Postat Decembrie 15, 2006 Autor Share Postat Decembrie 15, 2006 pai la cate mii de poze am facut unde sa le pun pe toate? Sa vii sa ma ajuti sa le aleg si poate la anul vii si u cu noi. Te luam cu cea mai mare placere.Atat eu cat si tata. Cam incorecta exprimarea! Mai corect ar fi fost "Si fetele INALTE stiu sa faca enduro". ( ( ... pt cele micute... nici o sansa! ( Anyway... enjoy girls! Ada, ti se pare k la 1.61 sunt prea inalta? Mi-as dori eu sa fi fost mai inalta asa vorba ta eram si eu cu picioarele pe pamant dar nu e musai. Ma descurc si asa mik... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Cam incorecta exprimarea! Mai corect ar fi fost "Si fetele INALTE stiu sa faca enduro". ( ( ... pt cele micute... nici o sansa! ( Anyway... enjoy girls! punem pariu ca se poate? iti dau o poza cu personaje de 1.60 sau pe aproape, veche de o saptamana ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 wow super! felicitari! tre' sa-ti spun ca m-am indragostit...si de tine si de motorasul tau bafta si la cat mai multe expeditii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Toti ar trebui sa incurajam fetele!!! Si prietena mea are carnet de un an, dar mai serios de citeva luni am inceput sa iesim(pe malul Timisului). Incet devine o endurista adevarata ....si pe ea o cheama Monica Poate o conving sa bage si citeva poze aici, io nu pot face asta fara 'ok-ul' ei. Saluti...si bafta la toti fete/baietzi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Foarte tare Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 pai la cate mii de poze am facut unde sa le pun pe toate? Sa vii sa ma ajuti sa le aleg si poate la anul vii si u cu noi. Te luam cu cea mai mare placere.Atat eu cat si tata. Da, dar pentru asta trebuie musai sa schimb motoru'! Tatal tau a avut dreptate: motorul asta e mult prea greu pentru enduro....si cand ma gandesc ca eu vream sa iau gilera aia a voastra pentru femeie .E clar astazi nu mai aveam fomeie .Cu ea am rezolvat! Si-a achizitionat una bucata yamaha 225 Serow asa ca puteti s-o bagati in gasca, de abia ca te are pe tine drept exemplu de urmat, ca deh, ea e cam sperioasa. Si asa de fiecare data cand se smiorcaie ca nu poate face ceva ii amintesc de pozele cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monyka_debila Postat Decembrie 18, 2006 Autor Share Postat Decembrie 18, 2006 Da, dar pentru asta trebuie musai sa schimb motoru'! Tatal tau a avut dreptate: motorul asta e mult prea greu pentru enduro....si cand ma gandesc ca eu vream sa iau gilera aia a voastra pentru femeie .E clar astazi nu mai aveam fomeie .Cu ea am rezolvat! Si-a achizitionat una bucata yamaha 225 Serow asa ca puteti s-o bagati in gasca, de abia ca te are pe tine drept exemplu de urmat, ca deh, ea e cam sperioasa. Si asa de fiecare data cand se smiorcaie ca nu poate face ceva ii amintesc de pozele cu tine. Super ! de abia astept sa mai vina inca o tipa cu noi la plimbari. dak iti plac senzatiile tari , adrenalina si avanturile...eu zic k are toate sansele. Insa trebuie sa faca unele sacrificii ca de ex: sa renunte la fuste barem pt o vara. Asta in cazul in care e incepatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahony12000 Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 (editat) Servus Moni ! Cred ca multi din tipii care se leaga de înaltimea ta, nu stiu sa se tina de ghidon asa de bine ca tine ! Si daca ar sti ei cum te dai pe DR-ul de 350.......si-ar face noduri la degete sa nu mai scrie prosti ! Uite si niste poze cu noi prin padure si pe Bucegi. Pa si ne vedem la tura viitoare ! P.S......P.S......P.S.... Motorul alb/rosu îl am de vînzare, este un DR 650 R din 1992 si pret informativ 2000 € , detalii prin email la: mahony12000@yahoo.de !!! Editat Decembrie 20, 2006 de mahony12000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate