Falkenberg Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 Urmeaza tratament cu canepa si pe partea stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 Nu-mi dau seama ce i-ai facut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 Am alergat-o Si acuma scuipa ulei la un prezon de la chiulasa, intre prezon si piulita inbus. Teoretic trebuie inlocuit garnitura de chiulasa, practic daca etansez filetul ca la tevi de apa din casa cu canepa o sa ma mai tine pana am chef de o revizie mai drastica. Si da, strang piulita cu cheia dinamometrica pana la cuplu cerut de producator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 Abia ce am terminat de asamblat carenele + restul jucariilor. Au fost date jos pentru vopsire. Detalii aici : /index.php?/topic/719325-suzuki-sv650-s/&do=findComment&comment=4043234 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 Azi m-am trezit cu noaptea-n cap, sa dau jos roata fata la viroaga... pt ca ieri dimineata am gasit-o pe janta, facusem pana. Camera noua, dusa la vulcanizarea de peste drum (fara echilibrare, evident), pusa roata la loc... si la munca calare pe viroguta. Pe drum m-am trezit ca nu-mi place ambreiajul, am tras pe dreapta si l-am reglat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 30, 2015 Share Postat August 30, 2015 Am reusit sa ard turumetru la Guzzi. Repara cineva asa ceva? E un Veglia Electronic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 ieri am spalat ambele mobre si i-am pus ultimile protectii de rezervor la vaca, ca sa termin cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 Geo, de unde le-ai cumparat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 Sunt comandate. Face omul orice forma, dimensiune, culoare, model etc. Inclusiv poze. Idei sa ai... si bani, desigur Cred ca are user si aici, pe forum, dar il gasesti mai usor pe fb - https://www.facebook.com/tank.tracked?fref=nf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 Multumesc. Vad ca are o gramada de lucrari reusite. Daca nu te deranjeaza, cat ai platit pentru setul tau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 Deci se pare ca releu Ducati de pe Guzzi este de tip serie, nu shunt. De aia mi s-a ars turumetru cand s-a ars siguranta catre baterie. Din 4 cei ceasuri de pe bord a ramas acuma doar 1 functional: voltmetru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 Multumesc. Vad ca are o gramada de lucrari reusite. Daca nu te deranjeaza, cat ai platit pentru setul tau ? Cam 250-260 lei au fost toate... nu mai stiu exact pt ca am luat prima data partea de sus si genunchi, dupa care mi s-a parut incomplet rezervorul si am comandat si astea pe care le-am pus ieri, cu craniul. Deci se pare ca releu Ducati de pe Guzzi este de tip serie, nu shunt. De aia mi s-a ars turumetru cand s-a ars siguranta catre baterie. Din 4 cei ceasuri de pe bord a ramas acuma doar 1 functional: voltmetru. Desfa-le si vezi ce s-a ars... poate e doar un traseu ars. Asa am ars si eu bordul auto, din cauza unui led in scurt, mereu se ardea traseul. Daca e ceva simplu, gen o lipitura, pot sa te ajut eu. La chestii mai complicate nu prea ma pricep si mi-e sa nu stric mai rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 Sa desfaci un ceas veglia inseamna sa-l strici sau cel putin raman semne undeva, carcasa e presata pe sticla din fata cu un inel metalic, ca o conserva. Dar o sa-l desfac cred, si asa nu mai e bun de nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 Sa desfaci un ceas veglia inseamna sa-l strici sau cel putin raman semne undeva, carcasa e presata pe sticla din fata cu un inel metalic, ca o conserva. Dar o sa-l desfac cred, si asa nu mai e bun de nimic. Identic este si cel de la viroaga, capsat. Evident ca l-am decapsat cand m-am apucat de ea ) Multa munca, intr-adevar, probabil ca nu as mai repeta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 L-ai decapsat sa 'smenuiesti' kilometrajul ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 Pai da, si eu am dat ceasul inainte, ca sa ma laud aici cu sute de mii de km facuti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 Da, normal, l-am dat la cat trebuie, cat au toate... 34000 ) Si sa dau afara paianjenul care dormea pe gradatiile vitezometrului... sa sterg praful adunat in 3 ani de zacut in curte + alti 20 prin alte parti... si sa-i schimb iluminarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 Schimb kit-ul de lant, dar trebuie sa stau cu ea belita acum ca mi-au trimis prostii saiba de dimensiunea gresita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 Schimb kit-ul de lant, dar trebuie sa stau cu ea belita acum ca mi-au trimis prostii saiba de dimensiunea gresita. De...la triumph asa se intampla. Ai comandat de la motoboom? Fratemiu a primit 3 colete gresite cu un cablu de ambreiaj(tot la un triumph) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 Am dus-o la un kebab, 30 km dus 30 intors. Era cel mai aproape:) Cu ocazia asta am testat si Nolan N44. Nu pot sa ma scarpin asa bine la nas ca in Schubert. In rest ii bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 mai tacuta sau mai zgomotoasa? Nolan N44. Nu pot sa ma scarpin asa bine la nas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 de la 80 in sus e taifun fata de Schubert:) si mobra suna mult mai tare. Ma rog si diferenta de pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 Am inmatriculat-o pe a treia, in sfarsit. Feriti, azi scot ij-ul pe strada si brembo-ul rusesc nu exceleaza la capitolul frane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 S-o calaresti fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 de la 80 in sus e taifun fata de Schubert:) si mobra suna mult mai tare. Ma rog si diferenta de pret ai scos capul pe geam din masina??? sau prinde triumphu peste 80? i-ai pus turbo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate