Banzay Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 (editat) Curatat fierul. Lipit si carena dreapta si dat un gri (ce aveam prin casa - nu am avut chef sa mai caut culoare si nici sa dau banii pe asa ceva), rezolvat si oglinda din dreapta (deabia se mai tinea intr-un surubel, unul era rupt deja - rupt si surubelul crapat <de fapt astea erau turnate si filetate>, taiat la fata - gaurit si filetat si ... am si oglinda acum. Editat Martie 26, 2018 de Trancanicicel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 (editat) Am cwratat lantul cu Kettenmaxul si mix de motorina cu nitica benzina, apoi clatit cu aproape un spray de la Lidl si sters cu carpa. Boboc a iesit! Apoi am spalat mobra ca era plina de praf (cu toate ca a stat sub prelata in garaj) si nitel stropita de la ultimele iesiri din ianuarie (parca). Si, cum barbatul pana in 40 de ani e pueril iar dupa 40 devine senil, mi-am pus un reminder ca sa nu plec cu lantul neuns Acum, desi l-am sters cu carpa si suflat cu aer e posibil sa mai aiba stropi de apa si sa nu prinda mehlemul. Pozele s-au asezat fix in ordine inversa si nu le mai pritocesc ca e greu de pe telefon. Editat Martie 30, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 (editat) Bre, dupa socoteala mea curatarea lantului merita doara daca o faci tu personal (asta presupunand ca ai timp si placere). In rest, daca ai plati operatiunea cu banii dati de fiecare data cumperi alt kit de lant. Eu o fac cat mai rar posibil, m-am saturat sa spal, sa ma chinui sa-l fac ca nou si dupa 500km e la fel. Editat Martie 30, 2018 de petre81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Stiu. Am fost si eu disperat cand aveam alta mobra, ma gandeam s-o schimb cu una pe cardan. Dar am descoperit Profi Dry Lube si lantul aduna incomparabil mai putin jeg. Acum n-am mai gasit PDL din ala, la Louis e doar ceva S dry lube sau pe acolo, nu stiu cum e. Iar anul trecut cand n-am mai avut PDL am inceput un spray normal. Ma bate gandul insa sa-mi fac un ungator, doar ca n-am timp nici sa mor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Daca ati avea ungator de lant, nu v-ati mai face atatea griji. Al meu functioneaza ca-n prima zi. Cand mai da caldura, ma apuc sa mai confectionez cateva, ca incepe sezonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 Asa Lucian, ca pe mine m-ai cam uitat Dacă te reapuci de treaba te rog sa ma ai în vedere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 Mereu m-am intrebat care-i treaba cu picuratorul asta de lant. Nu arunca spreiul de lant pe janta mereu? Ce iei pe mere, dai pe pere, cam asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 Asa Lucian, ca pe mine m-ai cam uitat Dacă te reapuci de treaba te rog sa ma ai în vedere!La ce vreme se anunță luna următoare, o să am timp. Dă-mi un pm sau un telefon după Paște, să mă pui la lucru. Uneori îs leneș. Acum trebuie să plec, mă așteaptă un prieten să lucrez la motorul lui. Cât despre ungător, se poate căuta pe YouTube, nu are rost să umplem pagina aici. Folosesc așa ceva de peste 25k km. Și uite că nu mi-a fugit spatele din cauza uleiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 (editat) Ne auzim după Paște! Da, cam își face treaba dacă știi sa îl montezi cum trebuie și nu iei o pocnitoare de ungator. De murdărit poate sare puțin pe bascula, dar foarte puțin, gen ștergi bascula o data pe luna. Editat Martie 31, 2018 de iulianserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 (editat) Tocmai ce spuneam mai devreme, azi am spalat si uns lantul, operatiune de 45 de minute timp in care pot castiga 100 lei. Faci treaba asta de 3-4 ori si deja ai banii de lant nou. Am dat o tura azi dupa operatiune, am zis ca ma duc cativa km de proba ca sa arunce surplusul si am facut aproape 40 de km. Editat Martie 31, 2018 de petre81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 (editat) Lasa ca la xDiavel e o placere sa speli cureaua. Si nici nu a venit smaebu, sa-l cumperi Editat Martie 31, 2018 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 Cu Kettenmaxul cred ca 45 de minute a durat cu tot cu spalat motoretu'! Intins + strans Karcher, furtun de H2O, tot tacamul. Iar la calculele tale economice ar insemna sa nu mai stau linistit nici pe tron zapand forumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 (editat) Iar la calculele tale economice ar insemna sa nu mai stau linistit nici pe tron zapand forumul N-ai castigat niciodata 100 der lei intr-o ora? Sau castigi la fel ca alexen, adica 4 lei pe ora? » Post actualizat in 31 Mar 2018 17:49 Lasa ca la xDiavel e o placere sa speli cureaua. Si nici nu a venit smaebu, sa-l cumperi La Diavel spal asa de fitze, ca sa moara dusmanii... scuze, haterii. » Post actualizat in 31 Mar 2018 17:52 Cu Kettenmaxul cred ca 45 de minute a durat cu tot cu spalat motoretu'! Intins + strans Karcher, furtun de H2O, tot tacamul. Eu sunt olscul, spal cu pensula si motorina. Editat Martie 31, 2018 de petre81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 Verificat joc supape. Este prima data cand masor de cand am cumparat moto si supapa de evacuare are joc .35 fata de .33 cat este in manual. Curios, jocul se micsoreaza pe masura ce supapa, scaunul se uzeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 (editat) Schimbat kit de lant, schimbat placute, toate discurile si lichidul de frana, demontat rotile (care au fost duse la vulcanizare pentru schimb de cauciucuri), schimbat ulei si filtru, curatat ce s-a putut si cat s-a putut (pe la 10:30 am plecat si eu spre casa). Editat Martie 31, 2018 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 1, 2018 Share Postat Aprilie 1, 2018 Cam mare dezordinea in spatiul de lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 1, 2018 Share Postat Aprilie 1, 2018 Dacă eram la mine acasă, era altfel. Dar eram in deplasare. Și nu am pus la loc fiecare sculă imediat ce o foloseam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Am meșterit la una din mașini . Se pune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Am meșterit la una din mașini . Se pune? I-ai pus lichid de parbriz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Da mă ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Oricum de mai mult nu esti in stare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Așa e! Nu s lingău ca tine. Chiar îmi pare rău de tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 A dat soarele, maine esti pe camp la arat cu tractorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Da mă ! La arat. Muahahaha Ia-te de mâna cu bec, doi fo”ru”miști :|. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Da mă ! La arat. Muahahaha Ia-te de mâna cu bec, doi fo”ru”miști :|. Sa-ti iei palaria ca te bate soarele pe ceafa aia lata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate