danny_vlad Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Eu tocmai i-am montat tobele proaspat modificate. Se aud mai bine decat ma asteptam Atepta sa imi soseasca mansoanele, manetele, semnalele fata si stopul cu semnale integrate, sa le montez si sa o scot la o tura mai lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Inceput de revizie de primavera....are cineva habar cum draq sau cu ce curat rotile astea dichisite? Le spal....sunt curate si cand incep sa se usuce se jegaresc. Solutii? Eu am folosit o gramada de detergenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Spray curatat lant, jante ai incercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Sprey ul de frane o albeste mai rau....am incercat o gramada de detergenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogana Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Solutie speciala: 50% apa + 50% Coca Cola ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Solutie speciala: 50% apa + 50% Coca Cola ! Am sa incerc...daca nu merge ... Sa incerc la spalatorie cu spuma deaia activa si cu peria ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 astazi... Suzzie sa hotarat sa planga ulei din telescop... ala cu discul de frana, evident. asa ca... ce sa fac, ies de la lucru.. si hai la lucru'. spanzurat Suzzie, dat jos furcile, schimbat uloiul, semeringurile, spalat, curatat si polisat ... 3 ore... motorex 10w si semeringuri ari. Inceput de revizie de primavera....are cineva habar cum draq sau cu ce curat rotile astea dichisite? Le spal....sunt curate si cand incep sa se usuce se jegaresc.Solutii? Eu am folosit o gramada de detergenti. cauta pe la magazine de piese auto Motorsolv. spala de "rupe" si nu matuieste alu, nu strica vopseaua. 1L eu il iau cu 10 ron. si il diluez 1:1 cu apa. nediluat il folosesc pe chestii cumplit de jegoase. de ex negreala din toba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Ieri , a suferit urmatoarele : kit de lant , ulei + filtru , filtru de aer , placute frana fata , benzina proaspat culeasa si primii 40 km . Asfalt uscat si grija in trafic ! Cu stima . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Am pus o bendita la telescop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Am pus o bendita la telescop. O da ! Frumos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 S-ar putea la leg acolo un scutecel de la fi-mea in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasquinel Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 I-am facut ITP-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Am dat rotile jos si am fost cu ele sa schimb cauciucurile. Cu ocazia asta am verificat si rulmentul de la axul spate si nu prea arata foarte bine...pretul rulmentului: de pe la 300$ (pe site-uri din america), pana la 400E (pe site-uri din europa). Mi-a trebuit motocicleta exotica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Azi i-am facut asigurarea, 12 luni - 207 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 azi i-am încărcat bateria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Schimb de ulei si filtru, filtru de aer si bujii. Saptamana viitoare urmeaza revizia furcii, cu schimb de ulei si simeringuri, revizia etrierelor, cu schimb de lichid si curatenie generala. Pe la Pasti o guma noua pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Eu tocmai am scos-o la lumina prima data anul asta, i-am facut plinul, am spalat-o si am bagat-o din nou la subsol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 schimbat tampoanele amortizoare de cauciuc din roata spate stinga cel vechi - dreapta cel nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 i-am luat un cadou de ziua mea sper sa-l montez maine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 i-am luat un cadou de ziua mea sper sa-l montez maine.. Opaaaaa, asa cadou as vrea si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Opaaaaa, asa cadou as vrea si eu ! tx pai vezi ce se potriveste la tine, ce moduri au facut alti propietari si campeaza ebay-u, am dat 65 euro pe dansul, vine de pe un S1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 tx pai vezi ce se potriveste la tine, ce moduri au facut alti propietari si campeaza ebay-u, am dat 65 euro pe dansul, vine de pe un S1000rr Mersi, am sa ravasesc gugalu putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 i-am luat un cadou de ziua mea sper sa-l montez maine.. La multi ani tie si sa-l poarte sanatoasa ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Schimb de ulei si filtru, filtru de aer si bujii. Saptamana viitoare urmeaza revizia furcii, cu schimb de ulei si simeringuri, revizia etrierelor, cu schimb de lichid si curatenie generala. Pe la Pasti o guma noua pe spate. Revizia furcii gata. Schimbat simeringuri si ulei. Urmeaza revizia franelor si schimbatul lichidului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 i-am luat un cadou de ziua mea la muti ani. eu am lasat-o azi acasa ca au zis astia ca vine furtuna vietii. pusca mea. 2 picaturi jumate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate