G B V Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Scuturat husa de apa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Facut comanda la un electromotor, 49 Euro. Ma intreb cat de prost poate sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Pt ca azi nu mai e chiar "azi", ieri i-am facut diverse... si bune, si rele... bune: am schimbat garnitura de la capacul ambreiajului, am pus baterie noua, alt releu regulator (care incarca bine), am schimbat si uleiul cu Bel Ray 15w50 (intra muult mai bine acum in viteze). Rele: s-a dus dracu' filetul din baia de ulei, de la busonul de scurgere (diseara se pune helicoil la Cesar) si am facut si pana pe fata... imediat dupa munca ma opresc la vulcanizare sa pun camera noua si/sau sa o vulcanizez pe cea sparta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 (editat) Sambata daca tot a plouat m-am apucat sa o reasamblez intr-o singura bucata. Am montat patina de lant noua pe bascula, am curatat toate garniturile ed praf si gresat rulmentii de la suspensia spate, montat lant nou, bascula la loc, roata spate, schimbat ulei + filtru, filtru aer. Revin peste cateva zile cu mai multe poze Editat Aprilie 14, 2014 de Tesz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Sambata daca tot a plouat m-am apucat sa o reasamblez intr-o singura bucata. Am montat patina de lant noua pe bascula, am curatat toate garniturile ed praf si gresat rulmentii de la suspensia spate, montat lant nou, bascula la loc, roata spate, schimbat ulei + filtru, filtru aer. Revin peste cateva zile cu mai multe poze 10256044_701280793228579_1048820452_n.jpg E modelul pe carburatie?In curand vreau sa ma trec si eu pe Varadero,caci pe vitezane incepe sa ma doara spatele....Nu sunt batran,am doar 25 de ani,dar la drumuri lungi si cu pasager,nu prea ma place vitezana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Da e pe carburatie, urmeaza saptamana viitoare sa merg sa le reglez si pe alea. Din aceleasi considerente am ales si eu Vacadero. Am mers 2 ani pe un SV si dupa 200 de km ma dureau toate cele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Da e pe carburatie, urmeaza saptamana viitoare sa merg sa le reglez si pe alea. Din aceleasi considerente am ales si eu Vacadero. Am mers 2 ani pe un SV si dupa 200 de km ma dureau toate cele. Sun fan Suzuki,dar V-stromul,cu parere de rau,e mult sub Varadero...Deci,nu voi avea incotro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Demontat, curatat, reglat nivel benzina, montat, reglat amestec la carburatorul din dreapta. Merge, parca. Eram pe 1 cilinfru mai mult azi. Ramana de vazut de ce cel pe dreapta cere doar juma de tur reglaj amestec, si cel pe stanga 1 jumate. Prea mult diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hicea_mihai Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Roscata azi a primit : Vopsea de par - Motul 300V 10w40 Cercel pentru buric - Filtru Ulei K&N Un set de spumant si fixativ -Kit de curatare filtru de aer Pippercross Pe maine sper sa vina: O pereche de cercei rosii - bobbins pentru bascula (stander) O poseta mica albastra - kit trusa medicala O brosa de pus pe piept -Surub baie de ulei cu magnet . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Eu azi am dat-o de pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 O brosa de pus pe piept -Surub baie de ulei cu magnet . Toate au asa ceva.Doar daca a fost schimbat intre timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 In urma cu 2 saptamani mecanicul (eu nu ma pricep la toate astea) a facut cam asa: -reglat jocul termic -curatat injectie -sincronizat clapete -schimb ulei si filtru alta viata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 crash pads custom pe fata din teflon, al doilea set, primul si-a facut treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 (editat) crash pads custom pe fata din teflon, al doilea set, primul si-a facut treaba 209676_525483017478155_1882545623_o.jpg mandla design? btw , azi am pierdut jumatatea reglabila a manetei de ambreiaj... 5 minute de 240... Editat Aprilie 19, 2014 de superbec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 No way! Facute de un amic la strung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 (editat) Azi am dezlipit un stiker si am pus altul nou in schimb si am facut plinul de 2 x in 3 ore Editat Aprilie 21, 2014 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 I-am facut schimbul de ulei, i-am schimbat filtrul de aer si am curatat-o putin de paienjeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Am repus in functiune contactul de cric, kill-switch si alimentare de aprindere prin acele circtuituri (3 relee). Tot ce era stricat era (e) un releu mic care nu stiu cum a facut un scrut intre cele 2 pin-uri de la bobina, intr-un loc imposibil de accesat. Solutia temporara de tip Dorel a fost sa-l leg direct la baterie ca sa ard acel scurt. A iesit ceva fum, si momentan funcioneaza. Am sa caut un releu ca asta, dar nu stiu unde (nu caut neaparat sa fie gei..): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 I-am facut plinu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Gasit si relee, pe stoc la al pacino. Bun magazin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 I-am dat jos bateria si am pus o pe scuter. E atat de obosita incat nici asta nu l poate invartii de 2 ori in 10 sec. Panarama de baterie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 (editat) Astazi am luat-o din service dupa revizie cu: schimb ulei, filtru, buson scurgere, schimbat cauciuc spate, placute frana fata/spate, inlocuit soc, schimbat distributia, taiat codita, indreptat si vopsit rezervor ( care a iesit bestial ), vopsit ornamente sea, reparat claxon si modicat tobe (nu pentru sunet). Editat Aprilie 22, 2014 de iulianserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahar1st Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 pe mine m-a ajutat o soferita sa ii fac ceva.. i-am facut partea din fata praf + partile laterale :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 pe mine m-a ajutat o soferita sa ii fac ceva.. i-am facut partea din fata praf + partile laterale :| naspa. traiesti, esti intreg? Eu i-am pus o mocangeala de priza de bricheta lu' asta micu... Cine stie cand e folositoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 De astazi circul legal cu CZ-ul 250 Sport, vechi de 40 ani! Am ITP si asigurare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate