Gogule Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 Eu am dezmembrat complet in vederea reconditionarii noul venit in familie Kawasaki KLX300R. Lista e lunga, de la renikasilat cilindrul, piston nou, ambielaj nou, toti rulmentii, discuri frana, etrierii reconditionati, furca reconditionata, cadrul si bascula sablate si vopsite electrostatic etc! O sa urmeze o vara lunga! Pentru Suzuki-ul GSX600F urmeaza un intinzator distributie manual! Hai cu vara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) I-am cumparat ghidon, lumini led pe spate, oglinzi pt capete de ghidon, butoane, releu, convertor 12V la 5V, cabluri, etc. I-am facut desenul de montaj pe hartie. Urmeaza cartea cu schema electrica, semnalizatoare pe ghidon, evtl inca o camera video si niste plasti-dip. O sa am de lucru la primavara. Editat Ianuarie 29, 2015 de aship Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Azi i-am comandat de pe ebay o camera video sj4000 wifi , 60 iepuroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 De cate ori, cand parcam pe teren moale, ne uitam lung dupa o piatra mai latareata, o sipca ceva ? Asa ca, luat o bucata de tabla de aluminiu mai groasa, taiat un hexagon de marime potivita (aprox. 10 cm intre laturi), indoit varfurile, dat niste gauri pe la mijloc si prins cu "soricei" de cricul lateral. Aceasta prindere nu este foarte fixa, numa' bine sa preia denivelarile terenului. Exista asa ceva pe la BMW, parca si pe Louis dar cand am vazut cat costa am zis ca mai bine merg cu piatra in buzunar. Rezultatele se vad in poze. Sigur se poate inbunatati solutia. astept contributii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 De cate ori, cand parcam pe teren moale, ne uitam lung dupa o piatra mai latareata, o sipca ceva ? si eu am asa ceva. mostenita de la fostul proprietar. pun cricu oriunde, ma doare-n cot... singurul mic dezavantaj este cand iei mobra de pe cric, trebuie inclinata un pic mai mult in partea celalta. nu e problema. intruderu' a dat gaura in asfalt si era cat pe ce sa pice. a intrat cricul 4 - 5 centi... » Post actualizat in 05 Feb 2015 10:19 asa arata talpica de la cric. si acum 5 min.. schimbat maneta... nu intelegeam de ce tot am joc in ea oricat reglam eu cablul... pana am demontat-o ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 si acum 5 min.. CAM00378.jpg schimbat maneta... nu intelegeam de ce tot am joc in ea oricat reglam eu cablul... pana am demontat-o ... lol, aia e mana de fost propietar habarnist.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 lol, aia e mana de fost propietar habarnist.. ca sa fiu cinstit... sunt eu mai puternic decat inteligent... am uns cablul ala de ambreaj de 2 ori de cand am motorul... face bine la "bila" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 (editat) Si la Guzzi am o maneta ca asta. Se vede clar jocul cand o misti. Si cand merge motorul la ralantiu balangana cu spor. Azi am adus baterie si cheie de la Kawa la locul de munca, unde e si motorata. RCA vad ca mai am pana 15-02-15. Pana atunci trebuie sa zboara de aici spre un adapost. Editat Februarie 5, 2015 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Maneta aia se poate recupera. Cu ajutorul unei freze (nu spiral) se majoreaza gaura si se preseaza usor o bucsa al carui diametru interior respecta grosimea surubului de prindere. Usor de zis mai greu de facut daca n-ai la dispozitie sculele aferente, freza, strung si nu in ultimul rand meseriasul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Maneta aia se poate recupera. Cu ajutorul unei freze (nu spiral) se majoreaza gaura si se preseaza usor o bucsa al carui diametru interior respecta grosimea surubului de prindere. Usor de zis mai greu de facut daca n-ai la dispozitie sculele aferente, freza, strung si nu in ultimul rand meseriasul. maneta aia a facut aripi si a aterizat in gunoi... este nou nouta sus, unsa si vedem la anu sau daca si cand s-o rupe... maneta noua este 35 de ron. nu merita deranjul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Daca-i numa' atat chiar ca nu merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Azi am scos la plimbare fieru si anume kx250f.Ieri la GasGas ec 200 am ars rezonatorul,schimbat vata in finala,curatat powervalve,schimbat ulei cutie,schimbat bujie,terminat un rezervor de gaz. Pe viitor vreau sa vopsesc jantele negre,este vreo tehnica ca sa nu dau jos spitele? » Post actualizat in 05 Feb 2015 16:15 Maneta aia se poate recupera. Cu ajutorul unei freze (nu spiral) se majoreaza gaura si se preseaza usor o bucsa al carui diametru interior respecta grosimea surubului de prindere. Usor de zis mai greu de facut daca n-ai la dispozitie sculele aferente, freza, strung si nu in ultimul rand meseriasul. cel mai simplu se repara cu Durafix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Revizie furca: schimbat simeriguri praf+simeringuri ulei+ ulei. Verificat rulmenti roata fata si gresat, schimbat simeringurile de praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Fraticaaaa cata rezervoru'!!! Cati litri incap real in chestiunea aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Fraticaaaa cata rezervoru'!!! Cati litri incap real in chestiunea aia? 20 (sursa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 20 (sursa) 19 litri se specifica in manual, pare mare la prima vedere, dar la demontare se schimba parerea... Forma este de S , urmareste cadrul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 20 (sursa) M-am uitat, dar nu imi venea sa cred. 19 litri se specifica in manual, pare mare la prima vedere, dar la demontare se schimba parerea... Forma este de S , urmareste cadrul. Pare...mult mai mare de 19 litri. Dar 19 intra si la zx9r si e mai mult decat de ajuns... Ca sa nu zic ca postez degeaba, am montat niste crashpaduri la furca. Am dat seile cu niste solutie care le-a redat culoarea neagra. Si am dat carena dreapta jos ca sa retusez cu vopsea cu aceeasi nuanta. A...si m-am speriat de costul asigurarii. Si la scuter (125cc) si la moto(899cc), 6 luni = 188 ron Fara incidente/amenzi.Niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 azi i-am luat un motor de rezerva l husqvarna te 610 abia astept sa se incalzeasca,pana atunci il verific p asta,jocuri supape,compresies si tot ce trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Banzay, ce ai folosit pentru sea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ytu60 Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 Are cineva idee? Am achiziționat un Virago 535 pentru fiul meu (A2) si m-am apucat sa-l aranjez putin. Verificat si înlocuit consumabile etc. Si cum nu arată foarte "comercial" (capace motor, furca), vreau sa lustruiesc părțile din aluminiu. Am mai multe feluri de pasta, perii de pâslă, cârpa etc. Nu știu granulația si ordinea la pasta, roz, bleu, maro si verde, care este pentru aluminiu si care nu,ma puteți sfătuiți? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 Daca tot e vremea "frumoasa" afara,am zis sa ii mai dam nitica stralucire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ytu60 Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 Foarte tare dar cu ce ai lustruit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 Daca tot e vremea "frumoasa" afara,am zis sa ii mai dam nitica stralucire. galeriile mele arata ca draqu... cum ai reusit? doar cu pasta? la mine nu e cazul, trebuie si smirglel serios de tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 galeriile mele arata ca draqu... cum ai reusit? doar cu pasta? la mine nu e cazul, trebuie si smirglel serios de tot... Pai...mobra mea are 28000 km reali(cu carte) si nu era ruginita deloc.A fost asa de plictiseala,sa zicem. La 850(daca asta ai) stiu ca nu sunt din inox ca la 900 si se rezolva doar cu vopsit cu vopsea termorezistenta. Asa am facut la un gsxf de 750 acum vreo 6 ani. La mine a mers usor cu pasta,dar cum ziceam nu necesita nici operatiunea asta. Daca ma plictiseam in casa,ce sa fac??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate