V a L y O Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Eu unul nu regret faptul ca mi-am luat Pegaso. Poate doar in privinta consumului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Eu unul nu regret faptul ca mi-am luat Pegaso. Poate doar in privinta consumului... Ce inseamna consum ridicat la tine? Eu spre exemplu,nu prea am apucat sa ma bucur prea tare de pegso(aveam acelasi model ca al tau),dar in oras nu sarea de 9 si in afara statea cam la 6. Stiu faza cu smenul din carburator,dar daca nu alergai,eu zic ca e un motor destul de decent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 Nu stiu cat e consumul la Aprilia dar pot sa-ti spun consumul la BMW-urile mele (unul al sotiei): Cu membrane carburator noi, galerie admisie noua, pusa la punct din toate punctele de vedere, F 650 Funduro consuma 4,1 l/100km la o viteza de croaziera 120-140 km/h cu top case si side-case full - plus greutatea mea 90 kg. Celalalt, BMW 1200 GS, tot asa, full bagaje, consuma 5,5 l/100 km. Nu va bucurati, ca eu consum combinat de 10 l/100 km, cu doua moto tot timpul, ca Jeep-ul ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 (editat) Foarte bun consumul la Funduro, ba chia as zice incredibil. Sunt mobre [tot monocilindre, tot in jur de 650] cu injectie, care nici nu viseaza la consumul ăsta[si asta fară sidecase-uri]. Editat Aprilie 11, 2015 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Pantea Postat Aprilie 28, 2015 Autor Share Postat Aprilie 28, 2015 (editat) Ce parere aveti de Suzuki XF650 Freewind? Daca au racirea pe aer/ulei e dezavantaj? sau nu are are asa mare importanta. Editat Aprilie 28, 2015 de Ionut Pantea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 Hmm deci mai nou, comparăm mobre din categorii diferite. Nice. Și mai interesant, ne luăm după părerea unor femei, în materie de tehnică, si mai par și începătoare. Dar ce să zic, are loc pt ruj, clar e câștigătoare. Dacă avea si oglindă centrală să te poți machia in mers, era cea mai tare dar mâna au lăsat loc pt îmbunătățiri la modelul 2018. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 N-am zis că Strada ar fi naked. Roată față de 17 si enduro (de orice fel) n-au nici o legătura, in opinia mea. Chiar și roata de 19 mie mi se pare o chinuiala la enduro. Nu mă consider misogin ci realist, însă nu are legătură cu topicul. Dacă ai fi citit pdf-ul pe care l-ai atașat, ai fi constatat că scrie acolo de ruj, nu a fost ideea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate