Proxi Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 Eu o gasesc OK. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 Nu e rea! Verdele ala de pe bascula/cadru/jambe iti cam sparge ochii,dar poate asta e si ideea.. Felicitari!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 2, 2015 Autor Share Postat August 2, 2015 Adevarat! Din fericire suntem diferiti si asta e tot farmecul... Sa ai spor la treaba, oamenii care pun osul la treaba sunt cam rari pe la noi Stima! nu esti sobru, esti doar ce spuneai mai sus, atata tot! » Post actualizat in 02 Aug 2015 12:29 Nu e rea! Verdele ala de pe bascula/cadru/jambe iti cam sparge ochii,dar poate asta e si ideea.. Felicitari!! farmacia este reprezentata prin culoarea verde. » Post actualizat in 02 Aug 2015 12:29 Făcând abstracție de florile de tei, mie îmi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 esti doar ce spuneai mai sus, special? (cu sau fara ghilimele?) Nu voiam sa fiu rau, chiar te felicit pt. munca depusa, a iesit un produs f calumea, reprezentativ pt. farmacia respectiva! Si la mai mare iti urez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 Linia e foarte misto. Imi place mult ce a iesit. Coloritul insa nu e pe gustul meu. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 2, 2015 Autor Share Postat August 2, 2015 special? (cu sau fara ghilimele?) Nu voiam sa fiu rau, chiar te felicit pt. munca depusa, a iesit un produs f calumea, reprezentativ pt. farmacia respectiva! Si la mai mare iti urez! nu este rautate doar ca si mie imi place altceva, insa respectam tema » Post actualizat in 02 Aug 2015 13:42 Linia e foarte misto. Imi place mult ce a iesit. Coloritul insa nu e pe gustul meu. Felicitari! multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 Si nu esti in stare sa pui o siguranta la R1!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 3, 2015 Autor Share Postat August 3, 2015 Si nu esti in stare sa pui o siguranta la R1!!! de data asta m am implicat si la asta. rezolvat problema si la R1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 Hai ca a iesit frumos! Daca toata lumea a fost multumita inseamna ca proiectul a reusit. Acum ca ai modificat/personalizat o motocicleta, cum ti se pare, mai faci d-astea pe viitor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 prea tare, ne-am americanizat de curiozitate - ce vor face cu moto? o expun in magazin sau..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 3, 2015 Autor Share Postat August 3, 2015 Hai ca a iesit frumos! Daca toata lumea a fost multumita inseamna ca proiectul a reusit. Acum ca ai modificat/personalizat o motocicleta, cum ti se pare, mai faci d-astea pe viitor? mi a mancat nervii insa cu siguranta accept alta provocare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 Felicitări, pentru treaba bine făcută. Coloritul e destul de curajos însă pe mine m-a impresionat cel mai mult brâul ăla de sudură. A cui e mâna aia de chirurg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saw Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 Cristian Ionescu "Dinamita" e autorul /index.php?/user/5816-cristian-ionescu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 4, 2015 Autor Share Postat August 4, 2015 Carcotasi suntem toti mai mult sau mai putin, mai vizibil sau nu......insa , indiferent cum ni se pare , omul trebuie aplaudat pentru munca depusa.Nici macar 1% dintre astia ca noi de ''tastatura'' nu putem face asa ceva. Chiar daca nu conteaza, din partea mea multe aplauze .-Jos palaria- multumes frumos, ma inclin! » Post actualizat in 04 Aug 2015 11:08 Felicitări, pentru treaba bine făcută. Coloritul e destul de curajos însă pe mine m-a impresionat cel mai mult brâul ăla de sudură. A cui e mâna aia de chirurg? multumesc!. cristi Dinamita, da! » Post actualizat in 04 Aug 2015 11:09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 deci mie imi place maxim ce a iesit, si asta vine din partea unuia care crede ca chopper / cruiser / power cruiser ( sau ce draq categorie o fi aia ) sunt motorete de moşi. Imi place mult si paint job-ul, mi-ar placea sa am asa si pe mobra mea Like de la mine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 4, 2015 Autor Share Postat August 4, 2015 deci mie imi place maxim ce a iesit, si asta vine din partea unuia care crede ca chopper / cruiser / power cruiser ( sau ce draq categorie o fi aia ) sunt motorete de moşi. Imi place mult si paint job-ul, mi-ar placea sa am asa si pe mobra mea Like de la mine ! Mulțumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 Bravo. A trebuit sa te incadrezi intr-o tema si cred ca a iesit foarte bine. Mie imi place foarte mult. Spor la mai multe si mai faine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 Cine le strica surpriza? )) https://www.facebook.com/BEBETEI/photos/a.507779202650012.1073741856.178341432260459/892612014166727/?type=1&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 Arata prea bine. Felicitari..mie imi place..reprezinta 200% cartierul tei. Oare cum ar arata proiectul BERCENI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 4, 2015 Autor Share Postat August 4, 2015 Bravo. A trebuit sa te incadrezi intr-o tema si cred ca a iesit foarte bine. Mie imi place foarte mult. Spor la mai multe si mai faine. Mulțumesc. Sa fie la mai multe.» Post actualizat in 04 Aug 2015 21:06 Cine le strica surpriza? )) https://www.facebook.com/BEBETEI/photos/a.507779202650012.1073741856.178341432260459/892612014166727/?type=1&theater Cine?)))» Post actualizat in 04 Aug 2015 21:07 Arata prea bine. Felicitari..mie imi place..reprezinta 200% cartierul tei. Oare cum ar arata proiectul BERCENI? Cu spitale, macarale și paine)))» Post actualizat in 05 Aug 2015 09:07 Sus pe podium. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Foarte frumoasa motocicleta. BRAVO! Un singur lucru as avea de adaugat: dupa parerea mea, i-ar fi stat mai bine daca vopseai si farul, lasand cromata doar rama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saw Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Pana la urma unde o putem vedea expusa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 farm. Tei din sun plaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 6, 2015 Autor Share Postat August 6, 2015 Pana la urma unde o putem vedea expusa? Magazinul BEBE TEI(parter) din sun plaza, sector 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate