piticoo Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Salut! Am nevoie pt. filmare videoclip de 15 motociclete de viteza. Filmarea va avea loc maine seara,locatie -IMGB Berceni si Casa Poporului Pentru mai multe detalii 0761.447.797 Anuntul este pentru o prietena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Poza cu prietena si varsta ei, te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Si interiorul. Interiorul conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Sa fim geana pe videoclipurile cu manele ca sa ne vedem colegii? » Post actualizat in 07 Aug 2015 13:42 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 (editat) (cioc cioc!) -Cine e? -Poșta! -Câți sunteți? P. S. 15. Editat August 7, 2015 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 (editat) ala cu geaca NEAGRA din clip,oare si-o fi schimbat acceleratia pe stanga,sau habar n-are unde este ea situata? ) pe la secunda 15....) Editat August 7, 2015 de Danut Ionda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 (cioc cioc!) -Cine e? -Poșta! -Câți sunteți? P. S. 15. sau in varianta pe care o stiam eu: ....sa intre primul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 ala cu geaca NEAGRA din clip,oare si-o fi schimbat acceleratia pe stanga,sau habar n-are unde este ea situata? ) pe la secunda 15.... ) E mobra englezeasca, cu comenzile pe partea ailalta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 (editat) Sa fim geana pe videoclipurile cu manele ca sa ne vedem colegii? » Post actualizat in 07 Aug 2015 13:42 ok, motoare ca motoare, da fara o janta macar de X5? nu se putea... ps. Editat August 7, 2015 de jerry_mcrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Au intrat COCALARII pe system. Trec la trotineta de astazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 poate e un clip pentru Iron Maiden..... sau la o lucrare de diploma... nici vorba de manele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 ala cu geaca NEAGRA din clip,oare si-o fi schimbat acceleratia pe stanga,sau habar n-are unde este ea situata? pe la secunda 15... morrrrrr nu mai pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 la asta ma gandeam si eu, sa se faca un documentar despre cocalari si participantilor sa li se spuna cu totul altceva Ala cu acceleratia pe stanga e clasic deja.. Ps. Cand esti cocalar nu mai conteaza pe ce parte e acceleratia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 (editat) ce ne iese? cat plateste prietena? si apropos de clip, am si eu geaca Dainese, ma duc sa-I dau foc Editat August 7, 2015 de greierasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 ala cu geaca NEAGRA din clip,oare si-o fi schimbat acceleratia pe stanga,sau habar n-are unde este ea situata? ) pe la secunda 15....) Ciudat e că ai rezistat să te uiți până la sec 15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Da ce aveti ma cu manelistii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Da ce aveti ma cu manelistii? deci daca vad vreun motorist pasionat de manele imi vand boarfele, mobra si ma las de sportul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Poate apare un topic cu "motociclisti pasionati de manele" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Nu cred sa apara asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Am vorbit eu, de curiozitate. Ofera 50 de lei pentru o filmare care durează de la ora 23 pana dimineața pe la 8-9. Si benzina arsa pe durata filmarii. Acum chiar sunt curios cati disperati se vor găsi pentru asa ceva. Ps: am uitat sa intreb daca e cu manele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Probabil ca bugetul s-a dus naibii pe dansatoare si acum au doar fo' 50 de lei de caciula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Nu cred sa apara asa ceva... m-ai spart de tot cu topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Mai e una bestiala , Salam cu un Harley )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 8, 2015 Share Postat August 8, 2015 Am vorbit eu, de curiozitate. Ofera 50 de lei pentru o filmare care durează de la ora 23 pana dimineața pe la 8-9. Si benzina arsa pe durata filmarii. Acum chiar sunt curios cati disperati se vor găsi pentru asa ceva. Ps: am uitat sa intreb daca e cu manele... Man, o faci pentru faima, nu pentru bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 8, 2015 Share Postat August 8, 2015 50 ron 8 ore de munca de noapte ....... adica cam 5 beri bune de la metro cat de prost sa fii??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate