MrD Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Care dintre voi a-ti fost acolo sa vedeti traseul ....carosabilul......inainte sa emiteti atatea tampenii?...ai bani de cheia dar nu-ti permiti sa mergi 70 km pana acolo sa vezi si apoi sa comentezi?..... 1. cu sau fara carnet, orice persoana calare pe o motocicleta se numeste motociclist. Ca nu avea sau nu baiatul experienta, reflexe, etc este altceva. 2 . Aici vorbim strict de efectele procedurii , nu ca a mierlit-o un ghertzoi , iar colegul@jerry are perfecta dreptate. Eu , pentru ca am treaba prin acea zona, am facut un filmulet din masina , pe traseul pustiului pana in benzinarie.....si sunt 100% convins ca din bravii de pe adancata , in aceleasi conditii , nu stiu daca scapa 1 neatins..... ( parerea mea doar...) Disputa placuta... Daca invat un cimpanzeu sa tina ghidonul, se cheama ca e motociclist? Faci parte din categoria celor care considera mersul pe motocicleta cam acelasi lucru cu mersul pe bicicleta? Doar pt ca ambele au 2 roti? Ne mai miram ca mor pe capete amaratii astia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 (editat) Anul acesta nu a fost prea bland cu cei fara permis . Majoritatea au gafat in situatii in care experienta si o minte limpede atenta la trafic ar fi facut diferenta . Serviciile funerare prospera pe seama lor . La fiecare accident moto cu victime prezentat la stiri se creaza emotii printre cei ce asteapta un rinichi , un ficat , o retina , etc . Editat Septembrie 11, 2015 de 5129114 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 12, 2015 Share Postat Septembrie 12, 2015 Adevarat, multe accidente puteau fi evitate apasand tasta 'jos' si apoi succesiv tastele 'stanga'-'dreapta' sau invers. Dar ce sa-i faci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate