The Mentalist Postat Septembrie 18, 2015 Autor Share Postat Septembrie 18, 2015 (editat) Buna organizare, stii cumva sa zici si cam cat ar dura toata plimbarea (cu cafele, tigari benzina etc)? Din experienta ma refer, ca ultima oara cand am plecat in gasca (si prima oara cand am mers pe cheia) am ramas in urma pana in manastirea Suzana si am ajuns cu 30 min mai tarziu la brasov decat aia din fata. EU unul daca raman in ruma nu am nici o problema cu asta, insa daca e gasca mare cresc sansele sa gasesc pe cineva de care sa ma tin. Multumesc de info! E foarte greu sa estimez, cred ca Ploiesti-Bucuresti il facem pe intuneric, poate o luam pe Autostrada A3. Doar un Cheia-Siriu cu grup dura cam pana la ora 19-19,30, bucla aia Poiana-Paraul Rece-Brasov cred ca ne mai ia 2 ore, plus inca o oprire, tare mi-e ca ajungem inapoi la 22, vorba lui Ianachim. Vezi si tu cum tii pasul pana la Il Refugio, cred ca o parte vor renunta si vor alege o ruta mai rapida de intoarcere, daca crezi ca nu poti face toata tura te lipesti de un astfel de grupulet. Editat Septembrie 18, 2015 de the mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 ..... - oprire la Petrom Valeni, cel mai bine ar fi sa faca din nou toata lumea plinul (stiu ca va place sa va uitati in rezervor si sa ziceti fiecare cum va mai ajunge X km). De cand nu mai e OMV nu prea mai e de stat la cafea acolo dar totusi o pauza la 100km e buna. In Valeni mai bine opriti la MOL, chit ca e pe stanga la dus, e loc mai mare, au si mese+scaune Asta vroiam si eu sa propun. Petromul ala nu mai e ce era odata, e mult mai ok la MOL-ul de pe stanga, de dinaintea petromului. Loc suficient sa acomodeze atat de multe motoare, masute si umbrelute etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 18, 2015 Autor Share Postat Septembrie 18, 2015 Asta vroiam si eu sa propun. Petromul ala nu mai e ce era odata, e mult mai ok la MOL-ul de pe stanga, de dinaintea petromului. Loc suficient sa acomodeze atat de multe motoare, masute si umbrelute etc. Stiu ca e mai ok ca spatiu, dar daca o sa fim multi nu cred ca e o idee buna, e foarte aglomerat si tricky sa astepti acolo in pozitia aia sa faci stanga. Plus ca vom avea vesnicele probleme: "Eu nu bag decat de la OMV-Petrom...completati voi P.S. Eu nu dau bani la unguri! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 stai linistit, tot benzina petrom e si la MOL ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Hop și eu cu prezența. Ce as mai fi venit si eu nenea!.... Mi-am dai insa GSXF-ul pe o mobra cu care sa ma tin mai usor dupa voi - un K1200R putin rulat, luat de la Bavaria. Am mers 2 zile si acum mobra e in service cu cutia muci.....sa vedem cum se va rezolva. Dixtractie macsima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Vin si eu, probabil inchizator la grupul ala de melci. Lasa-ma pe mine....ca inchid eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 vad ca vine stiu eu cine. o iau singur si sper sa nu ne intalnim. asfalt uscat si zero incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Faceti un premiu, cine ajunge primul la restaurant, are consumatia platita de ceilalti. Gluma negluma, e misto cind ai un lider care merge tare-tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Consumatia gratis dar fara permis in buzunar. Sau...si fara permis si cu consumatia platita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 18, 2015 Autor Share Postat Septembrie 18, 2015 Faceti un premiu, cine ajunge primul la restaurant, are consumatia platita de ceilalti. Gluma negluma, e misto cind ai un lider care merge tare-tare. Jagi, de cand nu ai mai fost la o plimbare cu mobra pe strada? N-am chef de orgolii si competitii, cine vrea sa se "dea" sa ne spuna ce timp are pe Amckart,Secuiesc,Adancata si gata. Acum mergem la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Prezent si eu, ne vedem pe dn » Post actualizat in 18 Sep 2015 21:13 Buna asta cu timpii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Eu am fost aseara in vis cu voi pana la Maneciu,dupa aceea a sunat ceasul si a trebuit sa plec la munca. Distractie placuta baieti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Si CA is pe cheia. Vreme superba » Post actualizat in 19 Sep 2015 14:12 m-am rupt de gasca cand am considerat ca nu e loc de mine. asta e. cheia/siriu/valeni si inapoi in meltenia.mai misto a fost solo... maine amkart pe la ora 12-13 cine vrea...( frustrat ca n-am reusit sa frec cu sliderele pe cheia si pe siriu...) un mare minus este asfaltul incretit. » Post actualizat in 19 Sep 2015 14:17 si o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Eu de la Brașov a trebuit să întorc către București din motive de job și am ajuns. Dacă citește cineva și va întoarceți pe autostradă, este radar aproape de centura, înainte de ieșire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G30RG3 Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Si noi am ajuns cu bine , un grup de 4 motoare care ne-am intors pe DN. Mai cu mici peripetii, dar a fost faina iesirea. Cum a continuat pe Siriu? MIe personal mi-a placut organizarea, fiecare a mers in ritmul lui, cu regrupari concise. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Exact același lucru mi-a plăcut și mie, că fiecare a mers în ritmul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Si eu am ajuns cu bine, pasagera e si ea ok Excelente plimbarea, vremea , compania si asfaltul. M-am saturat de atatea curbe cate am aplecat azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Mega-Like pt plimbare ! Imediat pun si poze si daca merge si video.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Hai cu fimarile ale mele sunt pe teava in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 pe alese ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 19, 2015 Autor Share Postat Septembrie 19, 2015 Ca deobicei la sf de sezon s-a strans multa lume. Ma bucur ca incidentele au fost minore si toata lumea s-a intors pe rotile lui. Pe Siriu am ramas 14 motorete,ne-a prins intunericul pe la Plopeni,am venit pe A3, la ora 21 a ajuns cam toata lumea. S-a mers bine in general,foarte bine ultimul grup de 14. Niste poze de la mine maine,seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 foarte fain » Post actualizat in 19 Sep 2015 19:38multumim pentru companie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brb Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 F tare plimbarea!!! Mai vreau,mai vreau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Chiar daca maxiscuterul nu s-a incadrat in peisaj cu atatea moto,eu m-am simtit bine chiar daca ne-am despartit la un moment dat.Cer scuze daca am deranjat,incurcat sau stresat pe cineva. Cu respect TNG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 20, 2015 Autor Share Postat Septembrie 20, 2015 Ia si pozele mele: » Post actualizat in 20 Sep 2015 08:18 Si CA is pe cheia. Vreme superba» Post actualizat in 19 Sep 2015 14:12 m-am rupt de gasca cand am considerat ca nu e loc de mine. asta e. cheia/siriu/valeni si inapoi in meltenia.mai misto a fost solo... maine amkart pe la ora 12-13 cine vrea...( frustrat ca n-am reusit sa frec cu sliderele pe cheia si pe siriu...) un mare minus este asfaltul incretit. » Post actualizat in 19 Sep 2015 14:17si o poza Fratioare, tu ce probleme ai si cu cine? Unde n-a fost loc de tine? Imi amintesc ca ai mers foarte bine pana in Valeni ,apoi ai plecat probabil primul pe Cheia. Care-i faza cu comentariile astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate