pantera Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 La multi ani, baieti ! Mama cata bere tre' sa bem noooi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 La multi ani fratilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Multumiri, multumiri! Nah, acum si randu` 2 e tot pe mine, cand ne adunam cativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FERI Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 (editat) sunt proaspat detinator de fireblade 16.5 h, revin cu poze cind se lumineaza ) sunt proaspat detinator de fireblade 16.5 h, revin cu poze cind se lumineaza ) la multi ani sarbatoritilor am uitat, sunt prea "excitat" Editat Decembrie 7, 2008 de FERI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 pune poze tinere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 La Multi Ani! la multi ani sarbatoritilor am uitat, sunt prea "excitat" Multumiri, inca o data! sunt proaspat detinator de fireblade 16.5 h, revin cu poze cind se lumineaza ) S-o stapanesti sanatos! Si, inca o data, LA MULTI ANI, MERTANE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 mersi mersi la toata lumea. va astept la baut.... si sa nu uitati port 45, la tricouri XL, la blugi 36... va astept. sunt reducei pe louis ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FERI Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 (editat) Pun pana miercuri ,promit Pana atunci vreau sa o mai "stric" cu niste custom ) Multumiri, inca o data! S-o stapanesti sanatos! Si, inca o data, LA MULTI ANI, MERTANE!!! Multumesc Ieri am calarit-o de aveam caru in gura de la sa Azi dimineata la 4 eram cu moro pe strda, acum ma gindesc sa o iau din loc din nou,stiu sunt patetic Editat Decembrie 7, 2008 de FERI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 nu esti patetic ci doar you know what they say... once you go Honda ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 nu esti patetic ci doar you know what they say... once you go Honda ... I'm with you, pal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Stie cineva codul de culoare pt portocaliul Repsol? Ca-mi veni o idee si tare lunga-i iarna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Stie cineva codul de culoare pt portocaliul Repsol?Ca-mi veni o idee si tare lunga-i iarna... Ma, nu fura! Am vorbit cu Mertanu' inaintea ta! P.S.> Da-i un buzz, ca deja e vorbita treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Azi trebuie sa ajunga toba I-am cumparat un termignoni carbon...S-o auzi bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Si eu azi-noapte ma uitam la decoratiunile de sarbatoti de la Unirii si de pe Magheru si ma gandeam ce poze tari ar iesi cu fata mea pe-acolo cu toate luminitele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Am pus toba sus Se aude al naibii de bine...un huligan la cravata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Am auzit anul acesta la Imola un set de Termignoni... o simfonie a puterii. Frumos. Sa pui un soundcheck, sa ne bucuram si noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Am auzit anul acesta la Imola un set de Termignoni... o simfonie a puterii. Frumos. Sa pui un soundcheck, sa ne bucuram si noi! Pun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 pun pariu ca urmatoru' post al lui Hellicks Hellmet o sa fie unu' fericit.... am plecat, toata iarna o sa fiu la patinoar la predeal.. care vreti sa veniti intrebati de sobolanu si-aveti mocca...hihihihi bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 de revelion o sa fiu in predeal, poate te caut sa bem un vin fiert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 fain de voi , io am impresia ca o sa fie un revel in familie apoi scap pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 pun pariu ca urmatoru' post al lui Hellicks Hellmet o sa fie unu' fericit.... am plecat, toata iarna o sa fiu la patinoar la predeal.. care vreti sa veniti intrebati de sobolanu si-aveti mocca...hihihihi I'M BACK IN DA FUCKIN' GAME! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 I'M BACK IN DA FUCKIN' GAME! felcitariiiiiiiiiiiiiiiiii...... ne punem pe treaba? sau o lasam asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 felcitariiiiiiiiiiiiiiiiii...... ne punem pe treaba? sau o lasam asa? Multumesc! Mobra are cateva prioritati de rezolvat, dupa care, probabil, ne ocupam si de treaba aia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate