dopeman1979 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 frumoase poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Am ajuuuuns. Fata mea s-a comportat super pe drum Revin maine cu poze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Facem treaba pe 1-3 august ?? adica bagam o intalnire?? Tot la BV ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Facem treaba pe 1-3 august ?? adica bagam o intalnire?? Tot la BV ?? eu am sa fiu la sovata si la sighisoara... ne bagam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 facem, facem...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 facem, facem...... mai vin 2 cu honde... dar F-uri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Stati sa vedem ce se intampla.... bullbikerii nu au mai dat nici un semn de viata pe topicul lor. i-am interpelat eu acum. Stiti voi ceva in plus fata de topicul de la Intalniri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 pana la urma o sa ma intalnesc eu cu voi, intr-o duminica libera trec pe la fiecare...... la mertan sunt la ora10, la mac in timisoara la 2, apoi ma intalnesc cu buc la 5 si ajung acasa la 7. seara ma mai plimb una...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Baieti , am o mica problema , am luat o mica tranta , mai de mult si capacul de la alternator sa zgariat , iar mai apoi am observat ca picura foarte incet, mentionez ca am o Honda CBR 900 RR Fireblade , din 97 , SC 33 , si am fost azi sa caut sa il sudez , si baiatul de la servis , mia zis ca e posibil ca sa nu poata sa il sudeze , ca a mai sudat el la alte japoneze si exista posibilitatea sa nu mearga sudat ca are nu stiu ce proprietati. Deci e careva pe aici care a sudat capacul de la alternator ? Daca da sa imi spuna si mie daca merge , si dc e intradevar din aluminiu? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Se sudeaza fara nicio problema in argon! nu se intampla nimic. Am sudat si a mers perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 asa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 inainte cu sudura dope ..te astept ..doar sambata -duminica sa nu vii ca nu ma gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 de ce? esti si tu in tara? am fost intr-o zi in timisoara, ma gandeam sa te sun, dar despre ce sa vorbim? despre motociclete? ps .... eram grabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Ok baieti , merci foarte mult , am sa il sudez zilele astea, ca ma streseaza sa o stiu asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 de ce? esti si tu in tara? am fost intr-o zi in timisoara, ma gandeam sa te sun, dar despre ce sa vorbim? despre motociclete? ps .... eram grabit sambata si duminica e track day daca tine vremea cu noi merg cu alt 1000RR sa ne dam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Miercuri am montat gumele si azi am gasit un cui infit in guma spate,sunt plin de draci si de spume.Am fost la vuilcanizare a scos cuiul si a bagat un "dop".Ma bazez pe el sa plec pe la munte? sau ma duc la autozone sa ma manance aia de bani sa imi puna petic? Ce chestie imi iau cauciucuri noi merg cateva zile si le peticesc... Asa am patit si eu, tot cauciucuri noi. Nu e indicat sa pui dop la un cauciuc nou, e pacat de el, mai bine il dadeai jos si puneai petic pe interior. Si nu tre sa te aduci obligatoriu la autozone...incearca la Autosoft pe Buzesti, e un baiat acolo, Stefan, care se baga la moto. Trebe doar sa iti dai roata jos, insa asta dureaza fix 5 minute, ce naiba...si te costa fix 7,5 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 http://bikeshop.ro/handler.php?src=db&...m&ID=123056 repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Baieti , am o mica problema , am luat o mica tranta , mai de mult si capacul de la alternator sa zgariat , iar mai apoi am observat ca picura foarte incet, mentionez ca am o Honda CBR 900 RR Fireblade , din 97 , SC 33 , si am fost azi sa caut sa il sudez , si baiatul de la servis , mia zis ca e posibil ca sa nu poata sa il sudeze , ca a mai sudat el la alte japoneze si exista posibilitatea sa nu mearga sudat ca are nu stiu ce proprietati. Deci e careva pe aici care a sudat capacul de la alternator ? Daca da sa imi spuna si mie daca merge , si dc e intradevar din aluminiu? Multumesc anticipat. Daca era Vakasaky nu mergea sudat ; dar asa ca e honda merge sudat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 mertane, ce cumperi? sper ca nu hayabusa? vino odata pe la noi sa vezi ce facem cu hayabusele pe viraje...... nici nu ies din casa daca aud ca e vreun fireblade pe sosea...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 mertane, ce cumperi? sper ca nu hayabusa? vino odata pe la noi sa vezi ce facem cu hayabusele pe viraje...... nici nu ies din casa daca aud ca e vreun fireblade pe sosea...... sc33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 mertane, ce cumperi? sper ca nu hayabusa? vino odata pe la noi sa vezi ce facem cu hayabusele pe viraje...... nici nu ies din casa daca aud ca e vreun fireblade pe sosea...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 sc33 e o alegere buna, iti recomand 98-99, culoarea neagra, cea mai frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 (editat) sal,cine poate sa mi zica si mie codul de la filtrul de ulei pt honda sc 44. ms. Editat Iulie 23, 2008 de bu2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 KN-204 Codul pt Sc 44 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Am ajuuuuns. Fata mea s-a comportat super pe drum Revin maine cu poze . Poze Nu mai vrea forumul sa uploadeze poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate