Coxaru Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Nu stiu sigur dar parca aici am vazut ceva linkuri despre codurile de vopsea la Honda! Am tot cautat dar nic Are idee careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 www.cbr900.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Danke! Codul de fabrica il stiu, ma chinui sa caut un echivalent la codurile care sant la noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 ahh, mai greu. dar incearca la o vopsitorie auto mai serioasa pentru ca au baza de date si pentru motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 una bucata cheie bujii (tre sa o ai la trusa de scule honda, daca nu imprumutzi) o tubulara de 10 , rezervor desfacut din fatza, filtru aer dat jos si se schimba cu usurintza...lucrul facut cu mana ta e cel mai sigur. pt oricealtenelamuriri, nue zita sa intrebi deci desfac suruburile din fata de la rezervor,slabesc ala din spate,desfac holsuruburile de la capacul de la filtrul de aer.pana aici am mai facut banuiesc ca tre data si cutia de la filtru jos? are parca alte 2 holsuruburi parca? in manual scrie ca tre date carenele jos,desfacut radiatorul si apoi schimbate bujiile e loc de umblat pe sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 in manual iti prezinta modalitatea de schimbare a bujiilor prin fata, pentru cei care nu sunt mecanici, e mai simplu sa dea jos rezervorul, carcasa filtrului si de acolo se vede unde trebuie umblat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 deci desfac suruburile din fata de la rezervor,slabesc ala din spate,desfac holsuruburile de la capacul de la filtrul de aer.pana aici am mai facut banuiesc ca tre data si cutia de la filtru jos? are parca alte 2 holsuruburi parca? in manual scrie ca tre date carenele jos,desfacut radiatorul si apoi schimbate bujiile e loc de umblat pe sus? te ajut eu maine daca ai rabdare ... auci , stai ca acu am vazut ... GIURGIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 am impresia ca schimbati bujiile mai toata ziua cu un set de bujii normale se face pe la 20-25mii daca e totul ok iridiu au durata dubla ..deci odata montate ..daca nu le prajiti ..nu mai puneti mana la ele cat tineti motorul ala eu am 9000km la suzi ...mai tin un an de zile originalele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 chestia e ca io l am luat la mana a 2 vara trecuta,deci nu stiu cat de uzate sunt bujiile. poate s cele originale din 2001. treaba e ca nu mai merge asa rotund ca la inceput,are unele ''intreruperi'' sa le zic. si am zis sa schimb bujiile si sa vad in ce stare e filtrul de aer,poate o merge sa l spal in benzina cum fac cu cel de la ktm . mi am luat buji ngk iridium ix de pe louis 2 250 000 aduse la poarta la giurgiu te ajut eu maine daca ai rabdare ... auci , stai ca acu am vazut ... GIURGIU dar in weekend nu ai ceva timp? fac cinste. asta daca e vrema frumosa ca la giurgiu iar ploua. colentina? parca la tine in profil? ar fii marfa,ies la o plimbare pana in colentina,mai trec si pe la facultate la constructii. hihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 dar in weekend nu ai ceva timp? fac cinste. asta daca e vrema frumosa ca la giurgiu iar ploua. colentina? parca la tine in profil? ar fii marfa,ies la o plimbare pana in colentina,mai trec si pe la facultate la constructii. hihi Daca vrei sa treci pe aici te ajut cu mare placere, eu de venit in colo ma tine 2 lucrui , 1) benzina , sunt cam sarac pana miercuri si 2) maine o bag la vopsit sa nu se mai ia lumea de mine ca am Honda "VERDE KAWASAKI". @mac ... o toba sport sh pt 929 gasesc la tine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Deci ne vedem la Brasov la intrunire, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 eu nu merg la intrunire... merg la sighisoara si la sovata.. tot prin zona aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Alte poze de azi Aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 (editat) TOT ANUL NE-AM INTREBAT UNI PE ALTI CAND FACEM O INTALNIRE A FRAIERBLEIDISTILOR........am tot vazut ca doriti sa ne intalnim la Brasov 1-3 August.NE MAI VEDEM ACOLO ????? @dezu. e verde VAKASAKi Editat Iulie 25, 2008 de Zeno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 da da. io vin, ma recunoasteti, asta daca sunt oprit, ca in mers mai greu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Si eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Si eu vin Atunci eu nu mai vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Facem o lista ceva ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Facem o lista ceva ?? pentru mare? sau pt brasov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 eu fix la intalnirea din orasul meu nu o sa fiu in tara... superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Atunci eu nu mai vin Aaaah, tu ai Fireblade???? Credeam ca e Kawa pentru mare? sau pt brasov? Pt. Brasov, Mertane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Aaaah, tu ai Fireblade???? Credeam ca e Kawa Pt. Brasov, Mertane nu pot veni la intrunire.... plec la sighisoara si la sovata poate am sa trag o fuga pe acolo sa va vad.... nu stiu. vad eu. vand tricou polo fireblade.... honda.... marimea L mai pot face si altfel. poze: alt tricou.... asta e fara 900 rr.... la primu ala alb, e cauciucat(cum e serigrafiat) si la asta e plushat, matasos. sun XL amandoua. pe ala alb scrie L dar e cam xl. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 eu in perioada aia am nunta !!! nu a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Vreau si eu unul S...sau XS, daca zici ca sunt mari...dar negru cu rosu si vreau cu 954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate