pantera Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Dati-ma in judecata !!! muuuhahahaha Nu-ti fie frica, ca nu te bat, iti fac altceva, dar o sa-ti placa Am iesit la o tura prin oras cu bestia, dar este nasol, n-ai aderenta mai deloc. Cred ca ma mut in Cipru !! Ce altceva sa-mi faci? Sa-mi speli motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Acelasi brat care a lasat-o pe aia azi sa dea peste politisti si sa plece linistita...nu? whaaa???? nush nimic, n-am auzit! ce-a facut?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Kata, uite cum arata cu jentile negre si rimstripes rosu reflectorizant. Se refera la topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 n-o mai dati incolo-ncoace, tot negru cu galben e cea mai frumoaza.... Chiar este frate !! votati-ma si pe mine va rog.... un vot conteaza. va multumesc. Eu te votez si primar daca vrei !!! Ce altceva sa-mi faci? Sa-mi speli motoreta? Daca te face fericita, iti spel si motorul, desi arata exact ca a lui Dopeman, si este urata !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 whaaa???? nush nimic, n-am auzit! ce-a facut?!?!? Uite aici tupeu de Bucuresti... /index.php?showtopic=272378 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Daca ma suparati mult va fac gasca de ras si-mi vopsesc fata asa :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Daca ma suparati mult va fac gasca de ras si-mi vopsesc fata asa shit, rau de tot... aia n-a auzit ca rozu' e culoare de lenjerie....najpa, nici nu m-a pot uita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 shit, rau de tot... aia n-a auzit ca rozu' e culoare de lenjerie....najpa, nici nu m-a pot uita E blonda, n-ai ce-i cere ! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 (editat) shit, rau de tot... aia n-a auzit ca rozu' e culoare de lenjerie....najpa, nici nu m-a pot uita ma* sunt cam varza... dopemane, adu-ne niste magic mushrooms cand mai meri in tara fagaduintei...tare dor m-e de ele Editat Septembrie 27, 2008 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 motorul are aceleasi culori ca al lui dopeman. ma mai gandesc...... si mai astept opinii. murdaria se spala uite am facut si eu la fel cu 919. in realitate arata si mai bine. http://www.bikepics.com/pictures/1110879/ bijuterie, nu? ma* sunt cam varza... dopemane, adu-ne niste magic mushrooms cand mai meri in tara fagaduintei...tare dor m-e de ele peste doua saptamani, dar ciupercile nu pre imi plac, mi-as da doctoratul din iarba...... yammiiiii Ai motorul ca a lui Dopeman ? Urata, urata Buei Borosz, vezi ca cei de la Honda au plans 2ani cand au impins 929-le in showroom, apoi au facut 954 si au zambit multumiti.... n-o mai dati incolo-ncoace, tot negru cu galben e cea mai frumoaza.... cica astea negru cu galben sunt mult mai incete decat combinatia wining red (numele spune tot). si ca ar avea anumite probleme si la gradul de inclinatie si nici nu suna asa de bine ca cele rosu negru.... ahahaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 (editat) cica astea negru cu galben sunt mult mai incete decat combinatia wining red (numele spune tot). si ca ar avea anumite probleme si la gradul de inclinatie si nici nu suna asa de bine ca cele rosu negru.... ahahaaaaa da, galbenu' atarna mai greu si d'asta. ca auru', are greutate Editat Septembrie 27, 2008 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 orice fireblade e frumos................... mai putin unu singur. un 919..... am eu ciuda pe o anumita schema de culori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 arata-ne care. ti-am votat poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 arata-ne care. ti-am votat poza. mersi mane.... uite asta nu imi place: nu mi se pare reusit coloritu http://www.bikepics.com/pictures/1278466/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 mie asta imi place cel mai mult, dintre toate fireblade-urile facute si colorate vreodata.... http://www.bikepics.com/pictures/1307231/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 mie asta imi place cel mai mult, dintre toate fireblade-urile facute si colorate vreodata.... http://www.bikepics.com/pictures/1307231/ cum avea bartzez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 (editat) mie asta imi place cel mai mult, dintre toate fireblade-urile facute si colorate vreodata.... http://www.bikepics.com/pictures/1307231/ cum avea bartzez, D-zeu sa-l ierte Editat Septembrie 27, 2008 de mertan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 da, bogdan avea una exact ca aia. n-am pus-o special pe al lui sa-l lasam sa se odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Nu va uitati la calificari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 care mereti maine la ciolpani? /index.php?showtopic=271049 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 ce bine e de voi bucurestenii.... aveti acolo toate evenimentele acus avem 400 de pagini si nici nu ne-am intalnit anu asta! multi ar sa spuna ca e frig si nu ies din casa..... unde sunt bikerii adevarati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 (editat) mie asta imi place cel mai mult, dintre toate fireblade-urile facute si colorate vreodata.... http://www.bikepics.com/pictures/1307231/ Modelul "coniac" este superb ... nici HRC-ul alb-rosu-albastru nu e urat deloc Editat Septembrie 28, 2008 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Modelul "coniac" este superb ... nici HRC-ul alb-rosu-albastru nu e urat deloc Cea mai frumoasa este pe care scrie REPSOL )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oprea Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Si ca de obicei americanii au parte de ce-i mai frumos. Mie asta imi place tare, numa ca la noi cam foarte rar. Dar am vazut una live. http://www.bikez.biz/pictures/1999/25552/photo.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Cea mai frumoasa este pe care scrie REPSOL )))) De Repsol uitasem Dar cel putin pe 919 nu prea le-a iesit schema coloristica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate