pantera Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 ce bine e de voi bucurestenii.... aveti acolo toate evenimentele acus avem 400 de pagini si nici nu ne-am intalnit anu asta! multi ar sa spuna ca e frig si nu ies din casa..... unde sunt bikerii adevarati? N-au venit ei vara la Brasov si tu vrei sa-i scoti din casa pe vremea asta ? Bikerii adevarati se dau pana ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 N-au venit ei vara la Brasov si tu vrei sa-i scoti din casa pe vremea asta ? Bikerii adevarati se dau pana ninge Bikerii adevarati se dau CAND ninge..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Bikerii adevarati se dau CAND ninge..... ba nu, se dau cand ploua un pic noaptea, iar la prima ora dimineata vine geru' de -12grade....atunci cand nu mai merg nici tramvaiele, de ti-e greu si ca pieton sa faci 100 de m... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Bikerii adevarati se dau CAND ninge..... Tu fa-ti motoreta, ca altfel atunci o sa mai apuci sa te dai Vezi ca ti-am pus poze cu vreo 2 pagini in urma cu jenti negre si rimstripes rosii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Tu fa-ti motoreta, ca altfel atunci o sa mai apuci sa te dai Vezi ca ti-am pus poze cu vreo 2 pagini in urma cu jenti negre si rimstripes rosii. am vazut, merci frumos. le las negre..... miercuri cica ar fi gata mobra. one can only hope. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 acus avem 400 de pagini si nici nu ne-am intalnit anu asta! multi ar sa spuna ca e frig si nu ies din casa.....unde sunt bikerii adevarati? Noi ne-am adunat putin ieri, am mers la nunta unuia dintre noi. Venind inapoi, mi-am dat seama cat de importante sunt gumele. Ma uitam cu jind cum merge un F4 pe curbe, incalcata cu Pilot Power 2 CT. Tragand sa-l ajung (cu "slick-urile" mele ) si fixand motociclistul (eram fascinat de felul cum o apleaca ;D ), era sa iau drept o curba. Am dat o treapta in jos, spatele a inceput sa sara. Toata grautatea s-a dus pe fata si parca nu reuseam sa eliberez forta care ma impingea, pentru a putea culca motorul pe curba. Instinctul a fost de a pune piciorul jos. Norocul meu a fost ca am avut spatiu. Am tinut frana pana langa acostament. Aproape ma oprisem, moment in care am reusit sa virez. Foarte ciudat sentiment. Mi-am dat seama ca "mai e mult pana departe". Nu stiu cate credeam ca stiu. Era s-o dau de pamant, acum, spre sfarsitul sezonului. In primavara, un set de gume noi, asa nu se mai poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 azi am mers cam vreo 180km cu pilot power (de la mac ) bune cauciucuri, si la 13C se incalzesc ok si pot merge normal. aproape ca iarna e ca vara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 az igen a honda az honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 (editat) azi am mers cam vreo 180km cu pilot power (de la mac ) bune cauciucuri, si la 13C se incalzesc ok si pot merge normal. aproape ca iarna e ca vara.... Da-i inainte cu incredere, man. Eu am mers cu Pilot Power -clasice, nu 2ct- si iarna in februarie. Am bagat autostrada soarelui la minus grade si tot stateau bine pe sosea. Nu ca vara, dar poti avea incredere. Pe Cheia in martie la 5-6 grade o inclinam ca deobicei fara stres. D'aia sunt la al treilea set de PP-uri. Nota 10. Mac nu prea le agreaza, dar pe drum public sunt grozave, zic eu... Spor la ucis omuletii de pe lateralele pneului!!! @ stau-de-6: ce pneuri ai acum? Bafta, bine ca ai scapat! Editat Septembrie 28, 2008 de Kata San Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 toti is morti pe laterale....... ale mele sunt simple, nici mie nu-mi plac cele 2ct. ma gandeam sa schimb si sa incerc altceva, dar azi m-am convins, raman la ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 dopeman, du bist kriminal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Numai pe-ale mele nu le-a observat nimeni, misoginilor care ieshtetzi voi ! Pretty good for a chick, a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 femeile si hondele merg mana in mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 sunt gume de touring? mai ai pana atingi firele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 sunt gume de touring? mai ai pana atingi firele Sunt niste Batlax-uri sport-touring, dementiale pot spune ! Am mers pe multe gume, dar ca astea mai rar ! Eu nu merg pana ating firele Si btw., pozele sunt facute dupa un drum Tm-Buc cu pasager de 80 de kile femeile si hondele merg mana in mana Normal ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 cu pasager de 80 de kile ce subtzirel ma simt pfiu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 ce subtzirel ma simt pfiu.. S-a bagat si sacul de cartofi in seama...pardon..pitziponcu' Esti ofticat ca n-ai topic cu XX si de-aia postezi la noi acilea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 bravo pantero, e bine pentru o fata..... desi, va spun sincer ca am fost depasit de-o fata, si nu oriunde. (nu spun despre cine e vb, dar cineva de pe forum stie..... ). Faza e ca eu trebuie sa merg pe toata suprafata cauciucului, pentru ca la noi in familie suntem multi copii si mama se uita dupa fiecare iesire cum arata guma spate...... ceva de genul "ia sa vedem gicutule cum n-ai ros sageata pe cauciucul spate....." ce sa-i faci, asta e, suntem saraci si nu ne permitem sa folosim cauciucul doar pe mijloc..... stati sa-i vedeti cauciucul lui borosz..... si acum e in garaj cu smirghelu ca nu peste mult timp trebuie sa mearga la sala si trebuie sa arate bine........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 S-a bagat si sacul de cartofi in seama...pardon..pitziponcu' reformuleaza te rog... Esti ofticat ca n-ai topic cu XX si de-aia postezi la noi acilea ? am si topic cu xx si forum cu xx si site cu xx si manuale de xx si prieteni cu xx si xx si stickere cu xx si geaca cu xx si tatuaj cu xx si piercing cu xx s.a.m.d. inoportunez cumva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 reformuleaza te rog... am si topic cu xx si forum cu xx si site cu xx si manuale de xx si prieteni cu xx si xx si stickere cu xx si geaca cu xx si tatuaj cu xx si piercing cu xx s.a.m.d. inoportunez cumva??? Unde dreq ai tu geaca, tatuaj si piercing cu xx? Nu inoportunezi, dar esti la 1 m de mine...de ce simti nevoia sa comunicam pe forum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Unde dreq ai tu geaca, tatuaj si piercing cu xx? aveam da mi le-au furat tiganii... Nu inoportunezi, dar esti la 1 m de mine...de ce simti nevoia sa comunicam pe forum ? comunicam cu comunitatea nu cu tine... cu tine comunic acilea in casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 get o room............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 aveam da mi le-au furat tiganii... comunicam cu comunitatea nu cu tine... cu tine comunic acilea in casa... Bine atunci, hai sa comunicam noi intre noi live si sa nu mai poluam topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 get o room............ hai ca se poate.... vorba cec-ului ar merge 4 sau ceva la curte da nu ie bani care este ca ne-am dotat intens anu asta si gaura la bujet... acum revenind la gume sunt misto foc bt-urile alea si stau bine rau si pe udatura, ceva deosebit dealtfel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 hai ca se poate.... vorba cec-ului ar merge 4 sau ceva la curte da nu ie bani care este ca ne-am dotat intens anu asta si gaura la bujet... acum revenind la gume sunt misto foc bt-urile alea si stau bine rau si pe udatura, ceva deosebit dealtfel... Cand oi avea tu Fireblade sa-ti dai cu parerea acilea....ca Fulgile nu le acceptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate